Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1795
- 1796
- 1797
- 1798
- 1799
- …
- 2228
- chevron_right

Izskatās, ka beidzot stancenieku mīļākā iela Rīgā - Brīvības iela tiks pie jauna seguma 

Bet līdz tam jācer ka nekad nevajadzēs tur braukt sastrēgumu laikāchillhouse rakstīja:Izskatās, ka beidzot stancenieku mīļākā iela Rīgā - Brīvības iela tiks pie jauna seguma

- ikey07

Un nedod Dievs pār gaisa tiltuikey07 rakstīja:Bet līdz tam jācer ka nekad nevajadzēs tur braukt sastrēgumu laikāchillhouse rakstīja:Izskatās, ka beidzot stancenieku mīļākā iela Rīgā - Brīvības iela tiks pie jauna seguma

sveiki varbūt kāds zin kādu eļļu būtu labāk liet redektorā?
man ir 3.81 lsd a un cik daudz liet?

vienkārsu transmisijas eļlu ar labām atsauksmēm,to tev pastāstīs pārdevējsbumer2 rakstīja:sveiki varbūt kāds zin kādu eļļu būtu labāk liet redektorā?
varetu but delj ta ka rduktoraa nav eljas,kratit visu mashinu braucot? nav ta ka rauj sturi araa,bet nu ta jutami vibree mashina
ar kompatu pa brugji
Lsd reduktoram nav tā pati ella , kas parastajam. Ietektu LqM biķernieku 123 lkm.bembis e36 rakstīja:vienkārsu transmisijas eļlu ar labām atsauksmēm,to tev pastāstīs pārdevējsbumer2 rakstīja:sveiki varbūt kāds zin kādu eļļu būtu labāk liet redektorā?

kā jūs visu to zinat strādājat eļas tirzniecības vietās? ir zinams un braukts ar LSD 10 gadus ar parastu eļu,iet vēl labi līdz šaj dienai
Gaudojošam lsd reduktoram ir vērts pamēgināt pieliet kādu piedevu (suprotec) klāt?
Jeb tas neko nelīdzēs?
Nomainiju svaigu LSD paredzētu eļļu un gaudo kā gaudojis
Jeb tas neko nelīdzēs?
Nomainiju svaigu LSD paredzētu eļļu un gaudo kā gaudojis

Pēdējais labojis Kristaps85 - 24 Jūl 2016, 16:58, kopā labots 2 reizes.

tu pēc savas pieredzes un sava reduktora to spried?

nu ja reduktoram parādas defekts ,tad novēršam to pirmo un tikai tad meklējam atbilstošu eļuKristaps85 rakstīja:Gaudojošam lsd deduktoram ir vērts pamēgināt pieliet kādu piedevu (suprotec) klāt?
Jeb tas neko nelīdzēs?
Nominijus svaigu LSD paredzētu eļļu un gaudo kā gaudojis

Es spriežu pēc savas izglītības, pieredzes un ražotāja norādītās informācījas.
Man tāda hujņa nav vajadzīga, jo braucu ar metinātu reduktoru. Es pa 200E varu nopirkt ko jēdzīgāku kā LSD elementu, kurš vēl pēc tam ir jāpārlasa.
Man tāda hujņa nav vajadzīga, jo braucu ar metinātu reduktoru. Es pa 200E varu nopirkt ko jēdzīgāku kā LSD elementu, kurš vēl pēc tam ir jāpārlasa.

pa 200 e neko tu labu dedabūsifunkyasshit rakstīja:Es spriežu pēc savas izglītības, pieredzes un ražotāja norādītās informācījas.
1 jauns Bimarco 6,5kg kauss sanāk pa 200e, kas būs 10x labāk par jebkuru oem bneķibembis e36 rakstīja:pa 200 e neko tu labu dedabūsifunkyasshit rakstīja:Es spriežu pēc savas izglītības, pieredzes un ražotāja norādītās informācījas.

Pa to naudu var nopirkt daudz ko lietderīgāku. Pārdod LSD, sametini parasto un naudu piemet krājkasē normālām koilām. Tur sanāk arī stūre ar hidru. 
@cipruss - ielej eļļu un noskaidro. Vari arī vispirms noraut vāku vai ir jēga tur liet klāt kādu eļļu vispār. Mož kaut kas salūzis un ķīlē.

@cipruss - ielej eļļu un noskaidro. Vari arī vispirms noraut vāku vai ir jēga tur liet klāt kādu eļļu vispār. Mož kaut kas salūzis un ķīlē.

Pēdējais labojis funkyasshit - 24 Jūl 2016, 17:06, kopā labots 1 reizi.

funkyasshit rakstīja:Pa to naudu var nopirkt daudz ko lietderīgāku. Pārdod LSD, sametini parasto un naudu piemet krājkasē normālām koilām. Tur sanāk arī stūre ar hidru.

sper vaļā ko gribi zinātcipruss18 rakstīja:daamas un tagad atbildat uz manu jautajumu

nu ir tev viens no smukākajiem kabrioletiem takbembis e36 rakstīja:sper vaļā ko gribi zinātcipruss18 rakstīja:daamas un tagad atbildat uz manu jautajumu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1795
- 1796
- 1797
- 1798
- 1799
- …
- 2228