Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1707
- 1708
- 1709
- 1710
- 1711
- …
- 2228
- chevron_right

Vēl ir riska grupas. 2.5 BMW vienmēr bus dārgāka kā 2.5 Volvo, piemēram.TomSkarsts rakstīja:Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Man uz muteres vārda bija Subaru forester uzrakstīts viņai nekad mūžā ne mašīna ne tiesības nebija bijušas un tam maksāja 24euro uz trim menešiemFinks rakstīja:Tad vajaga visas mašīnas pārrakstīt uz sevi..
Apdrošināšana atkarīga no Bonus Malus līmeņa un deklarētās dzīvesvietas.
By default visi sāk ar BM6, un tad ja netaisi sūdus līmenis pamazām aug un apdrošināšana paliek lētāka, ja uztaisi avāriju attiecīgi BM krītas un drošināšana dārgāka. Lielu lomu spēlē dzīvesvieta, man māsai tikko noliekot tiesības Rēzeknē bija lētāk kā man ar 4 gadiem pie barankas Rīgā.
Bet tā visa sistēm 'kačājas' reģistrētajam auto īpašniekam.
Vari kaut 10 gadus braukt, bet ja nebūs mašīna ar aktīvu apdrošināšanu uz Tava vārda, BM līmenis nepaaugstināsies un līdzko uzrakstīsi kādu auto uz sevi apdrošināšanas cena būs tāda pati kā kādam kas tikko nolicis tiesības.
Reku vairāk info - https://www.ltab.lv/octa-sistema/bonus- ... s-sistemu/

Vairāk interesanti likās faktors, ka nav tiesību, bet acīmredzot stāžs neko īpaši nemaina..Kikaps rakstīja:Vēl ir riska grupas. 2.5 BMW vienmēr bus dārgāka kā 2.5 Volvo, piemēram.TomSkarsts rakstīja:Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Nav obligāti jābūt tiesībām, pietiek ar 18 gadiem.
Un arī stāžš īsti nemaina, svarīgākais ir apdrošināto dienu skaits, tb cik ilgi kautkas uz perosnas vārda bijis apdrošināts.
Un arī stāžš īsti nemaina, svarīgākais ir apdrošināto dienu skaits, tb cik ilgi kautkas uz perosnas vārda bijis apdrošināts.

Nu, kurš 18 gados var F1 race win? 

Stāžs arī maina, bet nedaudz! 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

toč zinu tikai ka 2.0 mersim ir dārgāka apdrošināšana nekā 316 bmw,es jau biju cerējis,ka būs lētāka tieši 

Kādi BMW vieglākie 15" ?

style 12 6,5j (alumīnija) style 53 6,5j , style 34 7jTomSkarsts rakstīja:Kādi BMW vieglākie 15" ?
Arī tā domāju, bet man e36 2.5 ir lētāka apdrošināšana nekā a6 2.5 tdi. Tā arī īsti nesaprotu kāpēc.Kikaps rakstīja:Vēl ir riska grupas. 2.5 BMW vienmēr bus dārgāka kā 2.5 Volvo, piemēram.TomSkarsts rakstīja:Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk

A6 lielāka pilna masa.Kristaps27 rakstīja:Arī tā domāju, bet man e36 2.5 ir lētāka apdrošināšana nekā a6 2.5 tdi. Tā arī īsti nesaprotu kāpēc.Kikaps rakstīja:Vēl ir riska grupas. 2.5 BMW vienmēr bus dārgāka kā 2.5 Volvo, piemēram.TomSkarsts rakstīja:Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk

Tom ja vajag man ir tie vieglie r15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ir kādam purčika apkaime eļļas sprice,lai varetu eļļu ieliet reduktora?

Man arī nebija, nācās pūst ar muti. Likās, ka elpa ilgi pēc diffa eļļas smirdēja.Darks rakstīja:Ir kādam purčika apkaime eļļas sprice,lai varetu eļļu ieliet reduktora?

Es paņēmu 2m cauruli, uzmetu U cilpā, pa vienu galu lēju iekšā, tad otru galu ieliku reduktoktorā un ar muti iepūtu eļļu iekšā. Ne tas praktiskākais variants, bet sagāja viss.

Kompresors nebija?funkyasshit rakstīja:Man arī nebija, nācās pūst ar muti. Likās, ka elpa ilgi pēc diffa eļļas smirdēja.Darks rakstīja:Ir kādam purčika apkaime eļļas sprice,lai varetu eļļu ieliet reduktora?![]()
Es paņēmu 2m cauruli, uzmetu U cilpā, pa vienu galu lēju iekšā, tad otru galu ieliku reduktoktorā un ar muti iepūtu eļļu iekšā. Ne tas praktiskākais variants, bet sagāja viss.
Depo pirku, maksāja ~10e

Cik aptuveni ir vērts tas becker radio priekš e36?
Te ir bilde tikai miglaina
Te ir bilde tikai miglaina
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

huina tas viss irKristaps27 rakstīja:Arī tā domāju, bet man e36 2.5 ir lētāka apdrošināšana nekā a6 2.5 tdi. Tā arī īsti nesaprotu kāpēc.Kikaps rakstīja:Vēl ir riska grupas. 2.5 BMW vienmēr bus dārgāka kā 2.5 Volvo, piemēram.TomSkarsts rakstīja:Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk
bij man audi 100 c4 2.5tdi apdrosinasana sanaca 40e uz gadu
samainiju pret 320i - 90 ar kaut ko paprasija par gadu

samainiju to pret tiesi tadu pasu 320i - 50 par gadu.... wtf?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1707
- 1708
- 1709
- 1710
- 1711
- …
- 2228