Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1755
- 1756
- 1757
- 1758
- 1759
- …
- 2228
- chevron_right

Katra personīgs piegājiens. Es liktu tikai tiltā, jo tās tādas jēlas izskatījās, vismaz Lemforder.70cc rakstīja:ir kāds kas var paust argumentētu viedokli par to kāda ir price/performance atšķirība ja visu tiltu pārlasa ar mūsu pašu ražotām poly buksēm, vai ar pilnīgi jaunām oem buksēm? Vai baigi var just to starpību krāmējot? interesē tieši bukses šajās daļās -
Pusrāmja bukses 4gb
Sailentbloki 2gb
Stupicas bukses 4gb
Reduktora bukses 3gb
Aizm. atsperu atbalsta sviru bukses 2gb
moš kāds var iedot kontaktus kur par izdevīgu cenu var izgatavot man bukses?

Pārējās normālas bukses un viss kārtībā.

Pats visu laiku vēršos tikai un vienīgi pie doGmas, bet viņš ir ļoti aizņemts, man to vajadzētu izdarīt pēc iespējas ātrākNopietnais rakstīja:Riks* rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Vajag ievilkt 18pogu OBC, un tikt galā ar gaismu gļuku..
Būtu ļoti labi, ja auto atstātu pirmdien no rīta un savāktu vakarā, ASAP.
Rīga.
Dogma
Labs krieviņš ir , blakus orange garage, uz Boksa rakstīts AUTOELEKTRIĶIS.Riks* rakstīja:Pats visu laiku vēršos tikai un vienīgi pie doGmas, bet viņš ir ļoti aizņemts, man to vajadzētu izdarīt pēc iespējas ātrākNopietnais rakstīja:Riks* rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Rīga.
Dogma
Numuru gan nepateikšu ,bet bij uz boksa durvīm rakstīts. Savu laik ar MK4 pie viņa pāris reizes biju griezies sakarā ar borta kompi , logu slotiņu slēdzi un centralku... +/- vienmēr bij tā ,ka atstāju no rīta un vakarā jau bij gatavs.

Mhmm, nebūs tā kā ar Autocentrs Rīga? Ka visam būs pi$da?
Reāli ar drošu sirdi reti kuram var atstāt autiņu..
Drošāk būtu pie kādiem vietējiem, tā teikt pārbaudītiem cilvēkiem!

Defektus, gaterus pëc remontiem Tur, pēctam nemaniju , bij tikkai efekts. Cilvēks gudrs, mums firmas autiņus vislaik činī (to ko nesaprot firmas mehi) aizbrauc , noraksti nr. Uzzvani un parunā, tad jau arī sapratīsi IR IR / NAV NAVRiks* rakstīja:Mhmm, nebūs tā kā ar Autocentrs Rīga? Ka visam būs pi$da?Reāli ar drošu sirdi reti kuram var atstāt autiņu..

1 un 3 (šai imho vajadzētu būt iekļautai, ja pērk jaunu nr1), nr5 un 4 reti kad ir izdauzītas.
Vislielākā lufte parasti ir paša kloķa apakšējā buksē (atsevišķi nepiedāvā, jāvirpo), skaties vai ābols nav sadilis ovāls, tad pat jauna nr10 nepalīdzēs
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Vislielākā lufte parasti ir paša kloķa apakšējā buksē (atsevišķi nepiedāvā, jāvirpo), skaties vai ābols nav sadilis ovāls, tad pat jauna nr10 nepalīdzēs
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

Tas,kurš nolockoja manu topiku, vismaz var uzrakstīt kāpēc tiek slēgts. Ok, jā runa vairs nav tikai par e36, bet c'mon, mans topiks jau nu nav tas,kurā ir visvairāk spama. Sviests!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Labs krieviņš ir , blakus orange garage, uz Boksa rakstīts AUTOELEKTRIĶIS.ElvijsR rakstīja:Pats visu laiku vēršos tikai un vienīgi pie doGmas, bet viņš ir ļoti aizņemts, man to vajadzētu izdarīt pēc iespējas ātrākRiks* rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Rīga.
Numuru gan nepateikšu ,bet bij uz boksa durvīm rakstīts. Savu laik ar MK4 pie viņa pāris reizes biju griezies sakarā ar borta kompi , logu slotiņu slēdzi un centralku... +/- vienmēr bij tā ,ka atstāju no rīta un vakarā jau bij gatavs.

Droši vien Dmitrijs. Senču 2. 26420042

Varētu būt, ka sanāk, jāpadomā par to. Man 3B shifterī nepatīk tas, ka jātaisa gateris ar OEM kloķi.

Bet garais kloķis ir kruta + ērti
Vajag tikai uzgali kas neizskatās lēti
Iegoglē CAE shifter
Iegoglē CAE shifter
Pēdējais labojis kars - 19 Jūn 2016, 10:25, kopā labots 1 reizi.

Mēdz izdilt arī vieta pašā kārbas stienī, kur cauri nāk tapa un pati tapa.he9600 rakstīja:1 un 3 (šai imho vajadzētu būt iekļautai, ja pērk jaunu nr1), nr5 un 4 reti kad ir izdauzītas.
Dargs. Ir paris citas letakas alternativas.kars rakstīja: Iegoglē CAE shifter
Droši vien Dmitrijs. Senču 2. 26420042Rus rakstīja:Labs krieviņš ir , blakus orange garage, uz Boksa rakstīts AUTOELEKTRIĶIS.ElvijsR rakstīja:Pats visu laiku vēršos tikai un vienīgi pie doGmas, bet viņš ir ļoti aizņemts, man to vajadzētu izdarīt pēc iespējas ātrākRiks* rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Rīga.

Jup. Tas pats

Zinu, es tik uzgali kā piemēru parādijuriebeklis rakstīja:Dargs. Ir paris citas letakas alternativas.kars rakstīja: Iegoglē CAE shifter

Man gribas OEM look. Negribu sev POD JDM stila shifteri.kars rakstīja:Bet garais kloķis ir kruta + ērti
Iegoglē CAE shifter

Tas nav jdm 
Jdm būtu dildo shifters

Jdm būtu dildo shifters

Savam auto pārlasīju pilnīgi visu piekari ar lemforder/meyle hd/oem daļām. Daily braukšanā (ietverot arī profilaktiskus klačkikus) atšķirību no poliuretāna nejūtu, varbūt trasē būtu citādi70cc rakstīja:ir kāds kas var paust argumentētu viedokli par to kāda ir price/performance atšķirība ja visu tiltu pārlasa ar mūsu pašu ražotām poly buksēm, vai ar pilnīgi jaunām oem buksēm? Vai baigi var just to starpību krāmējot?
Manuprāt, vairumā gadījumu poliuretāna bukses šķiet kaut kas wow, jo tās saliek izļurkātu rižinālo bukšu vietā un tad visi ir starā par to, cik tas auto ir stingrs un savākts.
Manam auto it kā piekare nebija galīgi švakā stāvoklī, bet tik un tā, gaitā, atšķirība starp vecām un jaunām ir visai ievērojama
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
un kā ir cenas ziņā visas bukses samainīt kas sanāk dārgāk, poly vai labas lemforder bukses?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1755
- 1756
- 1757
- 1758
- 1759
- …
- 2228