Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1750
- 1751
- 1752
- 1753
- 1754
- …
- 2228
- chevron_right
jautajums par cabrio.aizmugure vinjam ir tie divi droshibas spilveni,statnes,kuras pie sanu trieciena shaujas araa.jautajums,tadi nak visiem e36 cabrio,vai ari ir kam nenak?

Cik zinu tad visiem, jo tā esot obligāta prasība, saucās ROPS- Roll over protection system.L.Cipruss rakstīja:jautajums par cabrio.aizmugure vinjam ir tie divi droshibas spilveni,statnes,kuras pie sanu trieciena shaujas araa.jautajums,tadi nak visiem e36 cabrio,vai ari ir kam nenak?
P.S.- Cipruss, tas Tu?

jaa,manu iepriekshejo profilu nobanoja 
hmm,tam sarkanajam nav

hmm,tam sarkanajam nav

Da labi, tajā posmā tak atļautais 100, tas nozīmē ka 10 brīvi var mest pa virsu. Bet jā, pēc radara spiež visi, ka ja tev nav turbīnas, izjutīsi kā aizmugurē streso un veic bīstamus manervus, kaut vai aizvakar, kad uznāca gāziens, busiks nodzen un beztolkā mileni uztaisa ielienot starp mani un priekšējo, redzēt vispār neko nevar, ielienu labajā, bet tur pasāts bez uguņiem džigitē, pēcāk busiks knapi sadzēsās uz radara, vis drīzāk nepaspēja, tālāk džigitēja uz 140 pa peļķēm pie Elkšņiem. Lohs.TomSkarsts rakstīja:Nevajadzēja rakstīt pa 120

Ņemot vērā, kādus pm raksti un vispār forumā raksti, brīnums ka ip nenobanoja.L.Cipruss rakstīja:jaa,manu iepriekshejo profilu nobanoja
hmm,tam sarkanajam nav
Rob, cik kilometrus to vidēji nobrauc nedēļas laikā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Atlaidīs no darba, nākamajā dienā iesi strādāt tāpat, poh?L.Cipruss rakstīja:jaa,manu iepriekshejo profilu nobanoja

Being second is being the first of the losers. /Senna/

L.Cipruss rakstīja:jaa,manu iepriekshejo profilu nobanoja
hmm,tam sarkanajam nav
Beidzot

Alpine un otrs ....... atpisaas ar savam gudribaam.

TomSkarsts rakstīja:Atlaidīs no darba, nākamajā dienā iesi strādāt tāpat, poh?L.Cipruss rakstīja:jaa,manu iepriekshejo profilu nobanoja

Tūlit velvienu banu nopelnīs 

a man po.
visi tik bravuriigi dirseeji
Alpine,es tev piedavaaju satikties un dzivee parunaties,attiecies,Andza ar samizaas.a tagad gudrie dirseeji.
visi tik bravuriigi dirseeji

Bet par ko Tevi nobanoja?

D**t jau d**i daudz, bet parasti tur, kur drīkst
Kādam uzkāpi?

D**t jau d**i daudz, bet parasti tur, kur drīkst

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nezinu par ko.atbildeju uz komentiem un kadam nepatika.tik tas ka manu topiku piespamoja dienas laikaa ar 50lpp tad banotaju banda miza kadu banot
Ciprus latvijas stalone
visi miiž un baidās.
Ps nu par Alpini tur vispār nav jēga neko teikt.... Viņa lielākā neveiksme - viņš nāca pasaulē

Ps nu par Alpini tur vispār nav jēga neko teikt.... Viņa lielākā neveiksme - viņš nāca pasaulē

Varbūt labi vien ir ka nobanoja
Nav jau Tev vairs 18
(par niku - cipruss18)

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
tur nav nekada sakara ar 18 gadiem 
nesmu ne stalone ne rembo,bet ja dirsh man kko,tad kur ir problema satikties un parunaties aci pret aci?a to,liekas,ka lielaka dalja te ir 14 gadigi tiinji,ar tulznainam rokm un rembo pie klavas

nesmu ne stalone ne rembo,bet ja dirsh man kko,tad kur ir problema satikties un parunaties aci pret aci?a to,liekas,ka lielaka dalja te ir 14 gadigi tiinji,ar tulznainam rokm un rembo pie klavas
Vienkārśi varbūt paśam jāpieaug? Es piemēram bloķēju tās skabargas suņa pakaļā. 

varbuut.pa lielam es pieduros pie tas dirshanas,man bija jautri.

Tieši to pašu gribēju teikt par tevi, tā kā, ļoti labi sevi raksturoji. Ceru ka dzīvē neesi tik liels lohs kā te, forumā, jo dirst visi mākam, nedomājot ko pļūtam, ka tik uzdirst kādam, un ja vēl bara instinkts, tad jau vispār.ElvijsR rakstīja:Ciprus latvijas stalonevisi miiž un baidās.
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1750
- 1751
- 1752
- 1753
- 1754
- …
- 2228