Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1709
- 1710
- 1711
- 1712
- 1713
- …
- 2228
- chevron_right
AAa, es tak ss.lv neesmu ielicisKikaps rakstīja:vismaz atmeties un saki, ka tāpat nevēlies notirgot, tādēļ ierubī kosmosu, kā daudzi dara, kuri nevēlās notirgot, bet kaut kā NEJAUŠI viņiem sanāk ielikt tos auto ss-ā pa kosmosu.![]()

Kad es tirgoju auto, es speciāli pieminu to, ka automašīna ir aprīkota ar:
vecu termostatu;
daudzlietotām riepām;
vecu priekšējo stiklu;
vecām svecēm;
vecu eļļu un jau palietotu eļļas filtru;
vecu gaisa filtru;
vispār visiem tehniskajiem šķidrumiem veciem;
vecu ugunsdzēšamo;
vecu motora padušku;
vecu akumulatoru;
Tad es šo visu atsevišķo lietu cenu atņemu no sākotnēji iecerētās auto pārdošanas cenas un rezultātā esmu priecīgs, ka auto pārdodu jaunajam īpašniekam viņam par to piemaksājot vien nieka pārsimts eiro.
vecu termostatu;
daudzlietotām riepām;
vecu priekšējo stiklu;
vecām svecēm;
vecu gaisa filtru;
vecu ugunsdzēšamo;
vecu motora padušku;
vecu akumulatoru;
Tad es šo visu atsevišķo lietu cenu atņemu no sākotnēji iecerētās auto pārdošanas cenas un rezultātā esmu priecīgs, ka auto pārdodu jaunajam īpašniekam viņam par to piemaksājot vien nieka pārsimts eiro.

aahahahahahahahahahairdekoratiivais rakstīja:Kad es tirgoju auto, es speciāli pieminu to, ka automašīna ir aprīkota ar:
vecu termostatu;
daudzlietotām riepām;
vecu priekšējo stiklu;
vecām svecēm;
vecu gaisa filtru;
vecu ugunsdzēšamo;
vecu motora padušku;
vecu akumulatoru;

edzis rakstīja:aahahahahahahahahahairdekoratiivais rakstīja:Kad es tirgoju auto, es speciāli pieminu to, ka automašīna ir aprīkota ar:
vecu termostatu;
daudzlietotām riepām;
vecu priekšējo stiklu;
vecām svecēm;
vecu gaisa filtru;
vecu ugunsdzēšamo;
vecu motora padušku;
vecu akumulatoru;
Tad es šo visu atsevišķo lietu cenu atņemu no sākotnēji iecerētās auto pārdošanas cenas un rezultātā esmu priecīgs, ka auto pārdodu jaunajam īpašniekam viņam par to piemaksājot vien nieka pārsimts eiro.![]()
![]()

Malacis, esi padomājis un uzlabojis man garastavokli!

Kāds tur beigās bija viedoklis par TA un šķiedras detaļām? Haube, pieņemsim. Ja ir atstātas ribas, tad drīkstēja or not?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Čomam ir kupejai, skates iet bez problēmām. Ar visu to ka nav 'kapota amīšu', par ko man viengad uzdāvināja divnieku. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tāda lieta.. pārdevu savu auto ar distanses pārrakstīšanu, biju pretimnākošs, jo bija 5diena un cilvēks bija no jēkabpils, un neizskatās ka jaunais saimnieks ir iecerējis to pārrakstīt noteikto 30 dienu laikā. Ko darīt pēc tām 30 dienām kuru laikā auto ir jāpārraksta? Pēc tām 30 dienām atkal es skaitos kā auto īpašnieks. Ir papīrs par distanses pārrakstīšanu uz rokas, un tajā ir jaunā saimnieka dati.

Kam Teikā ir necila zila IS kupeja, bet ar brūniem vaderiem?! 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ko skatē saka, ja uz e36 uzlikts e46 plaukts, atsaite turas pie amja, bet plaukta gals ir apaļš, lai buksi varētu ekscentra uzlikt?

Tu skaities auto īpašnieks līdz brīdim kad auto tiek pārrakstīts! Arī tās 30 dienas kamēr ir spēkā distances pārrakstīšana... Un nes pilnu atbildību par auto visu to laiku! Uzraksti čalim, ka atcelsi distances pārrakstīšanu un paziņosi policijai ka auto nozagts, ja šis laicīgi nepārrakstīs...K.F. rakstīja:Tāda lieta.. pārdevu savu auto ar distanses pārrakstīšanu, biju pretimnākošs, jo bija 5diena un cilvēks bija no jēkabpils, un neizskatās ka jaunais saimnieks ir iecerējis to pārrakstīt noteikto 30 dienu laikā. Ko darīt pēc tām 30 dienām kuru laikā auto ir jāpārraksta? Pēc tām 30 dienām atkal es skaitos kā auto īpašnieks. Ir papīrs par distanses pārrakstīšanu uz rokas, un tajā ir jaunā saimnieka dati.

yup, ja savāra kādus sūdus, tad Tu būsi par to atbildīgs.
nevajag sieties ar Jēkabpiliešiem, Robs to apstiprinātu.

nevajag sieties ar Jēkabpiliešiem, Robs to apstiprinātu.

Es tik vienu nevaru saprast, kāpēc to visu nevarēja darīt e36 ar labāku virsbūvi un jaudīgāku dzinēju, nauda taču Tev ir.riebeklis rakstīja:AAa, es tak ss.lv neesmu ielicisKikaps rakstīja:vismaz atmeties un saki, ka tāpat nevēlies notirgot, tādēļ ierubī kosmosu, kā daudzi dara, kuri nevēlās notirgot, bet kaut kā NEJAUŠI viņiem sanāk ielikt tos auto ss-ā pa kosmosu.![]()
![]()
Bet nu jā tu man labu otmazku izdomaji!
![]()

Kāpēc to visu vajadzēja likt virsū tai miskastei?

Moš šito mazāk žēl sasist, ja nu kas. Cik saprotu pirmās sacensības šogad cilvēkam. Kaut gan nošķilties jau var arī pro.Lawwr rakstīja:Es tik vienu nevaru saprast, kāpēc to visu nevarēja darīt e36 ar labāku virsbūvi un jaudīgāku dzinēju, nauda taču Tev ir.riebeklis rakstīja:AAa, es tak ss.lv neesmu ielicisKikaps rakstīja:vismaz atmeties un saki, ka tāpat nevēlies notirgot, tādēļ ierubī kosmosu, kā daudzi dara, kuri nevēlās notirgot, bet kaut kā NEJAUŠI viņiem sanāk ielikt tos auto ss-ā pa kosmosu.![]()
![]()
Bet nu jā tu man labu otmazku izdomaji!
![]()
![]()

Kādam ir kāds vecs, nevajadzīgs android telefons? Samsung S3,S4...
Nu nopirku lai piedalitos Ziemas Drifta, nebiju planojis ieguldities ipashi. Tad izdomaju ka Minisoseja butu labi. Negribejas bet sanaca ieguldit.TomSkarsts rakstīja:Moš šito mazāk žēl sasist, ja nu kas. Cik saprotu pirmās sacensības šogad cilvēkam. Kaut gan nošķilties jau var arī pro.Lawwr rakstīja: Es tik vienu nevaru saprast, kāpēc to visu nevarēja darīt e36 ar labāku virsbūvi un jaudīgāku dzinēju, nauda taču Tev ir.![]()
Bet ja autosporta gadas shadi un man liekas ka slikts kuzovs autlauj vairak kludas pielauti.

Ja apnīk mašīnas, tad te var apskatīties smukas kartupeļu kastes
https://www.facebook.com/sedvieta/
Cik ozolkoka kaste maksa? Ideja super, tur kur mantas salikt.mkmini rakstīja:Ja apnīk mašīnas, tad te var apskatīties smukas kartupeļu kastes

Ja kāds to izmanto reāli kartupeļiem, tad no commentsmkmini rakstīja:Ja apnīk mašīnas, tad te var apskatīties smukas kartupeļu kastes

Ķip kad esi biezais, bet gribi sajusties kā laukos

Kamēr nav noslēgts līgums ar kādu veikalu - PM.riebeklis rakstīja:Cik ozolkoka kaste maksa? Ideja super, tur kur mantas salikt.mkmini rakstīja:Ja apnīk mašīnas, tad te var apskatīties smukas kartupeļu kastes
Forumam draudzīgas cenas.

Kādam ir bijusi saskarsme ar L&W gala bunduļiem?
Kas par skaņu? Domāju vai vispār ir jēga likt virsu, vai uzreiz labāk meklēt remusu vai likt magnaflow?
Kas par skaņu? Domāju vai vispār ir jēga likt virsu, vai uzreiz labāk meklēt remusu vai likt magnaflow?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1709
- 1710
- 1711
- 1712
- 1713
- …
- 2228