Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1757
- 1758
- 1759
- 1760
- 1761
- …
- 2228
- chevron_right
Varbūt kādam ir lietotāja overdrive nr. ?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Nuu gaumes jautājums, protams. Vnk manuprāt par E36 izliektajiem ventiem nu nekas nevar būt pretīgāks
Vienīgais pluss, ka e36 visu vieglāk aizsniegt nekā e46 piem.

Liekās, ka bija 27151179.include rakstīja:Varbūt kādam ir lietotāja overdrive nr. ?

Beigts motorīts, vēl pirms nedēļas mani vajāja tā pati problēmaMAr1s rakstīja:Veči kas varetu būt pie vainas kad vairs ar centralo atslēgu netaisās ciet un vaļā vadītāja durvis.

Pats rakstīji, gaumes jautājums.. Tev pretīgs, citam patīk. E36 dizaineri ar to vēlējās panākt, ka panelis uzrunā autovadītāju. nevis visu salonu, un manuprāt, tas ir svarīgi. Ņemot vērā, ka dizains tapis deviņdesmitajā gadā, salīdzinot ar tagadējām kakām, nav nemaz tik slikts.TomSkarsts rakstīja:Nuu gaumes jautājums, protams. Vnk manuprāt par E36 izliektajiem ventiem nu nekas nevar būt pretīgāksVienīgais pluss, ka e36 visu vieglāk aizsniegt nekā e46 piem.

Nu man patīk kā Eclipsēm un SUprām to panāca. Protam e36 ļoti ērti un tuvu, bet tos ventus prasītos taisnus kā pasažiera pusee, tad butu superr

Nu beidz, supras panelis gadu no gada ir bijis īpaši pretīgs. OK, ērts, bet nesmuks!TomSkarsts rakstīja:Nu man patīk kā Eclipsēm un SUprām to panāca. Protam e36 ļoti ērti un tuvu, bet tos ventus prasītos taisnus kā pasažiera pusee, tad butu superr
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

TomSkarsts, ne tajā forumā trāpiji, Tevi gaida šeit http://www.japcar.lv/forum/ 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

#daudznaudasFinks rakstīja:TomSkarsts, ne tajā forumā trāpiji, Tevi gaida šeit http://www.japcar.lv/forum/

Te jau 100x izrunāts, kāpēc patīk japāņi.
Ko šādu ar e36 sasniegt būtu kosmoss

Bet for real, es neticu ka visiem patīk:
Slēpts saturs: Parādīt
Man personìgi no 90's gadu auto e36 panelis patīk viss vairāk. Tur nav tādas lietas , kas nepatīk.TomSkarsts rakstīja:#daudznaudasFinks rakstīja:TomSkarsts, ne tajā forumā trāpiji, Tevi gaida šeit http://www.japcar.lv/forum/![]()
Ko šādu ar e36 sasniegt būtu kosmoss![]()
Bet for real, es neticu ka visiem patīk:Slēpts saturs: Parādīt

Tieši tā, tie gaisvadu caurumi ir maksimali iestrādāti kopējā paneļa interjēra (kā arī funkcionāli tiek izmantots maksimali liels laukums gaisa plūsmai), nevis atnāca gaisvadu dizaineris (kā reizēm izskatās notiek mūsdienās) un pateica:" Tgd sos apaļos/smukos gaisvadus ir jaiebaž jūsu izveidotajā panelī un pokuj, ka viņi tur neiederās un tiem nav īsti vieta" .. P.S. Man tieši otrādi, visi tie apaļie gaisvadi parasti liekas izskatās ne pēc kā (varbūt vaina ir salonos/paneļos, kuros viņi ir uzstādīti) :) Ja vēlme pēc gaisvadiem ar taisnstūraināku formu, welcome to Passat B3 

d[-_-]b

"...Ko šādu ar e36 sasniegt būtu kosmoss" nu, ja runa iet par "Destroys FWD Record" , tad jā, es pat teiktu vispār nereāli!TomSkarsts rakstīja:#daudznaudasFinks rakstīja:TomSkarsts, ne tajā forumā trāpiji, Tevi gaida šeit http://www.japcar.lv/forum/![]()
Ko šādu ar e36 sasniegt būtu kosmoss![]()
Bet for real, es neticu ka visiem patīk:Slēpts saturs: Parādīt

d[-_-]b

Vot padomā, kas ar E36 būtu jāizdara, lai pārsistu kaut to FWD rekordu ar RWD

Tas pats kas ar integruTomSkarsts rakstīja:![]()
Vot padomā, kas ar E36 būtu jāizdara, lai pārsistu kaut to FWD rekordu ar RWD
Rwd > fwd uz sausa asfalta

Kāds varbūt zin,vai var ieteikt,kur var iegadāties koka muciņas alum?Brālis,Tērvete,Depo neder,vņiem nav!

Tā kā visi moldingi ir noņemti, gribētu nedaudz tos sapucēt, jo pašlaik izskatās, kā no vienas vietas izvilkti.
Ar ko labāk ieteiktu saziest, lai atjaunotu krāsu? pūšamos varat nepiedāvāt.

Vasaras sākumā nopūtu ar plastidip, vel viss tip top...Lawwr rakstīja:Tā kā visi moldingi ir noņemti, gribētu nedaudz tos sapucēt, jo pašlaik izskatās, kā no vienas vietas izvilkti.

vēl jautājus, vai pie mums kaut kur ir nopērkama Meguiar's produkcija?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1757
- 1758
- 1759
- 1760
- 1761
- …
- 2228