Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1796
- 1797
- 1798
- 1799
- 1800
- …
- 2228
- chevron_right

Imola e38
Bet krāsojiums diezgan matēts vietām izskatās

izskatās tiešām labi
4 kartas lakas un matets?Kristapseduards rakstīja:Imola e38![]()

jautajums bija,vai delj reduktora var vibret auto ?zinu,ka man ellja vinjam zuda un aizdomas,ka nu jau ir izudusi.pie 80km sakas vibracija.diski un riepas labi un labas
ar kompatu pa brugji

viss ir iespējams tehniks ir neizdibināma vienam tā otram atkal savādākcipruss18 rakstīja:4 kartas lakas un matets?Kristapseduards rakstīja:Imola e38![]()
Bet krāsojiums diezgan matēts vietām izskatāsdomaju,ka tas bildee ta
jautajums bija,vai delj reduktora var vibret auto ?zinu,ka man ellja vinjam zuda un aizdomas,ka nu jau ir izudusi.pie 80km sakas vibracija.diski un riepas labi un labas
nakamais jautajums.ja mainu krasu,man jamaina TA pase,uzlime laikam ,kas notiek ar apdroshinashanu?
ar kompatu pa brugji

TA var iet,ja miglai ir neliela plaisiņa? 

pase jamaina ja ,bet negribu sameloties ,bet domaju ,ka apdrosinasana paliek uz esosa transportlidzegla vardacipruss18 rakstīja:nakamais jautajums.ja mainu krasu,man jamaina TA pase,uzlime laikam ,kas notiek ar apdroshinashanu?

iznem ara miglas un tad ejvitjazz rakstīja:TA var iet,ja miglai ir neliela plaisiņa?
bembis e36 rakstīja:pase jamaina ja ,bet negribu sameloties ,bet domaju ,ka apdrosinasana paliek uz esosa transportlidzegla vardacipruss18 rakstīja:nakamais jautajums.ja mainu krasu,man jamaina TA pase,uzlime laikam ,kas notiek ar apdroshinashanu?
pase ka jamiana zinu,bet mainas ari pases num.a apdroshinashana tak pases num.man vel 2 meneshi apdroshinashana un negribas mainit,parmaksaat
ar kompatu pa brugji

nu koroč neprecīzi izteicos ,bet liekas ,ka nav nozimes ko dari ar mašīnu,bet apdrošināšana paliek uz auto īpašnieka vārda,ja gribi 100 zināt varu to tik piemdien noskaidrot,klases biedrs strādā csdd auto reģistrācijācipruss18 rakstīja:bembis e36 rakstīja:pase jamaina ja ,bet negribu sameloties ,bet domaju ,ka apdrosinasana paliek uz esosa transportlidzegla vardacipruss18 rakstīja:nakamais jautajums.ja mainu krasu,man jamaina TA pase,uzlime laikam ,kas notiek ar apdroshinashanu?
pase ka jamiana zinu,bet mainas ari pases num.a apdroshinashana tak pases num.man vel 2 meneshi apdroshinashana un negribas mainit,parmaksaat

Kā jūs stiprinat miglas? Es labajai ievilku savilceju vnk blakus un turas, kreisā turējās tāpat, vakar nomainīju spuldzīti. Šodien izkrita un pārbraucu pāri 
Cik vsp smoked miglas maksā?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Man pat pie vnz maiņas nekas nebija jadara ar apdrosinasanu, tapec domaju ka vari uz to neiespringt.cipruss18 rakstīja:nakamais jautajums.ja mainu krasu,man jamaina TA pase,uzlime laikam ,kas notiek ar apdroshinashanu?

*Par apdrošināšanu ir jājautā katrai kompānijai individuāli.
*Ja vnz paliek vecā tad TA uzlīme nav jāmaina
*Mainoties krāsai ir jāveic agregāta VIN numuru salīdzināšana un jātaisa jauna tehniskā pase.
*Mainoties krāsai ir jāveic agregāta VIN numuru salīdzināšana un jātaisa jauna tehniskā pase.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Miglām ir rāmīši kuros ieklipsējas pati migla, tev tie plastmasi ir, kas nāk pie balkas lai turētu miglas rāmīšus ?TomSkarsts rakstīja:Kā jūs stiprinat miglas? Es labajai ievilku savilceju vnk blakus un turas, kreisā turējās tāpat, vakar nomainīju spuldzīti. Šodien izkrita un pārbraucu pāri
- ikey07
Fashion rakstīja:*Par apdrošināšanu ir jājautā katrai kompānijai individuāli.
To visu es zinu. Jautajums aktualais ir par apdroshunasanu
ar kompatu pa brugji

99% ka nevajadzēs neko mainīt octā.. vismaz man nevajadzēja, bet es iepriekš zvanīju lai pārliecinātos 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

nav nekas tāds vnk gribu eļļu nomainītcipruss18 rakstīja:varetu but delj ta ka rduktoraa nav eljas,kratit visu mashinu braucot? nav ta ka rauj sturi araa,bet nu ta jutami vibree mashina
okk paldies...ElvijsR rakstīja:Lsd reduktoram nav tā pati ella , kas parastajam. Ietektu LqM biķernieku 123 lkm.bembis e36 rakstīja:vienkārsu transmisijas eļlu ar labām atsauksmēm,to tev pastāstīs pārdevējsbumer2 rakstīja:sveiki varbūt kāds zin kādu eļļu būtu labāk liet redektorā?
man ir 3.81 lsd a un cik daudz liet?

Viss ir, viņš jau tajā savā vietā ielec, tikai ne sūda neturās. Ļurīgs.ikey07 rakstīja:Miglām ir rāmīši kuros ieklipsējas pati migla, tev tie plastmasi ir, kas nāk pie balkas lai turētu miglas rāmīšus ?TomSkarsts rakstīja:Kā jūs stiprinat miglas? Es labajai ievilku savilceju vnk blakus un turas, kreisā turējās tāpat, vakar nomainīju spuldzīti. Šodien izkrita un pārbraucu pāri
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1796
- 1797
- 1798
- 1799
- 1800