Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 2228
- chevron_right
izskatās ka tagad tikai lai uzspiež -10, un būs pavisam forši.Ruu rakstīja:Šovakar gan jau izbraukšu ielās slidināties, ja sasnigs vēl mazliet vairāk..
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Aaak jel tikko pamodos...man šoks wiss balts
Itkā jau forši uutt...bet sūdīgi ka man wajag ziemas riepas
Itkā jau forši uutt...bet sūdīgi ka man wajag ziemas riepas
sabinčik turi buru, un nekādas ziemas riepas neliec, parādi čomiem, kā jābrauc īstiem bemeristiem.
Pagājušogad uz Ziemassvētkiem biju aizbraucis uz Skotiju, tur nenormālā ziema bija iestājusies, visu laiku sniegs un ledus, bet par cik pie viņiem zieminieces nevar nopirkt vispār, un viņi par tādām pat nav dzirdējuši, to gan vajadzēja redzēt, kas tur darījās, bija riktīgs SEX
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Jāp tas gan...zino šito prikolu un pati esmu arī piedzīwojusi...bet nju smieklīgi, kad viņi pa kalniem mējģina tikt augšā un nekābendzingalva rakstīja:sabinčik turi buru, un nekādas ziemas riepas neliec, parādi čomiem, kā jābrauc īstiem bemeristiem.Pagājušogad uz Ziemassvētkiem biju aizbraucis uz Skotiju, tur nenormālā ziema bija iestājusies, visu laiku sniegs un ledus, bet par cik pie viņiem zieminieces nevar nopirkt vispār, un viņi par tādām pat nav dzirdējuši, to gan vajadzēja redzēt, kas tur darījās, bija riktīgs SEX
Nē tā gluži nevar, ja uzsals vēl un sasnigs tad toč ar steigu jāmeklē ziemenes.. Negribās, lai kkas ar mīļo bembīti notiek , vai arī wnk luksaforā spolēt uz vietas
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Vot bļoda
Meklēju sponsorus, vajag divas ziemenes, laikam bij 185/65 r15...
vot to es saprotu:)
Šodien pavisam nav tie laikapstākļi lai strādātu, bet gan lai sēdētu pie tv vai vienkārši mājās ar siltu tējiņu vai kakao 
Ak jel, katru reizi pieejot pie loga sāku wēl wairāk uztraukties par tām ziemenēm

sabinčik, viss ir mazliet vienkāršāk, paņem džeku, noorganizē sev foršu seksu, un par ziemenēm vairs neuztrauksies. Pa logu ārā nevajadzēs skatīties, sirds būs mierīgāka, un varēsi domāt par ko citu. A ziemenes man ir vesels komplekts ar šipiem lieks kuras nav uzliktas, (tjipa devu mājienu
) stāv tikai na vsjakie pažarnie, ja rīt uzsals tad tā visa žļurga būs viena vienīga slidotava.
Šodien uz darbiņu braucu sabijusies par sniegu, no rīta vēl nebij tik traki, bet tagad skatoties pa lodziņu ārā, es nez kā no darbiņa aizbraukšu līdz Plazai!! Man labāk blakām nebraukt!Sabinchix rakstīja:Ak jel, katru reizi pieejot pie loga sāku wēl wairāk uztraukties par tām ziemenēm![]()
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Anete...brauc prātīgi!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2imfcxZVY#!
A šodien būs uz darbu jālaiž tādā stilā kā http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KteTOihY4#! 1:47 :no_fear:
A šodien būs uz darbu jālaiž tādā stilā kā http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KteTOihY4#! 1:47 :no_fear:
Es kā reiz ap 17:00 uz PlazuAnetiiitte rakstīja:...nez kā no darbiņa aizbraukšu līdz Plazai!! Man labāk blakām nebraukt!![]()
A!gars rakstīja:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2imfcxZVY#!
EEeeej tu nost...
Es gar zemi..
jāsāk vedāt lāpsta līdzi
un jāsāk gatavot ziemassvētku rotājumi 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Es ar ja, kas jau 17:00 izbrauksuA!gars rakstīja:Es kā reiz ap 17:00 uz PlazuAnetiiitte rakstīja:...nez kā no darbiņa aizbraukšu līdz Plazai!! Man labāk blakām nebraukt!![]()
Varēism močīt tandēmā.
Labi ziemenes man ir, bet tik un tā bail!Sabinchix rakstīja:Anete...brauc prātīgi!!![]()
Par ko baidīties
Vis jautrākais ir braukt ar auto kurš maksā gandrīz 150000Ls jauns ar vasaras riepām pa šo putru 
Nu zini tam kuram ir auto pa 150 000 tā summa varbūt nozīmē mazāk kā tam, kuram pa 1000Ls.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 2228