Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1782
- 1783
- 1784
- 1785
- 1786
- …
- 2228
- chevron_right

Vnk netā lasīju, ka citi braukā pat ar lielākiem ET + TA koilām
Tagad gan nekas neberzējas, jo pārbalansēti un to sūdu malās vairs nav, bet nu domāju ka tuvu tāpat ir.
Edit: ja tie ir tie dzeltenie st32, tad jau laikam tev ir līdz lejai
p.s. Kars, stay out of this

A cik tev zemu sēdināts? Man priekšā līdz zemākajam punktam ir kādi 4cm, pirms balansēšanas ar tiem atsvariem berza kad bij 2cm no apakšas.Nylon rakstīja:pagajušajā sezona braucu ar R17/ET35/8J un 205/40 riepām virsū
ideāli parametri priekš žurkas, pilnīgi nekas nekur nestriķējas
Edit: ja tie ir tie dzeltenie st32, tad jau laikam tev ir līdz lejai

p.s. Kars, stay out of this

Being second is being the first of the losers. /Senna/

A cik tev zemu sēdināts? Man priekšā līdz zemākajam punktam ir kādi 4cm, pirms balansēšanas ar tiem atsvariem berza kad bij 2cm no apakšas.[/quote]Nylon rakstīja:pagajušajā sezona braucu ar R17/ET35/8J un 205/40 riepām virsū
ideāli parametri priekš žurkas, pilnīgi nekas nekur nestriķējas
Gandrīz līdz galam sedināts ar TA koilam (bet komforta atsperes nebija izņemtas)
Varēja pabraukāt arī ar 5 cilvēkiem mašīna, jo pluss ir ka aizmugurē ar tiem disku parametriem un neīpaši lielām riepām ritenis neiet līdz arkai.

sedinājums tāds pats, ka ar st32, bet st32 ir vnk citi parametri. šeit gan bija lielāks pis*ks 

Man vienīgi 205/50, tāpēc tie 2cm jāatstāj, savādāk iet arkā griežot stūri.

Drosvien, jo man ar 225/45 strikejas pie izgrieztas stures, un toreiz vel bija 1-1.5cm augstaks.TomSkarsts rakstīja:Man vienīgi 205/50, tāpēc tie 2cm jāatstāj, savādāk iet arkā griežot stūri.

Varbūt kāds var padalīties ar labu pamācību, kā uzlikt sliekšņu uzlikas?
ar visiem izmēriem.
ar visiem izmēriem.

kad palīdzēju čomam likt virsū pieturējos pie ši DIY. pamācība uz e30, bet ideja tā pati.
http://www.r3vlimited.com/board/showthr ... 057&page=2
8.8mm caurumi , 11 klipši katrā pusē, bet var likt ar mazāk klipšiem.
Edit : gribēju PM aizmest, bet nesanāca
http://www.r3vlimited.com/board/showthr ... 057&page=2
8.8mm caurumi , 11 klipši katrā pusē, bet var likt ar mazāk klipšiem.
Edit : gribēju PM aizmest, bet nesanāca

Galvenais jau tie savilcēji 

kas tas pa remontu ja nav lietoti savilcēji?TomSkarsts rakstīja:Galvenais jau tie savilcēji

R17 8, 5j Et13 lūk ar šādiem izmēriem ir doma prikt diskus,kada gumija jaliek aizmugurē lai neestu arkas,(nav valcētas)vai vspar viņi ir parak plati?

visi jau liek 205/40 ,bet es ar 205/45 ripinos 

Tu saki ka būs stīga,man mīziens nedaudz par to ka edis arkas,priekša jau itka ar 205/45 bija ok bet vot aizmugure bija platas baigi un tpc pat neuzmeriju jo likas šāusmigiDarks rakstīja:visi jau liek 205/40 ,bet es ar 205/45 ripinos

izsk ka ir traki ,laikam jau 205/40 jaliek 

Ka būs būs braukšu vien pakaļDarks rakstīja:izsk ka ir traki ,laikam jau 205/40 jaliek

Varbūt kāds var ieteikt labus internet veikalus, kur skatīties rezerves daļas e36? Es dažus zinu, bet neteikti ir dauudzz vairāk. 

Kompaktos ir potenciāls!

MareksB rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt labus internet veikalus, kur skatīties rezerves daļas e36? Es dažus zinu, bet neteikti ir dauudzz vairāk.
https://www.trodo.lv/ Neēsmu ar viņiem saistīts, bet cenas lētāk nekā pie forumistiem.
- ikey07

Varbut kads var iemest bildi ar 36to kam ir koilas un ir uzskruvetas maksimali augstu?
Lëtāk ir pie kļaviņaikey07 rakstīja:MareksB rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt labus internet veikalus, kur skatīties rezerves daļas e36? Es dažus zinu, bet neteikti ir dauudzz vairāk.
https://www.trodo.lv/ Neēsmu ar viņiem saistīts, bet cenas lētāk nekā pie forumistiem.

265/35/18
235/40/18 varbūt kāds var padalīties,vai šads sets style 32 j8 j9 ies uz e36 sedināta,stipri nav
235/40/18 varbūt kāds var padalīties,vai šads sets style 32 j8 j9 ies uz e36 sedināta,stipri nav

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1782
- 1783
- 1784
- 1785
- 1786
- …
- 2228