Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 22
- chevron_right
Izskatās, ka jauni "striktie" noteikumi nedarbojas un moderatori neko nekontrolē - tie tirgotas detaļas bez norādītām cenām.
mēs arī esam cilvēki
Cenšamies jau sekot līdzi utt. paiet daudz laika ar citām lietām
Sakārtosim,
Paldies par novērojumu!
Cenšamies jau sekot līdzi utt. paiet daudz laika ar citām lietām
Sakārtosim,
Paldies par novērojumu!
Izskatās, ka noteikumi neattiecas uz kluba biedriem, jo kad norādīju, tad mans posts nodzisa, bet sludinājums bez cenas palika. Iet runa par activity salonu piemēram.
tikko viņam nosūtīju PM, lai salabo
un nav starpības tas ir kluba biedrs vai foruma biedrs.
un nav starpības tas ir kluba biedrs vai foruma biedrs.
Kurā topikā? Ja bilžu topikā, nav brīnums.Wcoast rakstīja:Ja dzēšat manus postus ārā, tad es arī gribētu zināt kāpēc!
Pirkt/Pārdod sadaļā vēl noteikumi līdz galam nestrādā, jo reformas vēl nav ieviestas. Drīzumā.Amish rakstīja:Izskatās, ka noteikumi neattiecas uz kluba biedriem, jo kad norādīju, tad mans posts nodzisa, bet sludinājums bez cenas palika. Iet runa par activity salonu piemēram.
Izsaukumzīmes/report post funkcija nav pabeigta - iemesli angliski un nav īstie - trūkst pareizie.
Var tak komentu pierakstīt. Ar to viss būs saprasts.
Tas vel sikums... Man visus ejošakos topikus ar izdzešs, kur nu vel postus Te tak kā visur "demokrātija"Wcoast rakstīja:Ja dzēšat manus postus ārā, tad es arī gribētu zināt kāpēc!
Kapēc tikai retu reizi pie saviem postiem redzu iespēju postu dzēst? No kā tas atkarīgs?
Vai man vienīgajam vairs nerāda hederī bildes un vienkārši pelēks backgrounds?
Laikam
Man tāds jautājums nerastos, ja arī citu cilvēku spams būtu izdzēsts...dogMa rakstīja:Kurā topikā? Ja bilžu topikā, nav brīnums.Wcoast rakstīja:Ja dzēšat manus postus ārā, tad es arī gribētu zināt kāpēc!Pirkt/Pārdod sadaļā vēl noteikumi līdz galam nestrādā, jo reformas vēl nav ieviestas. Drīzumā.Amish rakstīja:Izskatās, ka noteikumi neattiecas uz kluba biedriem, jo kad norādīju, tad mans posts nodzisa, bet sludinājums bez cenas palika. Iet runa par activity salonu piemēram.
Ne vienmēr varam paspēt visu sadzēst. Sorry
Vai ir iespejams mainīt lietotaj vardu?
PM ar vēlamo lietotājvārdu, nomainīšu.
bumpAmish rakstīja:Kapēc tikai retu reizi pie saviem postiem redzu iespēju postu dzēst? No kā tas atkarīgs?
Kur pazudusi reputācijas poga? Vair nevaru nevienam piešķirt, pāris dienas atpakaļ vēl bija
viņa ir atkarībā no topikiem - visos topikos nav.
Ir tikai tehniskajā sadaļā
Ir tikai tehniskajā sadaļā
pedejaa laikaa noverots ka biezi metas gluks un izmet araa no foruma, saka bad getaway ..........
tas gan no telefona megjinot kauko palasit
tas gan no telefona megjinot kauko palasit
...
ticamāk, ka problēma tīklā starp valstīm. jo ja problēma būtu latvijā, tad te daudzi bļautu :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 22