Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1745
- 1746
- 1747
- 1748
- 1749
- …
- 2228
- chevron_right

Atkarīgs no inspektora.Deiko rakstīja:Hei!
Tehniskajā apskatē skatās tādu sīkumu, kā stūres nobloķēšanās, kad atslēgu izvelk no aizdedzes?
Sent from my E46 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.

Jautājums.
Nostrādājot centralkai neatveras pasažiera durvis, un ceļot puļķi uz augšu tas ceļas bet durvis vienalga neatveras.
Ko darīt? Jo cik saprotu apšifku ar nav jēgas ņemt nost pie aizvērtām durvīm
Nostrādājot centralkai neatveras pasažiera durvis, un ceļot puļķi uz augšu tas ceļas bet durvis vienalga neatveras.

Man bij tas pats kupejai ar blakus durvīm. Ņēmu nos abšivku , ļurkāju tos stienīśus kamër atvêrās. Tad kārtīgi sasmërēju ar lubrikantiem un nu jau pus gadu netaisa jokus.chillhouse rakstīja:Jautājums.

Paldies, tiks mēģinātsElvijsR rakstīja:Man bij tas pats kupejai ar blakus durvīm. Ņēmu nos abšivku , ļurkāju tos stienīśus kamër atvêrās. Tad kārtīgi sasmërēju ar lubrikantiem un nu jau pus gadu netaisa jokus.chillhouse rakstīja:Jautājums.

Ārprāts, cilvēkiem nav kauna par plikām 2l pakām prasīt 1,5k ? 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ja nu vienīgi bundža laba, tad ir pamats prasīt, ja izcila arī vairākElvijsR rakstīja:Ārprāts, cilvēkiem nav kauna par plikām 2l pakām prasīt 1,5k ?
2l motors ja labs tad nekāda vaina kā priekš rezerves e36 vai ziemas e36
ekstras man presonīgi pilnīgi neko nenozīmē iekš e36

Piekrītu karamkars rakstīja:Ja nu vienīgi bundža laba, tad ir pamats prasīt, ja izcila arī vairākElvijsR rakstīja:Ārprāts, cilvēkiem nav kauna par plikām 2l pakām prasīt 1,5k ?

nu un ko Tu vēlējies panākt, publicējot saraksti?AndzaK_LV rakstīja:tas par to kad pateicu kad nevienam nepis vina e38 jo kka liekas kad seit ir e36 forums.
visiem pa lielam pie dirsas, kad Jūs savā starpā diršaties.

pirms mazāk kā gada paņēmu sev pliku 1.6 virs 1.5k eur, maybē liksies kosmos, bet nebija žēl samaksāt par labu e36 tādu naudu, kur viss strādā, viss atrodas savās vietas un nav rūsas.kars rakstīja:Ja nu vienīgi bundža laba, tad ir pamats prasīt, ja izcila arī vairākElvijsR rakstīja:Ārprāts, cilvēkiem nav kauna par plikām 2l pakām prasīt 1,5k ?

Nez kā dzīvē uzvestos Andzalv vs Cipruss ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Samīļotu viens otru.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Es veinriz citrusam uzdirsu, šis arī nonstopā raksta pm un izrāda savu intelekta līmeni. Skatos ka tev raksta līdzīgi, viņam ļoti tuva tēma geji un pedofīlisms, kā arī zoofīlisms, čalim smagi sūdi galvā.AndzaK_LV rakstīja:tas par to kad pateicu kad nevienam nepis vina e38 jo kka liekas kad seit ir e36 forums.

vai ir iespējams atķeksēt pāris lietotājiem, lai man nerāda viņu postus?

Lietotāja vadības panelis - draugi and foes - pārvaldīt ienaidniekusmkmini rakstīja:vai ir iespējams atķeksēt pāris lietotājiem, lai man nerāda viņu postus?
Pēdējais labojis ZzevsS - 12 Jūn 2016, 21:55, kopā labots 1 reizi.

Jā, caur browseri, nevis tapatalku, atver tā usera profilu un ieķeksē "pievienot ienaidnieku" vai kautkā tamlīdzīgi

Braucu uz garažām, Dreiliņos menti melnu, matētu kompotu paņēmusi pie dziesmas. Braucu atpakaļ, kompots uz evakuatora. Kāds kaut ko zin? čalis bez tiesībām?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1745
- 1746
- 1747
- 1748
- 1749
- …
- 2228