Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1807
- 1808
- 1809
- 1810
- 1811
- …
- 2228
- chevron_right

Kadam nav tuvumaa popkorns? Vareetu uzgrauzt lasot sito visu huinju!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kristapseduards rakstīja:e38 3.0d ~220kmh max
e36 2.8 ~230kmh max
yi esi redzejis e38 spidometru?
kadi 220?
ar kompatu pa brugji

vajag varu uztaisit rescoure 100 euro par vienu,varesi netikai uzgraust,bet pacakaret adminus saitosbestbmw rakstīja:Kadam nav tuvumaa popkorns? Vareetu uzgrauzt lasot sito visu huinju!

Cipruss, spidometrā visiem auto ir nedaudz vairāk km/h uzrādīts, maigi sakot 
Man volvo 440 ir 220 spidometrā
man 130-140 jau liekas ir gals 

Man volvo 440 ir 220 spidometrā

Pēdējais labojis Gustiņš - 31 Jūl 2016, 22:57, kopā labots 2 reizes.

bembis e36 rakstīja:esi mani saticis zdive mugurkaulniek?tici man tu negribetu toElvijsR rakstīja:Vismaz neesmu bezmugurkaulnieks , atşčirībā no tevis...

Iemācies rakstīt , kā tu vispār māki ar i netu rìkoties? Un es te nevienu neaizskaru , nav manā dabā pamuļķi tu

Tu pat normāli nocitēt tekstu nevari, kādu vēl savādāku attieksmi tu gribi sagaidīt?

Man aizdoma ka Cipruss mums ir čempions visur
Dragā
Dzintara Volgā
Driftā
Minišosejā
Ralijā
Ralijsprintā
Orjentēšanās brīnums kā viņu sauca
Youngtimer
Arī formula Estonia
Dragā
Dzintara Volgā
Driftā
Minišosejā
Ralijā
Ralijsprintā
Youngtimer
Arī formula Estonia
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

nu parejie var teikt ko grib bet ciprusam ir otrais labakais kabriolets latvija

A kam ir pirmais? 

apskaties wspoguli pirms kadu aizskar[/quote]ZzevsS rakstīja:bembis e36 rakstīja:esi mani saticis zdive mugurkaulniek?tici man tu negribetu toElvijsR rakstīja:Vismaz neesmu bezmugurkaulnieks , atşčirībā no tevis...ok. Es dzëšos no šī portāla , savādāk topošais - kuilis, hackers, izsitējs atradīs mani caur ip un piekaus
Iemācies rakstīt , kā tu vispār māki ar i netu rìkoties? Un es te nevienu neaizskaru , nav manā dabā pamuļķi tu

Tu pat normāli nocitēt tekstu nevari, kādu vēl savādāku attieksmi tu gribi sagaidīt?[/quote]iebaz zev to rakstibu sev dzili zada!
Pagoglēju un jā točna visos katalogos ir ~220km/h pie 4,5k rpmcipruss18 rakstīja:Kristapseduards rakstīja:e38 3.0d ~220kmh max
e36 2.8 ~230kmh max
kadi 220?
ar tādām riepām kā Ciprusam ~205km/h (pēc gps, pēc spido gan jau būs 240km/h+ )

Pēdējais labojis Kristaps85 - 31 Jūl 2016, 22:59, kopā labots 1 reizi.
ValtersZ rakstīja:Man aizdoma ka Cipruss mums ir čempions visur
Dragā
Dzintara Volgā
Driftā
Minišosejā
Ralijā
Ralijsprintā
Youngtimer
Arī formula Estonia
vel dazhas disciplinas esi aizmirsis.tev gadijuma nebija jaiet bmw ar baloninjiem japiekraso?
ar kompatu pa brugji

Nu vecītcipruss18 rakstīja:Kristapseduards rakstīja:e38 3.0d ~220kmh max
e36 2.8 ~230kmh max
kadi 220?

Es runāju par reālo maximālo atrumu...
Bet ja pa tavam, tad
E38 - E36-
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vitjazz rakstīja:A kam ir pirmais?
nu neparspilesim,bet jaa,kam ir pirmais?

bet ja pa temu,man isteniba po kas kam atraaks,es izbaudu abus savus auto,lai cik atri vai leni vinji nebutu :)
bet pa temu,kursh ziedos man uz menesi savu 328?

Pēdējais labojis cipruss18 - 31 Jūl 2016, 23:04, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji

Mans BMW ir karotēs jau gadu atpakaļ aizlaists.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

ciprus nenem galva iesacejuscipruss18 rakstīja:ValtersZ rakstīja:Man aizdoma ka Cipruss mums ir čempions visur
Dragā
Dzintara Volgā
Driftā
Minišosejā
Ralijā
Ralijsprintā
Youngtimer
Arī formula Estonia
vel dazhas disciplinas esi aizmirsis.tev gadijuma nebija jaiet bmw ar baloninjiem japiekraso?
Bembis e36 pensis , kas netiek gală ar kredìtiem , tāpëc jau uzbrùks e36 foruma lietotājiem , jo te jau vidējais vecums ir apmëram 21 un ķipa visi skalu buntes... cik bëdìgi , kad cilvēkiem tă iet un ir jāizplùst galējības netă , pret , piedod tiešăm gudrākiem, vismaz audzinātiem un proti turìgākiem jauniešiem.
aj lab. Te varëtu turpinăt mūžīgi. Bet nu jă. Tie viņa teksti.
es părsmējies....
viss chill bro, drìz aiziesi ar infarktu un bùs vieglāk.
tas tāds melnais humors. Nedomā , ka es to personìgi. 

Ew, a ja mēs tev 3.0d e38 iedotu, tu streetaa tiktu top 5?cipruss18 rakstīja:ValtersZ rakstīja:Man aizdoma ka Cipruss mums ir čempions visur
Dragā
Dzintara Volgā
Driftā
Minišosejā
Ralijā
Ralijsprintā
Youngtimer
Arī formula Estonia

ja dogma man butu iedevis staff ,es tevi sikais izmestu uz gadu par insulting,ja zini ko tas nozime krupiElvijsR rakstīja:Bembis e36 pensis , kas netiek gală ar kredìtiem , tāpëc jau uzbrùks e36 foruma lietotājiem , jo te jau vidējais vecums ir apmëram 21 un ķipa visi skalu buntes... cik bëdìgi , kad cilvēkiem tă iet un ir jāizplùst galējības netă , pret , piedod tiešăm gudrākiem, vismaz audzinātiem un proti turìgākiem jauniešiem.aj lab. Te varëtu turpinăt mūžīgi. Bet nu jă. Tie viņa teksti.
es părsmējies....

A kapēc nedod ?bembis e36 rakstīja:ja dogma man butu iedevis staff ,es tevi sikais izmestu uz gadu par insulting,ja zini ko tas nozime krupiElvijsR rakstīja:Bembis e36 pensis , kas netiek gală ar kredìtiem , tāpëc jau uzbrùks e36 foruma lietotājiem , jo te jau vidējais vecums ir apmëram 21 un ķipa visi skalu buntes... cik bëdìgi , kad cilvēkiem tă iet un ir jāizplùst galējības netă , pret , piedod tiešăm gudrākiem, vismaz audzinātiem un proti turìgākiem jauniešiem.aj lab. Te varëtu turpinăt mūžīgi. Bet nu jă. Tie viņa teksti.
es părsmējies....

staff players is hard understandKristapseduards rakstīja:A kapēc nedod ?bembis e36 rakstīja:ja dogma man butu iedevis staff ,es tevi sikais izmestu uz gadu par insulting,ja zini ko tas nozime krupiElvijsR rakstīja:Bembis e36 pensis , kas netiek gală ar kredìtiem , tāpëc jau uzbrùks e36 foruma lietotājiem , jo te jau vidējais vecums ir apmëram 21 un ķipa visi skalu buntes... cik bëdìgi , kad cilvēkiem tă iet un ir jāizplùst galējības netă , pret , piedod tiešăm gudrākiem, vismaz audzinātiem un proti turìgākiem jauniešiem.aj lab. Te varëtu turpinăt mūžīgi. Bet nu jă. Tie viņa teksti.
es părsmējies....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1807
- 1808
- 1809
- 1810
- 1811
- …
- 2228