Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1691
- 1692
- 1693
- 1694
- 1695
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiks! var kads paliidzet !par tiem komfort blokiem!! PM me vai uzreiz skype: lsdfandris

Kas tiesi interese!

Rob rakstīja:Vai 6cilindrīgajiem motoriem nāca kontrolpanelis ar 220km/h ? Runa iet par m50b20 1991 gada, bija iepriekš 240km/h, pēc servisniekiem ir tagadējais, nedaudz niķojas, bet tā visu rāda pareizi, apgriezieni tik par kādiem 100-200 rpm augstāki.

ja tikai vienām durvīm tad paņem ar kulaku pasit tur kur slēdzene stāv,nu mehānisms pats,iespējams atleks,man šitā ir aizmugurējāmBmwM3 rakstīja:Pastastiet ka dabut valja sofera durvis, vnk aiztaisiju ciet un valja vairs nevar dabut, siga ir bet ta visu atver un aiztaisa. no arpuses rucka pa tuksho iet bet no iekspuses jutama tada ka pretestiba.

Zb visur putekšņi, vakar nomazgāju bija melna šodien zaļa 

Da rīgā auto jau pëc pāris h ir putekljains. Pat laukos nav tādi putekljikasiks rakstīja:Zb visur putekšņi, vakar nomazgāju bija melna šodien zaļa

Es visu esmu izmeginajies, nav atveramas tas durvis, laik jaflekse buus!!!Ģirts rakstīja:ja tikai vienām durvīm tad paņem ar kulaku pasit tur kur slēdzene stāv,nu mehānisms pats,iespējams atleks,man šitā ir aizmugurējāmBmwM3 rakstīja:Pastastiet ka dabut valja sofera durvis, vnk aiztaisiju ciet un valja vairs nevar dabut, siga ir bet ta visu atver un aiztaisa. no arpuses rucka pa tuksho iet bet no iekspuses jutama tada ka pretestiba.

kārtīgāk uzklapē tur kur tā cemme ir,nu ķipa pie stoikas tuvāk,iepūt kautko tur starpā,double T piemēram,man ar šķita ,ka nekad nesanāks,bet izdevās 

man ir aizdomas ka tur elektriski kkas tur un nelauj ataisiit, nav mehaniska probl, jo viss saakas kad akits nosedas un masina vnk piksteja un prieksejas durvis tad abas nevareja ataisit,

Cik atceros e30 bija kāda fiņča, ka nebloķējās durvju slēdzene tik aizmirsu kādos gadījumos, gan e36 ir kas līdzīgs.
Vajag noņemt apšuvumu durvīm, salūzīs stiprinājumi, bet nekas nebūs jāfleksē, tad ar lukturīti un skrūvgriezi jālien iekšā, tur tāda mēlīte ar sviru, kuru paspiež un durvis ir vaļā
Vajag noņemt apšuvumu durvīm, salūzīs stiprinājumi, bet nekas nebūs jāfleksē, tad ar lukturīti un skrūvgriezi jālien iekšā, tur tāda mēlīte ar sviru, kuru paspiež un durvis ir vaļā

Neesmu pārliecināts, bet manuprāt vajadzētu pamainīt, vai pievienot jaunas bildes foruma lapai..
Neticu, ka šīs ir vienīgās. Visu laiku griežās uz riņķi.

Piekrītuchickie rakstīja:Neesmu pārliecināts, bet manuprāt vajadzētu pamainīt, vai pievienot jaunas bildes foruma lapai..

ā elektriski,tad vari klapēt ar ko gribi,man mehāniski ir izdilusi slēdzene.Tur kaut kāds deadlock ir noticis or smth.

Kādu radio ieteiksiet priekš e36 paneļa? Tākā krabi pārdevu ar visu kas man bija iekšā un nepaspēju dažas lietas izņemt, tad tagad vajaga man citu radio. Gribu kaut ko labu un cenā līdz 200€
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Atsūti man to, kurš Tev tagad ielikts 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Dabuju valja ar tavu ieteikto metodi bet dauziju kadas 10 min. un tagad vis atkal normali veras.Ģirts rakstīja:ā elektriski,tad vari klapēt ar ko gribi,man mehāniski ir izdilusi slēdzene.Tur kaut kāds deadlock ir noticis or smth.

Ja nemaldos tad man ir Philips ar usb un sd karti apgaismojums loti lidzigs e36 oem. Maksaja jauns kkadi 69 LS skana normala.aarchijs rakstīja:Kādu radio ieteiksiet priekš e36 paneļa? Tākā krabi pārdevu ar visu kas man bija iekšā un nepaspēju dažas lietas izņemt, tad tagad vajaga man citu radio. Gribu kaut ko labu un cenā līdz 200€

Līdz nākamajai reizeiBmwM3 rakstīja:Dabuju valja ar tavu ieteikto metodi bet dauziju kadas 10 min. un tagad vis atkal normali veras.Ģirts rakstīja:ā elektriski,tad vari klapēt ar ko gribi,man mehāniski ir izdilusi slēdzene.Tur kaut kāds deadlock ir noticis or smth.

Gan jau! Es tas durvis tapat mainishu jo vinjas tadas bojatas un spakteletas.

To es atstāšu lai stāv, jo šim bmw man ir pilna servisa vēsture, visi vecie apskates sertifikāti no pirmā līdz pēdējam unnarī pirkšanas lapa. Tākā lai viss man stāv. Tikai jādabuj priekšas dubļinieki, jo tie kur pazudušiKikaps rakstīja:Atsūti man to, kurš Tev tagad ielikts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1691
- 1692
- 1693
- 1694
- 1695
- …
- 2228