Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 2228
- chevron_right
Paldies par atbildi , cerams var izvēlētiesRENIO rakstīja:Piemēram gribu zaļu (British Racing Green ,Fern Green Metallic,LagoonGreen) Pastāv iespēja izvēlēties toni vai nē ?
Par to toni, es domju, ka domi var izvēlēties jeb kādu, kāds vien ienāk prātā.. es vismaz tā ceru
Tauta jautājums, vai ziemens uz R15 bus norm izmers 195/65?
Manā uztverē tas ir ideāls. Var likt arī 185/65.
Ok skaidrs
Skatoties, kadi diski, bet 185/65 bus mazliet pa traku. Es ar tadam pasa sakuma braukaju - cieti + tizli izskatas, baigas sardeles :)
Nezinu, man uz oem lietajiem stāvēja 185 - neko diži neatšķirās no 195 (tādas bija aizmugurē), braukšana bija ok, par sardelēm arī nenosauktu, izskats arī bija normāls.
Es ziemai arī uzliku 185/65 uz r15... Man liekas, ka uz bleķiniekiem tak viss izskatās pēc sardelēm un ir ok! Nesūdzos.
man stāv 195/65/R15 - viss ir bumbās.
It īpaši ja auto vēl ir nedzaudz pazems
It īpaši ja auto vēl ir nedzaudz pazems
Cik skatos, tad pat rūpnīca neiesaka likt 185/65, t.i., nav pieminēts, pirmais izmērs, kas pieminēts - 195/65 Lab, lab, katram savs komforta līmenis.
nez man ziemenes stāv 195/65 r15 uz stock dzelziniekiem un ir viss bumbās!
coupe 2.8
vissezonas apavi 205/65 - arkas jau ir sadzivojušas.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
sadzīvojušas vai pielāgojušās ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Arkas sadzīvo un riteņi pielāgojās. šodien uzlikta jauna golfa lūpa + ar Nestes benžu galigi neiet, lkm udeni man iesmereja .
Kāpēc jauna ???? tev taču vēl 5dien bija vesela
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Baigi augstās apmales + plikas riepas + beigts abs + i wanna be drifters. 5dien jau bija saķūnēta no 2vam un vakar iznicinata pavisam.
dogMa rakstīja:Cik skatos, tad pat rūpnīca neiesaka likt 185/65, t.i., nav pieminēts, pirmais izmērs, kas pieminēts - 195/65 Lab, lab, katram savs komforta līmenis.
Protams, ja pirktu sev ziemenes arī gan jau liktu 195, bet nu nav jau tā ka NEDRĪKST likt 185.
Pagājušo gad nobraucu ziemu ar 185/65 viss bija bumbās,šogad braucu ar 205/65 pa sniegu ok,bet kad bija pļura uz ceļa liekas ka vairāk nēsā nekā ar 185/65 pagājušo gad,bet gan jau ziemu novilkšu un pa vasru drošvien tpt likvidēsies viņas
kāds pavētu pateikt kas pa krāsu ir un kādi diski ?
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... n-e362.jpg
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... n-e362.jpg
nu tas po,vismaz nebūs man vairs manas vainas pēc neorģināla žiguļa atslēga plus cik sapratu aprakstā tad to atslēgu ir iespējams saprogramēt,sakombinēt ar parasto signeni(tipa kā universālā TV pults )RENIO rakstīja:par to atslēgu rēķinies, ka Tev prasīs par izvīlēšanu vēl kādus 15,-LVL.
coupe 2.8
Zinātu 100% ka to pulti var sakombinēt ar parsto signalizāciju tad varētu savam arī tādu paņemt,jo man jau arī ir pievīlēta atslēga cik skatosMartinez rakstīja:nu tas po,vismaz nebūs man vairs manas vainas pēc neorģināla žiguļa atslēga plus cik sapratu aprakstā tad to atslēgu ir iespējams saprogramēt,sakombinēt ar parasto signeni(tipa kā universālā TV pults )RENIO rakstīja:par to atslēgu rēķinies, ka Tev prasīs par izvīlēšanu vēl kādus 15,-LVL.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 2228