Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1769
- 1770
- 1771
- 1772
- 1773
- …
- 2228
- chevron_right

nejau no 0-200 skrējies? pēc tā kā staipiji 2-3-4 likās ka ceļ manāmi fiksāk.seeingman rakstīja:nezinu par 70cc izjutam, bet nu vakar uzskrejos ar 2.8, manejam trupo tomer izradijas nedaudz garaks... celiens

2.8 aizbrauca pa prieksu es maucu pakal, dadzinu Max atrums hvz, nu lidz 4. Roba vidum tiku, tafeli nepetiju.
Vispar kads, ja ierauga liet. Kapteinis auto sovakar tadludzu piezvanit liet Girts. Vina nr man parakstu uzpiezot var dabut.
Vispar kads, ja ierauga liet. Kapteinis auto sovakar tadludzu piezvanit liet Girts. Vina nr man parakstu uzpiezot var dabut.

Varbūt kāds zin cik B - Omega`i unversālim 2.5td bremžu šķidrums iet iekšā?
Autodatad rāda muļķības - ķipa 0.5l

Opelim vajag bremzes? 

Opeļus neaiztiekamElvijsR rakstīja:Opelim vajag bremzes?

Man daily ir Astra un Omegu sencis nopirkaK.F. rakstīja:Opeļus neaiztiekamElvijsR rakstīja:Opelim vajag bremzes?

māriņš rakstīja:Varbūt kāds zin cik B - Omega`i unversālim 2.5td bremžu šķidrums iet iekšā?
Nopērc litru, pa maz nebūs.
- ikey07

Man liekas, ka jāpēr 2l, jo abs blokā kaut kas ir visi pieci virzuļi un vēl pa trubām.ikey07 rakstīja:māriņš rakstīja:Varbūt kāds zin cik B - Omega`i unversālim 2.5td bremžu šķidrums iet iekšā?

Kā tu dabūji visu sistēmu sausu ?māriņš rakstīja:Man liekas, ka jāpēr 2l, jo abs blokā kaut kas ir visi pieci virzuļi un vēl pa trubām.ikey07 rakstīja:māriņš rakstīja:Varbūt kāds zin cik B - Omega`i unversālim 2.5td bremžu šķidrums iet iekšā?
- ikey07

Man opel signum daily, krāju naudu laužamajammāriņš rakstīja:Man daily ir Astra un Omegu sencis nopirkaK.F. rakstīja:Opeļus neaiztiekamElvijsR rakstīja:Opelim vajag bremzes?

Vēl neesmu pieķēries, rīt no rīta darbošos.ikey07 rakstīja:Kā tu dabūji visu sistēmu sausu ?māriņš rakstīja:Man liekas, ka jāpēr 2l, jo abs blokā kaut kas ir visi pieci virzuļi un vēl pa trubām.ikey07 rakstīja:
Domāju izliet veco un tad jauno, jo, ja atksrūvēs nipeļus un lies jauno klāt, tad aizies vairāk šķidrums, jo vecais jauksies ar jauno.
Problēma bija tāda, ka pagaišnedēļ izgāja apskati un tagad sencis sūdzējās, ka bremzējot velk uz vienu pusi (TA lapā priekšējās bremzes bija 3.20 un 3.60) tad tā varētu būt.
Tātad jaizārda abi priekšējie suporti; jasatīra; janomaina manžetes un šodien ievēroju, ka bačokā šķidrums netīrs, tad tas arī pie vienas cūkošanās janomaina.
Jautāju tāpēc, ka iespējams kāds ir mainijis kādreiz un atcerās apm. cik vajag.
Ja nē, tad nopirkšu 2-3l un kas paliks pāri lai garažā stāv - saimniecībā noderēs.

ko iesakat darīt lai pastiprinātu kupejas aizmugurējo tiltu un virsbūvi lai tiltu neizplēš ?!?!?!?
ir metināts reduktors 2,8 platas riepas utt!!

Ja nemaldos ir speciālas tilta pastiprinošās plāksnes, un aizmugurē glāzēm tādas arī var uzlikt.JahManGang rakstīja:ko iesakat darīt lai pastiprinātu kupejas aizmugurējo tiltu un virsbūvi lai tiltu neizplēš ?!?!?!?![]()

biju manijis tādus pārdodam te!!
Kur var nopirkt tepat lv??
GatisB. rakstīja: Pasūtam jaunus OEM un miers.
41002256495 - 15.58Eur
41002256496 - 15.58Eur
41112256497 - 15.58Eur
41112256498 - 15.58Eur
Kopā 62.32Eur, cenas ņemtas no etk.lv

izsti līdz galam nesaprotu kā viņas uzstādīt !?!??!

iemetināt.JahManGang rakstīja:izsti līdz galam nesaprotu kā viņas uzstādīt !?!??!
(aizmugurējās tikai, priekšējās gan var uzlikt vienkārši)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

un jēga no viņām liela?Kikaps rakstīja:iemetināt.JahManGang rakstīja:izsti līdz galam nesaprotu kā viņas uzstādīt !?!??!
(aizmugurējās tikai, priekšējās gan var uzlikt vienkārši)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1769
- 1770
- 1771
- 1772
- 1773
- …
- 2228