Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1720
- 1721
- 1722
- 1723
- 1724
- …
- 2228
- chevron_right

Nekas nav izgudrots, elektronikas pamatus nestāstīšu, bet ģeneratora noslodze ietekmē ne tikai rpm, arī degvielas patēriņu, tas ir pašsaprotami.70cc rakstīja:ko tu te izgudro? saved kārtībā savu ģeneratoru, nekritīs rpm.ikey07 rakstīja:nightbreakeri ģeneratoru moka, man viņas ir miglās, kā ieslēdz tā rpm iet zemāk.

Gribu pacelt lave, jāuzpulē st5 un jāuzvāra 1k
P.S.-Cik maksātu pilnībā sapulēt r17 komplektu?

Ieslēdzot jebkuru lielu patērētāju nokrīt RPM motoram, bet tie arī uzkāpj augšā.
Un Osram Ultra Life (visblāvākās tipa) tāpat kā Nightbaker unlimited (visspilgtākās) abas ir 12V un 55W.
Un Osram Ultra Life (visblāvākās tipa) tāpat kā Nightbaker unlimited (visspilgtākās) abas ir 12V un 55W.

Pilnais pulējums divdaļīgie R17 550 euro.Riks* rakstīja:Gribu pacelt lave, jāuzpulē st5 un jāuzvāra 1k![]()
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu tad brauc bez gaismām, ietaupīsi degvieluRob rakstīja:Nekas nav izgudrots, elektronikas pamatus nestāstīšu, bet ģeneratora noslodze ietekmē ne tikai rpm, arī degvielas patēriņu, tas ir pašsaprotami.70cc rakstīja:ko tu te izgudro? saved kārtībā savu ģeneratoru, nekritīs rpm.ikey07 rakstīja:nightbreakeri ģeneratoru moka, man viņas ir miglās, kā ieslēdz tā rpm iet zemāk.

Tad jau "lol, nav vērc", saprastu ja tādu piķi maksāt par 3 daļīgiem, bet nu tur jau būtu cits cipars..ValtersZ rakstīja:Pilnais pulējums divdaļīgie R17 550 euro.Riks* rakstīja:Gribu pacelt lave, jāuzpulē st5 un jāuzvāra 1k![]()

Normālam ģenerim nepis tie nightbreakeri,man mersim rpm noraustās un citreiz turpina raustīties ,kad ieslēdzas el. ventilators,tā jau ir pazīme,ka ģenerim kaput kaut kad būs.Rob rakstīja:Nekas nav izgudrots, elektronikas pamatus nestāstīšu, bet ģeneratora noslodze ietekmē ne tikai rpm, arī degvielas patēriņu, tas ir pašsaprotami.70cc rakstīja:ko tu te izgudro? saved kārtībā savu ģeneratoru, nekritīs rpm.ikey07 rakstīja:nightbreakeri ģeneratoru moka, man viņas ir miglās, kā ieslēdz tā rpm iet zemāk.

Nevajag aiziet galējībās.70cc rakstīja:
nu tad brauc bez gaismām, ietaupīsi degvielu![]()
![]()

Jā, bet pričom tur tieši Nightbreaker'i? Ja tie ir tādi paši nightbreaker'i kā man, kas rij 50-55W (tb alja standartās halogenspuldzes), tad neko vairāk par tām pašām standartajām spuldzēm slogot to ģenģi nevar (papildus slogo (ieslēdzot miglas), jā, bet ne vairāk, kā ja tur būtu ne Nighbreaker'i).Rob rakstīja:Nekas nav izgudrots, elektronikas pamatus nestāstīšu, bet ģeneratora noslodze ietekmē ne tikai rpm, arī degvielas patēriņu, tas ir pašsaprotami.70cc rakstīja:ko tu te izgudro? saved kārtībā savu ģeneratoru, nekritīs rpm.ikey07 rakstīja:nightbreakeri ģeneratoru moka, man viņas ir miglās, kā ieslēdz tā rpm iet zemāk.
d[-_-]b

Hrenoni (vismaz tie, ko pārsvara bāž e36) rij vēl mazāk par stock halogenspuldzēm (kadi 35 vs 55W)cipruss18 rakstīja:nu nu
tad jau visiem butu pipec no xenoniem

d[-_-]b

izņem sabvūferi
pietiks jauda prožektoriem

Nu i čalim ceņņiki, kaut vai apakšspārni, katrs par 15kristians2991 rakstīja:Pārdodu visas detaļas no šī BMW 318. 1992. Gada. Benzīns/Gāze. Motors-M40B18.
Virsbūve:
Apakšspārni katrs 15€
Bagāžnieks-20€
Durvis par katru 15€
Lūka elektriskā-30€
Pārsegs-40Eiro
Dekoratīvie sliekšņi-10Eiro
Salons:
Panelis-25€
Priekšējie sēdekļi-20Eiro
Aizmugurējais benķis-15Eiro
Stūre-10Eiro
Ritošā daļa:
Ātrumkārba-35 €
Amartizatori katrs 15€
Stūres reika-30Eiro
Pusasis-15Eiro
Par pārējām detaļām kas nav sarakstā jautājiet,ir praktiski viss.

Pārdevējam ir tiesības likt kādu cenu grib, bet kaut kādai poņai par to, cik jauns maksā, un kāds tirgus jau ir jābūt.

Viss tur okej, jā, dažas cenas ir pilnīgs sviests, bet nu ja cilvēks jauc ārā savu pirmo auto, tad ir piedodams nepārzināt visas cenas. 

kāds varbut zin kur var uzpildīt vecos co2 balonus vai mainīt rīgā 

kas vainas cenam,zurkam cenas celas,tad ari dalam jacel cenas,pavisam godigi,galvenais neplest tik cik jauna prece maksa

bembis e36 rakstīja:kas vainas cenam,zurkam cenas celas,tad ari dalam jacel cenas,pavisam godigi,galvenais neplest tik cik jauna prece maksa

Žurkām cenas ir 2x par lielu...Kāds vēl celties!

Pēdējais labojis ZzevsS - 23 Mai 2016, 22:00, kopā labots 1 reizi.

Pa tēmu, varu kādam atdot subim vadus. Man ir bijis subis iepriekšējam īpašniekam, tas izrauts, bagāžniekā caurums palicis bundžāmkmini rakstīja:izņem sabvūferi

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Hrenons patērē mazāk strāvas kā halogēns, bet, lai to ieslēgtu ir vajadzīgs ļoti daudz reizes lielāks spriegums, tāpēc arī tam ir balasti, kur parasti volti ir rakstīti pāris tukstošos.Dj Plosky rakstīja:Hrenoni (vismaz tie, ko pārsvara bāž e36) rij vēl mazāk par stock halogenspuldzēm (kadi 35 vs 55W)cipruss18 rakstīja:nu nu
tad jau visiem butu pipec no xenoniem

Apspriežamajā situācijā svarīgākais ir patērējamās jaudas, un jā - hrenonu darbības principu mēs zinam! 

d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1720
- 1721
- 1722
- 1723
- 1724
- …