Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1747
- 1748
- 1749
- 1750
- 1751
- …
- 2228
- chevron_right

Kars, kā saprast tā tyre size calculator spidometra rādijuma kļūdu? Ar ko viņa tiek salīdzināta un kuras riepas rādijums tur tiek attēlots?

Šķiet, ka size 1 tiek salidzinats ar size 2. raksti kā size 1 oem un size 2 savējos un redzēsi kļūdu. Moš jaucu, hz.KasparsG rakstīja:Kars, kā saprast tā tyre size calculator spidometra rādijuma kļūdu? Ar ko viņa tiek salīdzināta un kuras riepas rādijums tur tiek attēlots?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Jauns atslēgas piekariņs Stanceniekiem 5eur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ta jau vajadzēja bez atspereschillhouse rakstīja:Stanceniekiem

Being second is being the first of the losers. /Senna/
Padoma pec kada suda ta mashina izskatitos uz r16 ar baloniem.r18 iz mazakais ko var likt.
ar kompatu pa brugji
atrais jautajums.
cik zirgu ir m50b20 ar vanos un cik ir m50b20 bez vanos?

148 abiemTiitarins rakstīja:atrais jautajums.
sk,paldies :)

Zini, tev nu jau nav gaumīgs, sapists sapistenis gan.cipruss18 rakstīja:un kads ir nagaumigs?
p.s. iemācies rakstīt, savādāk izskatās ka ar pimpi pa klavišu baksti.

Kas var palīdzēt haubes trosīti nomainīt?

Vai tad tur kas baigi sarežģīts ir? Cik ir ņemtas viņas nost, nešķiet, ka baigi grūti vajadzētu būt atpakaļ ievilkt.Booogdans rakstīja:Kas var palīdzēt haubes trosīti nomainīt?

kkur ap vai virs 70eur vajadzētu būt,no 1.6 ņem pa 50eur,teica,ka 2,0 un uz augšu vērtīgāki.es tam džekam no autokatalizatori.lv pārdodu.Viņam vēl tas verķis ir ar ko pārbaudīt.

Nevar zināt, nezinot to sastāvu.cipruss18 rakstīja:cik var dabut par 2.8 e36 katinjiem?
Esmu nodevis 2.0 katiņus no identiskiem motoriem, bet vienam katiņš sastāvēja no palādija, otram no platīna. Gala rezultāta cenas atšķiras gandrīz uz pusi.

Ģirts rakstīja:kkur ap vai virs 70eur vajadzētu būt,no 1.6 ņem pa 50eur,teica,ka 2,0 un uz augšu vērtīgāki.es tam džekam no autokatalizatori.lv pārdodu.Viņam vēl tas verķis ir ar ko pārbaudīt.
vinjiem nu jau visiem tie sudi ir
es savu 3.0 katinjus 4 gab.kas vinjam naak pa 110 laikam atdevu
ar kompatu pa brugji

Pēc slimības lapas nebūs posts kā dabūt atgāzes mazākas? 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nu hvz.paskaties,pie TA atgazes bija ka jaunai mashinai,kad gaaju
ar kompatu pa brugji
no 3.0 m54 dabuju 10eur no tā čaļa autokatalizatori.lv, tur metāliskais katalizators kautkāds bija. keramika esot visdārgākā
metaliskie saka nakt ieksh e39 ja nemaldos,tie vispar ir mazvertigi un nav verts iespringt njemt ara 

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1747
- 1748
- 1749
- 1750
- 1751
- …