Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1817
- 1818
- 1819
- 1820
- 1821
- …
- 2228
- chevron_right

Tapēc ka Latvijā tie vēl skaitas sūdi, pēc diviem gadiem kad visi sāks kāpt iekš e46/e90, tad arī cenas celsies gan daļām, gan pašām mašīnām.edzis rakstīja:Vaine, es ar nevaru izturēt, ka viss pa tādām kapeikām iet, reāli nevar normali dzivot.bembis e36 rakstīja:kads zinosaks var man pateikt kapec e36 cenas ir sacakaretas tikai latvija ?![]()
![]()
- ikey07

e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.
ar kompatu pa brugji

pilnīgi pohuj ko tu domā.

Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustāscipruss18 rakstīja:E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.

cik cilvēku, tik viedokļu un katram gaume savādāka

ValtersD rakstīja:Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustāscipruss18 rakstīja:E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.![]()

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Jeap, vienam māte, otram meita, trešam rūsināta haube

ValtersD rakstīja:Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustāscipruss18 rakstīja:E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.![]()
Во время церемонии открытия Drift Allstars Triobet Latvian GP на Biķernieku trase мэр Риги Нил Ушаков (Nils Ušakovs) Nils Ušakovs • Нил Ушаков предложил организаторам дрифта Latvian Drift page устроить гонки на улице Бривибас после её ремонта.
HAHA
HAHA

Čo za nahuj?

Kadam sirsninjaa iekakaaju?ValtersD rakstīja:Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustāscipruss18 rakstīja:E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.![]()
ar kompatu pa brugji

Nē, vienkārši muļķīgi šķiet, kā tu savu viedokli vislaik centies visiem uzspiest kā pareizākocipruss18 rakstīja:Kadam sirsninjaa iekakaaju?ValtersD rakstīja:E30 pec sugas jau ir nesmuksTomSkarsts rakstīja:e46 jau pilnas ielas un tur kāpj kam nav slinkums. Vienigi atšķirībā no e30 šķiet ka e36 sagaida labāka nākotne, jo tā pati M paka brīvi pieejama, e30 pagrūtāk kko foršu salikt.
Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustās![]()

Nevis tikai šķiet, bet tā ir konkrēta retardisma pakāpe jau, ka ieciklējies uz vienu savējo un viss paŗējais ir sūds. Tā jau var darīt, bet nahuj jālien forumā un visiem tas jāuzspiež es hz. Nav jau E30 forums ,tikai es e30 pieminēju 1x, kamēr te dažam labam 2 no 3 ziņām ir kaaa čipotais visus iznes.

kādam ir pieredze ar:
bmw kasešu maģim uztaisīt jack izejas uz pastiprinātāju?
bmw kasešu maģim uztaisīt jack izejas uz pastiprinātāju?

Šodien pabiju servisā Ulmaņa gatvē 1a, nedaudz nošokējos patiesībā. Tika apzvanīti visi servisi, kas varētu uztaisīt savirzi sàkot no PKP un beidzot ar oranžgaraž, plusiņš ulmaņa gatves servim viņiem, ka piekrita sestdienas dienā mani pieņemt, bet tālāk... pusčetros aizgādāju viņiem mašīnu ar norunu, ka pusotras h laikà viss būs gatavs. Plkst. 17tos viņi man zvana un saka, ka diemžēl manam auto neko nevar izdarīt. Uz jautājumu kāpēc viņi man atbild, ka man esot pārāk mīksti sailentbloki. Uz jautājumu, ka vakardienas skatē vēl viss bija ok, tika atbildēts, ka šeit atšķirībā no csdd stràdà profesionàļi. Ok, saprotu TA džeks varēja nepamanīt, un ja godīgi nav tie sailentbloki pirmā svaiguma. Pluss vēl tika pieminēts, ka man taču esot pat skates lapà atzīmēts ar 1ninieku tas. Mļac tā lapa bija uz aizm. Sēdekļa zem manas somas... beigu beigās izrādijās, ka mašīna nemaz uz pacēlāja nav bijusi, jo ir pārāk zema un viņiem būtu jāmeklē dēlīši, tas nekas, ka dēļ TA viņa ir gandrīz stock augstumā. Nākamais nošokēja, ka man ir tukša bāka, jā tur bija tikai 15 l, bet ne jau tukša bāka. Aizbraucot līdz plazai izrādijās, ka kapots palicis atvērts, ko viņi tur meklējuši hvz, vismaz labi, ka tas āķis strādā. Aizejot džeks vēl noteica, ka kkā jau būtu saregulēt, ja viņam gribētos. Krč izniekots laikz un riepas, jo savirze ir tādā dibenā, ka mēneša laikā no jaunām riepām nekas nav palicis un tups regulējums ar lineālu pat būtu noderējis 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Pirmais, kam zvanīju viņiem šdn nebija laika, bet rīt jau track day, bet nu neko padarīt
It's all about the win

Rallyservisa taisiju savirzi, man liekais citur vairs nebraukshu, viss bija lieliski.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1817
- 1818
- 1819
- 1820
- 1821
- …
- 2228