ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 25
- chevron_right
dogMa rakstīja:Armand, pie gramatikas nevajag piesieties, tur viss ir labi, bet tāpat Rona rakstīto neizprotu Domāju, ka jautājums nav par manis rakstīto. Cerams
Maari, es tocna nepiesienos pa gramatiku, pats esmu viens no lielakajiem gramatikas nelietotajiem
vienk, izteicu kaa mineju par tiem tris vadiem, ko rons mineja
...
Moderi ir vairāki. Tā kā neizprotu par ko runā, tāpēc jautāju - kas tieši pa štelli? Lai izprastuRons rakstīja:Neprotu uz pz atbildēt... ja dogma ir vienīgais moderis, tad atvainojos, bet ja ir tā kā ir , tad man trūkst vārdu////
nu tad pavēro savus moderus, kurš pirmais izleks...
Armando rakstīja:rons met pa lampu sovakar
rīt no rīta uz ostu, savādāk pat neieskatītos topikā...
Pa smagu uzdevums Bet apmēram sapratu, par ko runāji. Pielaboju.
Mazas izmaiņas.
- bilžu topikos tiks dzēsti visi posti bez bildēm;
- ja tehniska rakstura, tirgus, mans e36 topikos sāksies beztēma, posti tiks dzēsti un aizsācējam brīdinājums (lieki piebilst, ka 3 brīdinājumi = bans uz 3 mēnešiem);
- kā arī admini, moderi stingrāk sekos līdzi tam, lai tiek ievēroti foruma noteikumi;
Tā kā, nebrīnaties, ja pazūd posti vai iekrīt kontā brīdinājums. Tātad esat pelnījis
- bilžu topikos tiks dzēsti visi posti bez bildēm;
- ja tehniska rakstura, tirgus, mans e36 topikos sāksies beztēma, posti tiks dzēsti un aizsācējam brīdinājums (lieki piebilst, ka 3 brīdinājumi = bans uz 3 mēnešiem);
- kā arī admini, moderi stingrāk sekos līdzi tam, lai tiek ievēroti foruma noteikumi;
Tā kā, nebrīnaties, ja pazūd posti vai iekrīt kontā brīdinājums. Tātad esat pelnījis
kā tu noteiksi kurš ir beztēmas aizsācējs? vienam oftopiku grūti uztaisīt
Tātad abi dabūs Man piemīt kaut kādas analītiskas spējas, atradīšu vainīgo
karoč topika autoram būs bans Tie brīdinājumi kaut kur parādās jeb tie ir kaut kur slepeni noglabāti?
Man liekas ka man viens bija
Man liekas ka man viens bija
Brīdinājumi parādās tev, bet strādājam, lai rādās publiski, t.i., zem profila.
Tad vēl pie viena: Mozh var arī kkā bish pakontrolēt Sludinajumu sadaļu, ka piem ja 4-5 lapu laikā viens sludinājums atkārtojas 2x tad delete?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Protams. Lūgums arī jums iesaistīties. Report'ējiet tos sludekļus, dzēsīsim, ja tā būs.
aha. lai jau liek katru dienu pa jaunu bet lai veco izdzēš. un tagad ar kko atkal varētu patirit. 140 lpp ar sludinājumiem-kuram interesē pirmās 135?
Vnk galvenā problēma ir meklējot kko. Tipa par piemēru meklētājā ierakstot kkādas detaļas nosaukumu ar domu iečekot interchangeablity izmetās 20 lapas ar sludinājumiem no viena un tā paša jūzera kas to hlamu tirgo.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
aha un pēctam ir jāuzdod stulbs jautājums, jo neko nevar atrast
Piedomāsim, padomāsim.yanks rakstīja:aha. lai jau liek katru dienu pa jaunu bet lai veco izdzēš. un tagad ar kko atkal varētu patirit. 140 lpp ar sludinājumiem-kuram interesē pirmās 135?
ch. rakstīja:Vnk galvenā problēma ir meklējot kko. Tipa par piemēru meklētājā ierakstot kkādas detaļas nosaukumu ar domu iečekot interchangeablity izmetās 20 lapas ar sludinājumiem no viena un tā paša jūzera kas to hlamu tirgo.
Jā, meklēšana ir diezgan sarežģīta, tik nereāli daudz kas ir jāpāršķirsta, lai atrastu vajadzīgo!
the Pursuit of Happiness.
Domāju, ka sludinājumu sadaļā', līdzīgi kā piešķirot reputāciju, vajadzētu kādu laiku pagaidīt pirms vari izdarīt nākamo ierakstu. Nu nez, piem., 1 ieraksts topikā ne biežāk kā reizi 48 h, ja kko baigi to stundu laikā vajag palabo postu, pieraksti klāt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20