Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1704
- 1705
- 1706
- 1707
- 1708
- …
- 2228
- chevron_right

Tagad takš modē ir st19TomSkarsts rakstīja:Ko neviens nesaka, lai met ST5 un sēdina?barons rakstīja:Skaidrīte, stīliji laikam neder. Jādomā no kā vēl lai tam fakinajam Chevroletam uzkrāmē platākus diskus....![]()

Konkrētais auto īsti nav BMWRiks* rakstīja:Tagad takš modē ir st19TomSkarsts rakstīja:Ko neviens nesaka, lai met ST5 un sēdina?barons rakstīja:Skaidrīte, stīliji laikam neder. Jādomā no kā vēl lai tam fakinajam Chevroletam uzkrāmē platākus diskus....![]()

Runa ir par Chevrolet pikapu un tur sēdināšana nafig nav vajadzīga, tieši otrādāk, gribas pacelt bik augstāk un uzlikt 33" BF Goodrich All terrain, bet tur vajag ratus bišķi pabīdīt ārā no arkām, savādāk tas viss diezgan kroplīgi izskatīsies.
Ā, un Style 5 vairs nav modē? Nopietni? Pisec, Zuze aizies nošauties, tak vecmāmiņas mežu pārdeva, lai stiliņus nopirktu

Nerunā, ja nezini mežu cenasbarons rakstīja:
Konkrētais auto īsti nav BMW![]()
Runa ir par Chevrolet pikapu un tur sēdināšana nafig nav vajadzīga, tieši otrādāk, gribas pacelt bik augstāk un uzlikt 33" BF Goodrich All terrain, bet tur vajag ratus bišķi pabīdīt ārā no arkām, savādāk tas viss diezgan kroplīgi izskatīsies.
Ā, un Style 5 vairs nav modē? Nopietni? Pisec, Zuze aizies nošauties, tak vecmāmiņas mežu pārdeva, lai stiliņus nopirktu

Par 1ha laba meža var nopirkt e60...
Skatoties kāds mežs, ja prosta pliks skujkoku tad nemaz tik laba cena nav, ja lapkoku, alksnis ,berzs, osis , ozols, tad tur daudz lielāks piķis sanāk. Plus vel koka stavoklis, ja tara tad vispār ahuena.

pliks prosts skujkoku mezs? cik tad ir kuba eglu 4,9 /5,20/6,10 bezars -balki?Razbainieks rakstīja:Skatoties kāds mežs, ja prosta pliks skujkoku tad nemaz tik laba cena nav, ja lapkoku, alksnis ,berzs, osis , ozols, tad tur daudz lielāks piķis sanāk. Plus vel koka stavoklis, ja tara tad vispār ahuena.
Tiešas cenas es tev nevaresu pateikt, neesmu interesejies , bet sencis savā uzņemumā pārsvarā ieperk jautko skujkoku , resnākos diametrus laiž tarā , parējo kurināmajā. Bez skujkoka vel ņem berzu, osi , ozolu, alksni , tad no tiem skatās kas aiziet tarā ( neskaitot alksni - tas viss iet kurināmajā)bembis e36 rakstīja:pliks prosts skujkoku mezs? cik tad ir kuba eglu 4,9 /5,20/6,10 bezars -balki?Razbainieks rakstīja:Skatoties kāds mežs, ja prosta pliks skujkoku tad nemaz tik laba cena nav, ja lapkoku, alksnis ,berzs, osis , ozols, tad tur daudz lielāks piķis sanāk. Plus vel koka stavoklis, ja tara tad vispār ahuena.
Agrāk kad vel bija lati , kad jautāju, tad fūre ar skujkoku bija viens no visletakāvarianta ( neskaitot kļavu , apsi un parejos kokus - iznemot to pashu berzu,alksni, osi , ozolu)
Pa lielam cenas nosaka osta, exporta cena utt , un viņa visu laiku svārstās - atkaribā no kokmaterialu pieejamības , jo bieži ir tā ka osi par labu cenu vispar nereali dabut , jo lielakā daļa aiziet uz ostu eksportā.

Kur varēja nopirkt krustus Bosch bezlēcu lukturiem?
Kas tur bija ar krustiem un gabarītu? Gribās gan tuvajās, gan tālajās krustus.
Kas tur bija ar krustiem un gabarītu? Gribās gan tuvajās, gan tālajās krustus.

man nevajaga zinat cenas ,jo es ar to nodarbojos,tik parbaudiju tevi ja reiz paceli so temuRazbainieks rakstīja:Tiešas cenas es tev nevaresu pateikt, neesmu interesejies , bet sencis savā uzņemumā pārsvarā ieperk jautko skujkoku , resnākos diametrus laiž tarā , parējo kurināmajā. Bez skujkoka vel ņem berzu, osi , ozolu, alksni , tad no tiem skatās kas aiziet tarā ( neskaitot alksni - tas viss iet kurināmajā)bembis e36 rakstīja:pliks prosts skujkoku mezs? cik tad ir kuba eglu 4,9 /5,20/6,10 bezars -balki?Razbainieks rakstīja:Skatoties kāds mežs, ja prosta pliks skujkoku tad nemaz tik laba cena nav, ja lapkoku, alksnis ,berzs, osis , ozols, tad tur daudz lielāks piķis sanāk. Plus vel koka stavoklis, ja tara tad vispār ahuena.
Agrāk kad vel bija lati , kad jautāju, tad fūre ar skujkoku bija viens no visletakāvarianta ( neskaitot kļavu , apsi un parejos kokus - iznemot to pashu berzu,alksni, osi , ozolu)
Pa lielam cenas nosaka osta, exporta cena utt , un viņa visu laiku svārstās - atkaribā no kokmaterialu pieejamības , jo bieži ir tā ka osi par labu cenu vispar nereali dabut , jo lielakā daļa aiziet uz ostu eksportā.

pofig,tas viss ir kuiņa,es esmu uz simulatora harvesteri novākojis
Baron,paļubomu padomā par kādiem stilīgiem kalpakiem,piemēram seeingman miskaste ar mersedesa kalpakiem uzreiz afigenna izskatās

Baron,paļubomu padomā par kādiem stilīgiem kalpakiem,piemēram seeingman miskaste ar mersedesa kalpakiem uzreiz afigenna izskatās

Nu,kā Jums hokejs?
Pizdec,ākstu bars......

Pizdec,ākstu bars......

pofig tas hokejs,es eirovīziju gaidu. 

Kāds moš zin, ko skatē teiks par lampām kurās ir engeļi kuri nav pieslēgti un nestrādā?

Domāju, ka 2. Izņem laukā un tā arī atstāj. Būs labāk.tataars rakstīja:Kāds moš zin, ko skatē teiks par lampām kurās ir engeļi kuri nav pieslēgti un nestrādā?

Ja tas būtu mans auto nekad neliktu engeļus, tas čomamfunkyasshit rakstīja:Domāju, ka 2. Izņem laukā un tā arī atstāj. Būs labāk.tataars rakstīja:Kāds moš zin, ko skatē teiks par lampām kurās ir engeļi kuri nav pieslēgti un nestrādā?

tad čomam būs 2niekstataars rakstīja:Ja tas būtu mans auto nekad neliktu engeļus, tas čomamfunkyasshit rakstīja:Domāju, ka 2. Izņem laukā un tā arī atstāj. Būs labāk.tataars rakstīja:Kāds moš zin, ko skatē teiks par lampām kurās ir engeļi kuri nav pieslēgti un nestrādā?

Neuztraucies,neesmu te liekēdis vai tukš dirsējsbembis e36 rakstīja: man nevajaga zinat cenas ,jo es ar to nodarbojos,tik parbaudiju tevi ja reiz paceli so temu

Vēl jau boksa vakars šodienĢirts rakstīja:pofig tas hokejs,es eirovīziju gaidu.
Sent from my XT1072 using Tapatalk

Beidzot viena uzvara.gruzs rakstīja:Vēl jau boksa vakars šodienĢirts rakstīja:pofig tas hokejs,es eirovīziju gaidu.
Kā Mairim iet?

Mairim cīņa labi ja pēc kādām 40-50min būsmāriņš rakstīja:Beidzot viena uzvara.gruzs rakstīja:Vēl jau boksa vakars šodienĢirts rakstīja:pofig tas hokejs,es eirovīziju gaidu.
Kā Mairim iet?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1704
- 1705
- 1706
- 1707