Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1713
- 1714
- 1715
- 1716
- 1717
- …
- 2228
- chevron_right

Ja te jau aizgaja tema pa izputejiem. fiksi pajautasu vai izpludes sistema pilna garamuma ir lidziga e36 un e46 ?
Skatoties realoem man liekas ka ne.
Es varetu parmest no e46 m52b28 uz e36 m52b25

Lomax rakstīja:Ja te jau aizgaja tema pa izputejiem. fiksi pajautasu vai izpludes sistema pilna garamuma ir lidziga e36 un e46 ?
Ja nemaldos, plug&play nebija. Un pielagot ar paris savilcejiem arī nesanāks

Nu tad ies uz tirgosanu tas izpludnieks :) paldies.Nylon rakstīja:Lomax rakstīja:Ja te jau aizgaja tema pa izputejiem. fiksi pajautasu vai izpludes sistema pilna garamuma ir lidziga e36 un e46 ?
Ja nemaldos, plug&play nebija. Un pielagot ar paris savilcejiem arī nesanāks

Nu man tādi mierīgi sitieni uzsākot ar pirmo tik, bet bundža laba, negribās sapist. Rīt vakarā jāuzdzen kkur apskatīt. Var gadīties, ka iemetīšu kādas bildes šeit pat ar, jo pašam tik ir luste darīt kaut ko, bet īpaši nerubiju tās lietas vēl.Nylon rakstīja:Man pirmajam e36 tas pats bija, sākuma nelieli sitieni, pēc pāris dienām jau ieverojami stiprāki, beigās metināja kuzavu pie špiļkām, tāpēc ieteiktu pēc iespējas ātrāk apskatīties, kur un kas..TomSkarsts rakstīja:Kādu brīdi jau tā, ka šad tad uzsākot braukt uzsit pa bundžu diffs. Nesen 1x izgriežot redline un metot otrajā stiprāk iesita. Ganjau, ka bukse. Cik tādai izmaksas aptuveni?!
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kads varbut varetu ieteikt, kur var pie kompja pieslegt par sakarīgu ciparu. Butu labi ja Riga/Juglas pusē.
Kompaktos ir potenciāls!

Pārbaudi vai viņš vispār ir pieskrūvētsTomSkarsts rakstīja:Nu man tādi mierīgi sitieni uzsākot ar pirmo tik, bet bundža laba, negribās sapist. Rīt vakarā jāuzdzen kkur apskatīt. Var gadīties, ka iemetīšu kādas bildes šeit pat ar, jo pašam tik ir luste darīt kaut ko, bet īpaši nerubiju tās lietas vēl.Nylon rakstīja:Man pirmajam e36 tas pats bija, sākuma nelieli sitieni, pēc pāris dienām jau ieverojami stiprāki, beigās metināja kuzavu pie špiļkām, tāpēc ieteiktu pēc iespējas ātrāk apskatīties, kur un kas..TomSkarsts rakstīja:Kādu brīdi jau tā, ka šad tad uzsākot braukt uzsit pa bundžu diffs. Nesen 1x izgriežot redline un metot otrajā stiprāk iesita. Ganjau, ka bukse. Cik tādai izmaksas aptuveni?!

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Vienīgais kas nāk prātā tas ir doGmaMareksB rakstīja:Kads varbut varetu ieteikt, kur var pie kompja pieslegt par sakarīgu ciparu. Butu labi ja Riga/Juglas pusē.

Nebraucot pie DogMa, var sanākt šitā: nav dārgi, ir kvalitatīvi, vajag uztaisīt BUJ sadaļu, kurā ierakstīt šo jautājumu & atbildi. Kur taisīt diagnostiku - pie DogMa, man neiet dzinējs - maini dzinēju vai brauc uz diagnostiku! Kur? Pie DogMa!Riks* rakstīja:Vienīgais kas nāk prātā tas ir doGmaMareksB rakstīja:Kads varbut varetu ieteikt, kur var pie kompja pieslegt par sakarīgu ciparu. Butu labi ja Riga/Juglas pusē.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Kāpēc nevar?orangeman rakstīja:No kura laika ar poly buksēm ta nevar iziet?

šitais ir interesanti! Tu vismaz mēģināji pastrīdēties, ka nav jau ne-elastīgs, ir vienkārši mazāk elastīgs.

Teicu adparts pirktas,kpc lai nevarētu bet galīgi neklausijas 

Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

Ko tagad, uz TA liksi parastās?
Kur gāji TA? Jo šis ir diezgan shitty!
Kur gāji TA? Jo šis ir diezgan shitty!

TA inspektors gadijumā nebrauc ar audi c4 2,5tdi quattro 6gang avantu?

Kartejo reizi pieradas ka inspektors izdoma savus noteikumus. Ar poly var iziet apskati ja uz bukses ir kkads serijveida numurs. Pazvani uz csdd un uzjauta.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Nekādus numurus nevajag.bestbmw rakstīja:Kartejo reizi pieradas ka inspektors izdoma savus noteikumus. Ar poly var iziet apskati ja uz bukses ir kkads serijveida numurs. Pazvani uz csdd un uzjauta.

Gaja medijos runa tada ka numuriem uz buksem jabut. 3b motorsports ja nemaldos mauc virsu tel numuru 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Varu berģos piemest pie datora!MareksB rakstīja:Kads varbut varetu ieteikt, kur var pie kompja pieslegt par sakarīgu ciparu. Butu labi ja Riga/Juglas pusē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1713
- 1714
- 1715
- 1716
- 1717
- …
- 2228