Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1772
- 1773
- 1774
- 1775
- 1776
- …
- 2228
- chevron_right

Pamēģini kārbai eļļu nomainīt. Patīkams upgrade. Tāds sīkums it kā, bet patīkami.
Tik skaties kāda uzlīme uz kārbas, kas tur jalej un vai nav lifetime eļļa, lai gan pēc AutoData var atrast, kas vajadzības gadijumā ir jāuzpilda, kad ir "LifeTime"
Tik skaties kāda uzlīme uz kārbas, kas tur jalej un vai nav lifetime eļļa, lai gan pēc AutoData var atrast, kas vajadzības gadijumā ir jāuzpilda, kad ir "LifeTime"
Pēdējais labojis funkyasshit - 02 Jūl 2016, 23:06, kopā labots 1 reizi.

Vot varēs pamēģināt,bet kā neticās ka tiešām eļļa,kaut gan ziemā.kad mašīna auksta ir vēl stingrāk.Vēl esmu dzirdējis,ka kārba atsperītes esot jānomaina,bet vispirms tomēr jāapskatas kas ar kulisi tomēr notiek. Itka jau tas ka stingri netraucētu,bet ja kloķis sak atdalīties nost tas gan vairs neder 

Nopirku kārbu , tagad tik jāuzliek. Šodien būs jautriKikaps rakstīja:Tās lietas, kuras ir "ņem un skrūvē" tipa, parasti neviens neaprakstaEedz rakstīja:Sveiki bembisti. Varbūt es nemāku meklēt , bet es meklēju kādu sadaļu kur būtu pamācības , piemēram , kā noņemt tur ģenerātoru. , nomainīt kārbu utt. Es esmu pilnīgi neizglītots šajā jomā , bet gribētos iemācīties. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi. Paldies !Paņem telefonu, safočē, nojauc, un tad mēģini salikt atpakaļ kā bija
Kaut gan kārbas maiņu es arī labprāt apskatītos pēc punktiem. Bet! Googlē ir ļoti daudz labu DIY priekš tādiem darbiem.

All the way up

Tik pat labi tev karba bija jabut atf ellai, bet kads ir bijis "gudraks" un ielejis 80w90, esmu redzejis tadu variantu.Da1ris rakstīja:Vot varēs pamēģināt,bet kā neticās ka tiešām eļļa,kaut gan ziemā.kad mašīna auksta ir vēl stingrāk.Vēl esmu dzirdējis,ka kārba atsperītes esot jānomaina,bet vispirms tomēr jāapskatas kas ar kulisi tomēr notiek. Itka jau tas ka stingri netraucētu,bet ja kloķis sak atdalīties nost tas gan vairs neder

Būs jāsāk ar eļļu,jo ar to mašīnu viss var gadītiesseeingman rakstīja:Tik pat labi tev karba bija jabut atf ellai, bet kads ir bijis "gudraks" un ielejis 80w90, esmu redzejis tadu variantu.Da1ris rakstīja:Vot varēs pamēģināt,bet kā neticās ka tiešām eļļa,kaut gan ziemā.kad mašīna auksta ir vēl stingrāk.Vēl esmu dzirdējis,ka kārba atsperītes esot jānomaina,bet vispirms tomēr jāapskatas kas ar kulisi tomēr notiek. Itka jau tas ka stingri netraucētu,bet ja kloķis sak atdalīties nost tas gan vairs neder

No benzinieka termomufta tak der uz tds?

derēt laikam der,bet tds muftai ir citādāki spārniņi

pati termomufta der, tikai sparniņi arī jāliek no benzinieka, jo tds muftai tie skrūvējas uz 3 skrūvēm, benziniekiem uz 4.zurkae36 rakstīja:No benzinieka termomufta tak der uz tds?

Baltic Auto Parts ir visādas...cipruss18 rakstīja:Kur var nopirkt smukas auto antenas iisaas?

aux.lv paskaties.

Labs vakars!
Jautājums - šeit kāds neveic automātisko kārbu remontu? Vai mož kāds var ieteikt kaut kādu kantori, kur vērsties pēc palīdzības un tā?
Jautājums - šeit kāds neveic automātisko kārbu remontu? Vai mož kāds var ieteikt kaut kādu kantori, kur vērsties pēc palīdzības un tā?

Ja e36, tad lētāk būs nomainīt kārbu, neka taisīt veco.Deiko rakstīja:Labs vakars!

Tur tā lieta, ka ekomobīlim Pastalai tā šaize notika.. E36 jau stabīli, nomainītu un būtu miers..ValtersD rakstīja:Ja e36, tad lētāk būs nomainīt kārbu, neka taisīt veco.Deiko rakstīja:Labs vakars!

Cik tirgū apmeram iet m52b20 klucis,bez apkarinama utt.?
Vai arī m50b20 ar visu apkarinamo?

pie Tazx klucis M52B20 pa 70Eur 

tajā kantorī neiesaku iegriezties...lagzdinsh rakstīja:Baltic Auto Parts ir visādas...cipruss18 rakstīja:Kur var nopirkt smukas auto antenas iisaas?

NACEŅŠČIKI?70cc rakstīja:tajā kantorī neiesaku iegriezties...lagzdinsh rakstīja:Baltic Auto Parts ir visādas...cipruss18 rakstīja:Kur var nopirkt smukas auto antenas iisaas?

tajā kantorī neiesaku iegriezties...[/quote]
NACEŅŠČIKI?
[/quote]
da ne, autokrosa golfam tika pasutits suuknis priekš weberniekiem,teica ka bus 2 dienu laika, atnaaca un nedeelu no vietas neviens nezvanija un neteica ka ir atnaacis kautgan nauda samaksaata, klausuli neviens necel, pat ofiss, masinu uz starta uzlikt nevareju del tiem idiotiem
naacaas vel uz vietas dirsties lai man to suukni atdotu.
NACEŅŠČIKI?

da ne, autokrosa golfam tika pasutits suuknis priekš weberniekiem,teica ka bus 2 dienu laika, atnaaca un nedeelu no vietas neviens nezvanija un neteica ka ir atnaacis kautgan nauda samaksaata, klausuli neviens necel, pat ofiss, masinu uz starta uzlikt nevareju del tiem idiotiem

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1772
- 1773
- 1774
- 1775
- 1776
- …
- 2228