Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1761
- 1762
- 1763
- 1764
- 1765
- …
- 2228
- chevron_right

Jup tiešāmGaraisss rakstīja:Viņa topica man šķiet ir rakstīts par to spidometru,ka pārtaisīja utt.udensvirs22 rakstīja:Integra???TomSkarsts rakstīja:over limit![]()

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Priecīgu Līgošanu! 

diršikey07 rakstīja:Vēlviens E36 beidz savu dzīvi![]()
http://rekurzeme.diena.lv/sports/foto-d ... sma-117881

o.z rakstīja:diršikey07 rakstīja:Vēlviens E36 beidz savu dzīvi![]()
http://rekurzeme.diena.lv/sports/foto-d ... sma-117881
diez nav iespejams ka detaljnieku dabut?

Tikai nenoregulēju pareizi un slinkums ņemt ārā, tpc var redzēt cik pāri ir pilnamGaraisss rakstīja:Viņa topica man šķiet ir rakstīts par to spidometru,ka pārtaisīja utt.udensvirs22 rakstīja:Integra???TomSkarsts rakstīja:over limit![]()

Vispār nobraucu virs 700km ar mazām pauzēm. Šķiet kkas sasipās lādējot tel caur piepipetaju, jo sāka paraustīties kkad odometra "displejs" un vēlāk spidometra apgaismojums, klimas apgaismojums un pie elkoņbalsta tajās kabatiņās apgaismojums pazuda. Gaismas visas deg, salons apgaismojums deg, ABS lampiņa un pagriezieni arī. Ganjau kkur vadi izbeigušies.. Drošinatajus gan tā uz ātru roku tumsā apskatīju, likās ok, bet jāpārbauda gaismā vēlreiz.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Vakar pirmo reizi biju Aglonas baznīcā, tikai nesaprotu ko tur cilvēki dara naktī? Viss atvērts dari ko gribi, diezgan freaky...

15. augustā vajadzēja braukt!
kādas vēl vietas biji apmeklējis Latgolā? ar kabri biji? kā tev ceļa posms no Preiļiem līdz aglonas riņķim?

kādas vēl vietas biji apmeklējis Latgolā? ar kabri biji? kā tev ceļa posms no Preiļiem līdz aglonas riņķim?

Es pagāšgad biju Latgales braucienā, un ar biju pirmo reizi, viss smuki.Riks* rakstīja:Vakar pirmo reizi biju Aglonas baznīcā, tikai nesaprotu ko tur cilvēki dara naktī? Viss atvērts dari ko gribi, diezgan freaky...
Likeņdārzā ar pa ceļam iebrauci ?
- ikey07

Yup, ar kabri, joprojām šeit esmu, tobiš Dagdā.
EDIT:Nu ceļi varēja būt labāki, bet anyway patīkami bija nobraukt lielu gabalu
EDIT:Nu ceļi varēja būt labāki, bet anyway patīkami bija nobraukt lielu gabalu

Pēdējais labojis Riks* - 25 Jūn 2016, 12:24, kopā labots 1 reizi.

Moš kāds no Rēzeknes,Dagdas gala grib saskrieties?
Reāls boorings..
Reāls boorings..

Uz Rēzekni aizbrauc, Gors, Zeimuļs, Ausmeņa kebabs, loti gards! 

Mani ome piebaroja ar lauku gardumiemLawwr rakstīja:Uz Rēzekni aizbrauc, Gors, Zeimuļs, Ausmeņa kebabs, loti gards!

Arī nav slikti! 

lawwr, pasaki, ko tajā gorā darīt? nu nav tur nekā interesanta.
rezačs uz svētkiem vispār pavājš, līgo vakarā jau 2-vos praktiski visa tauta bija paklīdusi
rezačs uz svētkiem vispār pavājš, līgo vakarā jau 2-vos praktiski visa tauta bija paklīdusi

m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.

naav jau ko darīt, tāpat paskatīties uz strūklaku 

Vispār nobraucu virs 700km ar mazām pauzēm. Šķiet kkas sasipās lādējot tel caur piepipetaju, jo sāka paraustīties kkad odometra "displejs" un vēlāk spidometra apgaismojums, klimas apgaismojums un pie elkoņbalsta tajās kabatiņās apgaismojums pazuda. Gaismas visas deg, salons apgaismojums deg, ABS lampiņa un pagriezieni arī. Ganjau kkur vadi izbeigušies.. Drošinatajus gan tā uz ātru roku tumsā apskatīju, likās ok, bet jāpārbauda gaismā vēlreiz.[/quote]
Ir idejas? laikam jau vien jārauj paneli nost un jāčeko vadi...
Ir idejas? laikam jau vien jārauj paneli nost un jāčeko vadi...
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Radusies pavisam dīvaina situācīja, nebiju nemaz ievērojis, bet šodien taisot bremzēm pavasara apkopīti ievēroju, ka motors guļ uz sabiliztora stieņa + reikas caurules berzās pret karteri. 4 cyl aka M43 M pakas 26mm stabilizatora stienim ir kaut kāds savādāks izliekums? Caurules arī kaut kādas savādākas? 
Diezgan laicīgi ievēroju, bet paberzies tāpat ir. Man jau likās tā dīvaini, ka uz virsbūves jūtu, ka motors vibrē, tik minimāli, ka cits mož neievērotu. Iepriekš likās, ka mož paduškas pārvilktas vai arī pašas paduškas pie vainas.
Sāk jau tas 6 cyl swaps nogurdināt. Ja grib visu normāli ne caur dirsu, tad visi tie mazie sīkumi noriebjās.
Edit: Jā, ieejot jaut realoem.com atradu, ka četrpodniekiem nāk savādāks stienis.

Diezgan laicīgi ievēroju, bet paberzies tāpat ir. Man jau likās tā dīvaini, ka uz virsbūves jūtu, ka motors vibrē, tik minimāli, ka cits mož neievērotu. Iepriekš likās, ka mož paduškas pārvilktas vai arī pašas paduškas pie vainas.
Sāk jau tas 6 cyl swaps nogurdināt. Ja grib visu normāli ne caur dirsu, tad visi tie mazie sīkumi noriebjās.
Edit: Jā, ieejot jaut realoem.com atradu, ka četrpodniekiem nāk savādāks stienis.
Pēdējais labojis funkyasshit - 26 Jūn 2016, 00:59, kopā labots 1 reizi.

Tad uzreiz rodas jautājums - cik maksā E36 6 cyl 24mm un 25.5mm (M-susp) stieņi? 
Varu piedāvāt kādam savu M-susp 26mm stieni. Resnākais no OEM.
Jautājums arī - cik gara ir E36 M3 atsaite? Man vajag atsaiti uz kādiem 17cm no centra līdz centram ar šarnīriem katrs uz savu pusi.

Varu piedāvāt kādam savu M-susp 26mm stieni. Resnākais no OEM.

Jautājums arī - cik gara ir E36 M3 atsaite? Man vajag atsaiti uz kādiem 17cm no centra līdz centram ar šarnīriem katrs uz savu pusi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1761
- 1762
- 1763
- 1764
- 1765
- …
- 2228