Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1811
- 1812
- 1813
- 1814
- 1815
- …
- 2228
- chevron_right

ja? tad man fail. nezināju. Agrāk te runāja, ka mega dārgi utt.cipruss18 rakstīja:kada stuka???600 euro bez riepam
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Oridžinal ir dārgi, šitie it kā nepārāk.

Viens cits čalis teica, ka orižinal R20 maksājot 3200E, pārbaudījis neesmu. 

Volk Ce28 un Te37 besttttttttt un JapanRacing 'budget' buildam. 

o joptvai..... 

Smuks e36...bija...
A kas tur īsti notika? Krievisi nemak un tulkotājs bezsakaru rāda

Tip bmw esot nesies, sanesa, iebraucis pretējā joslā un ielicis 2 mašīnasfunkyasshit rakstīja:Smuks e36...bija...

funkyasshit rakstīja:Viens cits čalis teica, ka orižinal R20 maksājot 3200E, pārbaudījis neesmu.
Ta ari ir.bralis uz audi a6 tadus skatas.2000 paaundi r18
ar kompatu pa brugji

Ciprus, ta jau tu mani nesaprati.cipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Viens cits čalis teica, ka orižinal R20 maksājot 3200E, pārbaudījis neesmu.
Ta ari ir.bralis uz audi a6 tadus skatas.2000 paaundi r18

Vidējai žurkai diski ir no 300-700E. 
Tā kā viss kārtībā.

Tā kā viss kārtībā.

Ielīdu 200e. Ja neskaita līkroča kasjakus, esmu tīri apmierināts par izskatu 

Smieklīgākais ka viņi nebūt nav smuki, jebkuri oem r16 būs daudz gaumīgāki/smukāki/lētākiTomSkarsts rakstīja:Ko visi dirš pa tiem 'kitajskijiem vosseniem' nesaprotu? Par tiem diskiem neinteresējos, jo nepatīk, bet cik zinu maksā pāri štukai. Tādā gadījumā cik jāmaksā mašīnai lai liktu tik dārgus diskus? Pēc maniem uzskatiem ja nav racecar, tad mašīnai ja'būt 10k vertīgai, lai liktu tik dārgus tīri smukuma pēc, nevis ka tur performance viegli etc.

Uz japāņu mašīnāmTomSkarsts rakstīja:Volk Ce28 un Te37 besttttttttt un JapanRacing 'budget' buildam.

a pričom pa gaumi dir*t? Tupi. Cilvēkam patīk un liek. Man moš 95% oem disku arī liekas sūdi. Tapēc citiem nediršu pa cenu vai izskatu, jo pats dodu priekšroku citādākiem.
nav nekur ierāmēts, ko vajag bmw. Es E36 redzu vienkārši kā labu sākumu, lai piedalītos kaut kur saistībā ar racing + ir rwd, jo S šasijas auto pie mums pa lielam nav. ja ir, tad ar CA motoriem vai izrūsējuši vai dārgi.
nav nekur ierāmēts, ko vajag bmw. Es E36 redzu vienkārši kā labu sākumu, lai piedalītos kaut kur saistībā ar racing + ir rwd, jo S šasijas auto pie mums pa lielam nav. ja ir, tad ar CA motoriem vai izrūsējuši vai dārgi.

U got some serious problems, bro.

Es sapratu to ka Tu nevari atljauties tadu naudu un megini nosodit citu pec saviem neadekvatajiem kriterijiem.kada jega likt nesmukus un letus diskus ja var atljauties ko labaku?TomSkarsts rakstīja:Ciprus, ta jau tu mani nesaprati.cipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Viens cits čalis teica, ka orižinal R20 maksājot 3200E, pārbaudījis neesmu.
Ta ari ir.bralis uz audi a6 tadus skatas.2000 paaundi r18Es tieši biju domājis nafig visi heito, ka Fashijs uzlika kreisos, jo es pa rekur 2000-3000 vertus rims man skiet nav verts likt ja masina pati nemaksa 10k vismaz vai arī nav trasei tur 5kg diski ~~
ar kompatu pa brugji

https://www.facebook.com/martins.gmirek ... 7782639390
Diez kāds dzīvs ar palika?
Diez kāds dzīvs ar palika?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1811
- 1812
- 1813