Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1824
- 1825
- 1826
- 1827
- 1828
- …
- 2228
- chevron_right

Es nodomāju to pašu, tikai neko neteicu, negribēju muļķa lomā paliktudensvirs22 rakstīja:NopNixon rakstīja:Es vienīgais nesaprotu kas tur smieklīgs?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tagad man sanāca palikt muļķa lomāTomSkarsts rakstīja:Es nodomāju to pašu, tikai neko neteicu, negribēju muļķa lomā paliktudensvirs22 rakstīja:NopNixon rakstīja:Es vienīgais nesaprotu kas tur smieklīgs?

es pievienojos tiem kas nesaprata par ko smieties 

Iecepija alcatraz sedekli
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

palasi savus postus un ne tādus rakstības brīnumus vien pamanīsi.bestbmw rakstīja:Iecepija alcatraz sedekli

Tāpēc parasti cenšas pārlasīt visu pirms posto.TomSkarsts rakstīja:palasi savus postus un ne tādus rakstības brīnumus vien pamanīsi.bestbmw rakstīja:Iecepija alcatraz sedekli

Kāda jums pieredze ar radaru detektoriem?
Vēlos kaut ko no lētā gala, bet nezinu ar ko lai sāk.
Gribu kādu atsauksmi/ieteikumu, kas nesatur tekstu, ka radari jau sākas tikai no 400€+
Gribu kādu atsauksmi/ieteikumu, kas nesatur tekstu, ka radari jau sākas tikai no 400€+

nu tā ir skarbā realitāte, ka radars tiešām sākas no 400 eurchillhouse rakstīja:Kāda jums pieredze ar radaru detektoriem?

visi tie kas salonos ir bāžami īsti nav forši!
Ja Tevi aptur polizei un pamana to Tev, tad uzdāvināsi to viņiem un vēl dabūsi piemaksāt - it īpaši, ja Tev auto ir bez
tonētiem stikliem visu redz cauri akvārijā.
lētie radari ķer signālus un sāk izdot skaņas, ja pagadās pa ceļam, kāda vārtu automātika vai maximas ieejas durvis, kad verās vaļā sāk aurot

Normāli skaitās, kad radars ir paslēpts Tev salonā un pats uztvērējs ir kaut kur priekšā bamperī vai kur citur viltīgi
ieintegrēts tā, ka viņu nevar ieraudzīt.

Normāls radars maksā 400E+, bet viņš atpelnās ātri, ja nu tu tā rēķini, bet tad arī ir jābūt stiepējam. 
Un viņiem tagad ir arī kaut kādi radaru radari ar ko saprot, ka kādam tur ir radars, ja tev ir iebūvēts, var konfiscēt mašīnu uz izjaukšanu, lai atrastu ierīci. Kaut ko tādu dzirdēju. Pazīstamam draudēts ar tādu pasākumu ir, bet neesmu dzirdējis, ka kādam reāli to izdarītu.

Un viņiem tagad ir arī kaut kādi radaru radari ar ko saprot, ka kādam tur ir radars, ja tev ir iebūvēts, var konfiscēt mašīnu uz izjaukšanu, lai atrastu ierīci. Kaut ko tādu dzirdēju. Pazīstamam draudēts ar tādu pasākumu ir, bet neesmu dzirdējis, ka kādam reāli to izdarītu.

R.O.D. = Rondell? 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ja.Kikaps rakstīja:R.O.D. = Rondell?

Tad kādēļ nekur nevar īsti atrast info par tiem 053 (Mcontour repliku) diskiem nestandarta izmērā? Tādi paši, kādus Tu tirgoji - 8J ET35, visur ir tie 8,5 un 10j ar mazo ET....Sprogis rakstīja:Ja.Kikaps rakstīja:R.O.D. = Rondell?

Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :) 

Gan jau ka tas nebūs likuma ietvarosMAr1s rakstīja:Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :)

Pārkāpt atļauto ātrumu arī nav likuma ietvaros. Te tik vēl var sanākt noindēt kādu, ko esi jau notriecisMadyboy rakstīja:Gan jau ka tas nebūs likuma ietvarosMAr1s rakstīja:Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :)

Ja nopietni, nevajag nodarboties ar stulbumu. Ja pārkāp, esi gatavs atbildēt & viss

Nu nav sanacis pagaidam nevienu notriekt :) un dzīvsudraba ar nav (nevar nekur dabūt)Kikaps rakstīja:Pārkāpt atļauto ātrumu arī nav likuma ietvaros. Te tik vēl var sanākt noindēt kādu, ko esi jau notriecisMadyboy rakstīja:Gan jau ka tas nebūs likuma ietvarosMAr1s rakstīja:Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :)![]()
![]()
Ja nopietni, nevajag nodarboties ar stulbumu. Ja pārkāp, esi gatavs atbildēt & viss

Aha, vecos dzivsudraba termometrus neesi iekrājis, tad nekāMAr1s rakstīja:Nu nav sanacis pagaidam nevienu notriekt :) un dzīvsudraba ar nav (nevar nekur dabūt)Kikaps rakstīja:Pārkāpt atļauto ātrumu arī nav likuma ietvaros. Te tik vēl var sanākt noindēt kādu, ko esi jau notriecisMadyboy rakstīja: Gan jau ka tas nebūs likuma ietvaros![]()
![]()
Ja nopietni, nevajag nodarboties ar stulbumu. Ja pārkāp, esi gatavs atbildēt & viss![]()

P.S. Cenšos noteikumus nepārkāpt, bet nu gadās visādi

Jasna, tad tagad 100% skaidrs, ka man ir Rondell 0063 nevis Breyton Magic. Iekšā arī bij R.O.D.Kikaps rakstīja:Tad kādēļ nekur nevar īsti atrast info par tiem 053 (Mcontour repliku) diskiem nestandarta izmērā? Tādi paši, kādus Tu tirgoji - 8J ET35, visur ir tie 8,5 un 10j ar mazo ET....Sprogis rakstīja:Ja.Kikaps rakstīja:R.O.D. = Rondell?

Tad tevi sāks meklët kkādi spec dienesti , jo lidmašiinām virs tevis dačiki arī griezìsies uz riņķiMAr1s rakstīja:Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :)

Rondeļiem centrā blakus skrūvju caurumiem ir mazie caurumiņi (man šķiet pilnīgi visiem rondel diskiem tā ir)
Breyton magic tādu nav

Breyton magic tādu nav

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1824
- 1825
- 1826
- 1827
- 1828