Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1731
- 1732
- 1733
- 1734
- 1735
- …
- 2228
- chevron_right

Kluba biedri vajag palīdzību, nav kāds instruktors te vai pazīstam no autoprieka vai credo?

kāda bij lapa kur pēc vin var redzēt cik pogu obc nāk?man ir 7nieks,bet ir otrais štekeris ar.

have you tried Googling it?Ģirts rakstīja:kāda bij lapa kur pēc vin var redzēt cik pogu obc nāk?man ir 7nieks,bet ir otrais štekeris ar.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Bet atceries ka šitais forums ir tas kas rada tos google rezultātus. ja tu visus sūtīsi uz google kurš tad veidos tos rezultātus?Kikaps rakstīja:have you tried Googling it?Ģirts rakstīja:kāda bij lapa kur pēc vin var redzēt cik pogu obc nāk?man ir 7nieks,bet ir otrais štekeris ar.

- ikey07

Jā,bet tur man vnk rādija ka ir āra temp sensors,pre wired priekš čeindžera utt.Vnk zinu,ka te ir džeki,kas zin īstoKikaps rakstīja:have you tried Googling it?Ģirts rakstīja:kāda bij lapa kur pēc vin var redzēt cik pogu obc nāk?man ir 7nieks,bet ir otrais štekeris ar.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Veči,cik krāsas aizies uz M bamperi un brilli? Kāda laka jāpērk? Divkomponentu ja nešaubos! 

Studējam.vitjazz rakstīja:Veči,cik krāsas aizies uz M bamperi un brilli? Kāda laka jāpērk? Divkomponentu ja nešaubos!
viewtopic.php?f=10&t=47&start=340

Kas tas tāds? Izņēmu oem radio un šāds vads vēl iekšā bija iesprausts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Izskatās pēc kooksiāla kabeļa, gan jau antena rādžim.

OEM antenas vads ir marķēts no rūpnīcas ....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

alumīnija bamperi?
+/- ?
+/- ?

Tu domā alumīnija balku salīdzinājumā ar šķiedras?mkmini rakstīja:alumīnija bamperi?
+/- ?

nop balku oriģinālu - pašu bamperi - alumīnija, labi/slikti, kādam bez manis varbūt arī interesē?

Sveicināti, nevaru atrast šeit. aizmugurējo lampu, vadu shēmu. galīgi nepareizi viss sačakarēts , nevaru salikt. 

BMW - Best Motorsport Weapon

Cik nu uz ātro atradu, maybe derēs..Reinis159 rakstīja:Sveicināti, nevaru atrast šeit. aizmugurējo lampu, vadu shēmu. galīgi nepareizi viss sačakarēts , nevaru salikt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1731
- 1732
- 1733
- 1734
- 1735
- …
- 2228