Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1715
- 1716
- 1717
- 1718
- 1719
- …
- 2228
- chevron_right

Atzīmē un izdzēs vecās vēstules un uzpied uz Release all on-hold messages
- ikey07

A kur var uzspiest tu on hold?ikey07 rakstīja:Atzīmē un izdzēs vecās vēstules un uzpied uz Release all on-hold messages

Cik sapratu tas uz Daugavgrīvas ielas pie vanšu tilta, pogainie tur visulaiku stāv, tā viņiem maizes vieta, abos virzienos augšā vai lejup no kalna Bolderājas pusi, tur mūždien kāds iekrīt... bet var jau saprast, asfalts labs un forša vieta kur pastiept.funkyasshit rakstīja:Kurš bija tas nelaimīgais, kurš trāpīja uz bingo skrienoties ar mani?
Zajebal, man pašam 160E, ments teica, ka otram X2 esot. Laikam pirmo reizi priecājos, ka biju korpusu aiz mašīnas.

P.S. pie lielās stikla Swedbank ēkas arī slēpjās un kontrolē to taisni..

Par 160 Eur sanāk piedalīties Minišosejā treniņa un sacensības un pat bāku pieliet. Tāka skrieties un gonkot uz ielas ir neizdevīgi un bīstami pārējiem.
saprats naak ar laiku unjaunaam tiesiibaam
es nesmu nekads svetais,bet nu pa pilsetu 160km/h es ari isti neatbalstu
un lepoties tur nav ar ko un sudzeties,ka policists nepanjema daavanu

ar kompatu pa brugji

izlasi kārtīgicipruss18 rakstīja:saprats naak ar laiku unjaunaam tiesiibaames nesmu nekads svetais,bet nu pa pilsetu 160km/h es ari isti neatbalstu
un lepoties tur nav ar ko un sudzeties,ka policists nepanjema daavanu
![]()
![]()

160 km/h pilsētā ir e36 + aizdevums.lv + sutkas + etalons

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
bljac
paga paga,kads 160 sods,par pluss 31??kko nejauc ar 80 einariem?

ar kompatu pa brugji

Pirms 2 gadiem bija 80e, tad taču pacēla soduscipruss18 rakstīja:bljac![]()

es par +45 dabūju 140 tai laikā, tagad litriņš dabūja ap 300 par tādu pašu ātrumu.

Iepazīstās visi kārtīgi. Pats arī nesen biju pārsteigts
http://www.saeima.lv/lv/par-saeimu/info ... rsniegsanu

http://www.saeima.lv/lv/par-saeimu/info ... rsniegsanu
kursh te vel nesen bija aizdedzies? Varu pievienoties, man shodien ari aizdegaas auto 

zurkae36 ir pēdējais, ko atceros.70cc rakstīja:kursh te vel nesen bija aizdedzies? Varu pievienoties, man shodien ari aizdegaas auto
Kas & kā? Standartiņš, tuneļa izolācija? Cik traki?
Kikaps rakstīja:zurkae36 ir pēdējais, ko atceros.70cc rakstīja:kursh te vel nesen bija aizdedzies? Varu pievienoties, man shodien ari aizdegaas auto
Kas & kā? Standartiņš, tuneļa izolācija? Cik traki?
Nav traki, auto nebija mans, 325i e46... issavienojums baguuzii pie akja, akjis pa gaisu un liesmas pilns baguuzis

tieshi tāRičards Kočkers rakstīja:Objection. Viņiem ir quick release doma. Tas ir tad kad tu brauc pālī un ar dirsu mašīnai aizķer bomzi un nevis sapis visu buferu bet ļauj viņam aizlidot prom saglabājot savu formu vienā gabalā. Viņi ir tēmaRob rakstīja:Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

paalii nav jabrauc...Ričards Kočkers rakstīja:Objection. Viņiem ir quick release doma. Tas ir tad kad tu brauc pālī un ar dirsu mašīnai aizķer bomzi un nevis sapis visu buferu bet ļauj viņam aizlidot prom saglabājot savu formu vienā gabalā. Viņi ir tēmaRob rakstīja:Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

un bomži arī nav jāaizķer....70cc rakstīja:paalii nav jabrauc...Ričards Kočkers rakstīja:Objection. Viņiem ir quick release doma. Tas ir tad kad tu brauc pālī un ar dirsu mašīnai aizķer bomzi un nevis sapis visu buferu bet ļauj viņam aizlidot prom saglabājot savu formu vienā gabalā. Viņi ir tēmaRob rakstīja:Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

Man arī bija, bet strādāja tikai Blaupunkt maģiem, šitais ir Philips ražojums.Vladlen rakstīja:man ari ir programma lai nosakt kodu magiem :)Kikaps rakstīja:Sakssēēēēsss!Kods uz korpusa bija nepareizs, bet ārzemju forumos ir atsaucīgi cilvēki! Un ar daļēju kompakta hifi skan ļoti apmierinoši.
+ deg visas lampiņas, visi pikseļi, regulējās apgaismojums un. Nu, izņemot iesprūdušo kaseti, viss čiki!

metaforiski domats izskaidrojums kapec tie sudinji nav slikti70cc rakstīja:paalii nav jabrauc...Ričards Kočkers rakstīja:Objection. Viņiem ir quick release doma. Tas ir tad kad tu brauc pālī un ar dirsu mašīnai aizķer bomzi un nevis sapis visu buferu bet ļauj viņam aizlidot prom saglabājot savu formu vienā gabalā. Viņi ir tēmaRob rakstīja:Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

Kāds lūdzu var pateikt kuri 2 vadi iznāk no 7 pogu obc priekš āra temperatūras dačika?

Vai tad nav rakstīts pamācībā?haha rakstīja:Kāds lūdzu var pateikt kuri 2 vadi iznāk no 7 pogu obc priekš āra temperatūras dačika?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1715
- 1716
- 1717
- 1718
- 1719
- …
- 2228