Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1766
- 1767
- 1768
- 1769
- 1770
- …
- 2228
- chevron_right

Paņemiet kāds to bmw 

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
ka angliski saucas tas plaukts ko skruve piemeram uz style 5 diskiem,lai lielaks plaukts butu?
ar kompatu pa brugji

Vai es esmu viens sheit kuram liekas ka 70cc vienmer megina na*batj visus kad pardod kautko, bet kad vinju kads na*bal - vinsh chikst uz visu forumu? Neredzu jegu vispar par kautko runat ar vinjuInferno rakstīja:Ja nevari pateikt kuri tie ir, tātad tādu nav. Nu ejam, parunāsimies.70cc rakstīja:man tas nav jādara, bet cilvēki vismaz godīgi pasaka, nevis kā tu pīzdāmīzēj, kā ko gribu, iznāc ārā parunāties.Inferno rakstīja:Tu saki, ka man apkārt ir stukači, un visi kā viens Tev nostučija, ka tie diski nežēlīgi meta? Esmu kontaktējies ar ļooooti maz cilvēkiem, it īpaši no foruma - maartyd, litrinjsh, ziggy, dogMa, vairs neviens pat īsti prātā nenāk.. Ā, un vēl V1beta, no kura auto tie diski arī nākuši. Un kuru no viņiem Tu tagad atklāti nosauksi par stukaču?
Un vispār, ko Tu manis tagad gribi? Lai es Tev atdodu 10000000 eiro par kaut kādu mistisku 3 mēnešus atpakaļ nopārdotu disku vālcēšanu?

Wheel lipcipruss18 rakstīja:ka angliski saucas tas plaukts ko skruve piemeram uz style 5 diskiem,lai lielaks plaukts butu?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nu takā šeit var pļāpāt tad gribēju iemest šo sludinājuma linku :) Nezinu kas ar mašinu un visu pārejo, bet sludinājuma teksts bomba https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bxcig.html

Soulshaker rakstīja:Nu takā šeit var pļāpāt tad gribēju iemest šo sludinājuma linku :) Nezinu kas ar mašinu un visu pārejo, bet sludinājuma teksts bomba https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bxcig.html
Šis lkm būs tas pats

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ffmeb.html
cita sadaļā jau lika tā nekas neuzpeldēja
Varbūt vari pamēģināt wess-select, kad eparts sūtīju kkādus sīkumus, viņiem pašiem nebija un būtu jāsūta, bet viņi dabūja no detaļas no wess(atrodas tajā pašā ēkā), kuras viņiem bija uz vietas.Kikaps rakstīja:Labāk pastāstiet, kur lai šonedēļ dabū M52 kolektora-droseles blīvi???
visur jāsūta - 5 darba dienas - neder!
Hydroscand utt custom opcijas - neder!
Lietotas - Neder!
oem nr:
11611716174

nebija 16 reizes dārgāk?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es nezinu kā viņi to visu sarunāja, bet beigās viss bija tā itkā noticis tikai caur eparts pa tādām pašām cenām 

laikam uzzvanīšu šiem rīt.
jo:
IC nav pat ārzemēs
Sensons (kā vienmēr) neceļ
Ape nav
eparts nav
handler nav
armandoparts vispār nesaprot, par ko ir runa
autospares nav
ā nu uz BAP neuzzvanīju vēl...
jo:
IC nav pat ārzemēs
Ape nav
eparts nav
handler nav
autospares nav

Es sūtīju no ETK.lv un biju gatavs 14 dienas gaidīt, bet man divās dienās atnāca. Tur tā grāmatvede kaut kādu triku izspēlēja un iemeta manu pasūtījumu ar atpakaļejošu datumu vai kā. Pats biju šokā, ka tik ātri atnāca, bet bonuss viņai par to.Kikaps rakstīja:laikam uzzvanīšu šiem rīt.
jo:
IC nav pat ārzemēs
Ape nav
eparts nav
handler nav
autospares nav

Kas Activity noticis? Pēc atklāšanas portālā vairs nerādās 

Šito video esat redzējuši, ložņājot darbā pa youtube uzgāju, smuks bemīts :)

Cīnās ar turbobedri!Rob rakstīja:Kas Activity noticis? Pēc atklāšanas portālā vairs nerādās

Kāds zin, kādās cenās tagad iet nepārveidots m20 spararata komplekts ar visu sajūgu? 

kas konkrēti jums atklāšanā likās ka neiet seeingmana 2.0 yolo turbo? šodien tiku izvizināts, priekš 2.0 tas auto ceļ katastrofāli labi, nezinu nevienu 2.0-2.8 šajā forumā kurš tā vērpjaas

Kāds var ieteikt labu servisu kur var aizvest sataisīt kabluku? Šis tas motoram, un kkādi sīkumi piekarei. Vajag tādu servi kas var izrakstīt rēķinu uz firmu
SAVAGES CREW
Tāpēc man vajag to 510zs/640nm 2,5 turbo žurku, padomā ~1300kg un jauda lielāka kā pašam jaunākajam m3/4, es pat nestādos priekšā kā tāds auto iet70cc rakstīja:kas konkrēti jums atklāšanā likās ka neiet seeingmana 2.0 yolo turbo? šodien tiku izvizināts, priekš 2.0 tas auto ceļ katastrofāli labi, nezinu nevienu 2.0-2.8 šajā forumā kurš tā vērpjaas

Priekš 500zs tur padaudz peso vajadzēs. Ja pats nedari visu 2k+ for sure.Kristaps85 rakstīja:Tāpēc man vajag to 510zs/640nm 2,5 turbo žurku, padomā ~1300kg un jauda lielāka kā pašam jaunākajam m3/4, es pat nestādos priekšā kā tāds auto iet70cc rakstīja:kas konkrēti jums atklāšanā likās ka neiet seeingmana 2.0 yolo turbo? šodien tiku izvizināts, priekš 2.0 tas auto ceļ katastrofāli labi, nezinu nevienu 2.0-2.8 šajā forumā kurš tā vērpjaasBet no peso no party

Es runāju par to turbo e36 kas tirgojās nesen pa 6,9k, laikam aizgājis
Būtu nauda paņemtu(tm)
Būtu nauda paņemtu(tm)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1766
- 1767
- 1768
- 1769