Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1825
- 1826
- 1827
- 1828
- 1829
- …
- 2228
- chevron_right

Agrāk domāju, kādam cirvim jābūt, lai nezinātu, ko pats esi nopircis un izmanto. Now i got fucked
Nja, caurumiņi ar ir. Viss atbilst Rondell. Jātirgo pa kosmosu

Being second is being the first of the losers. /Senna/

ā, jamajiem ir vērtība?TomSkarsts rakstīja:Agrāk domāju, kādam cirvim jābūt, lai nezinātu, ko pats esi nopircis un izmanto. Now i got fucked![]()
![]()
![]()
![]()

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Nez, man vizuāli patīk labāk kā lielākā daļa OEM, it sevišķi, kad baltus nokrāsoju. Neesmu huge plauktu fans arī. Es personīgi ieķēru pa 160 tādus, kurus vēl bija jākrāso ar steigu.

Man nāca līdzi auto, kuru ieķēru. Domāju, ka čainas diski, jo nav M zīmes, bet aizmugurē redzēju R.O.D. Krāsoti identiski tiem, kurus disku topikā jūzeris 'Norča' piedāvā, bet nav tie paši diskiTomSkarsts rakstīja:Nez, man vizuāli patīk labāk kā lielākā daļa OEM, it sevišķi, kad baltus nokrāsoju. Neesmu huge plauktu fans arī. Es personīgi ieķēru pa 160 tādus, kurus vēl bija jākrāso ar steigu.

Hz, es nezinu, kas man bija uz plaukta. Es uzmetu uz bluķiem un ar 4 robu ar 200 smilšpapīru nenāca nost. Tās vietas, kur bija nolobījies centos maksimāli izlīdzināt un aizgāju līdz 1500 papīram, bet nu hz. Kādreiz moš ja paliks diski ziemai un smilšosies, tad jau redzēs
Pagaidām ir ok, i like.
Edit: ja man ABS nešancē, raut viņu nost pavisam nedrīkst? TA neizies?

Edit: ja man ABS nešancē, raut viņu nost pavisam nedrīkst? TA neizies?
Sveiki biedri jautājums tāds ja uzlikšu bagāžnieku uz kura var uzskrūvet tikkai īso nr. zīmi... vai csdd nekasīsies un dos divciparnieku bez ierunam ?

BMW_FANATS rakstīja:Sveiki biedri jautājums tāds ja uzlikšu bagāžnieku uz kura var uzskrūvet tikkai īso nr. zīmi... vai csdd nekasīsies un dos divciparnieku bez ierunam ?
Nebus

kubiku tev iedos un varesi braukt majas.
ja butu tik easy tad visi ta daritu un pelnitu naudu

Ir kādi varianti kā tikt pie divciparnieka ? vai atliek vnk pirkt divciparnieku ?AndzaK_LV rakstīja:BMW_FANATS rakstīja:Sveiki biedri jautājums tāds ja uzlikšu bagāžnieku uz kura var uzskrūvet tikkai īso nr. zīmi... vai csdd nekasīsies un dos divciparnieku bez ierunam ?
Nebus![]()
kubiku tev iedos un varesi braukt majas.
ja butu tik easy tad visi ta daritu un pelnitu naudu

Pērk|Pārdod diskus nav jau ielikti šie paši pa 700€?

Bļāāāāāāāāāāāā. Šitais jau ir jāliek pie prikoliem.Ruudolfs rakstīja:Pērk|Pārdod diskus nav jau ielikti šie paši pa 700€?

Domā paspēja jau ieķert un uztaisīt biznesu?funkyasshit rakstīja:Bļāāāāāāāāāāāā. Šitais jau ir jāliek pie prikoliem.Ruudolfs rakstīja:Pērk|Pārdod diskus nav jau ielikti šie paši pa 700€?![]()
![]()

Protams, šie perekupi ir ātrāki par BoltuKikaps rakstīja:Domā paspēja jau ieķert un uztaisīt biznesu?funkyasshit rakstīja:Bļāāāāāāāāāāāā. Šitais jau ir jāliek pie prikoliem.Ruudolfs rakstīja:Pērk|Pārdod diskus nav jau ielikti šie paši pa 700€?![]()
![]()
Da fak 

Kā pamanīju sludinājumu ss.lv tā gaidīju perekupu uzreiz 

Galvenais lidostas tuvuma tad neraditiesElvijsR rakstīja:Tad tevi sāks meklët kkādi spec dienesti , jo lidmašiinām virs tevis dačiki arī griezìsies uz riņķiMAr1s rakstīja:Jaielej bamperī dzivsudrabs, un neviens radars nevares nolasīt tavu ātrumu :)

No rīta notika huiņa, biški, ļoti minimāli padriftoju un braucot pie darba abi pakaļas rati sabloķējās, pēc tam likās ka viss bija normāli
pabraucu 10m tālāk darba stāvlaukumā noparkoties, kas tur varēja būt? Pusasis vietā, kardāns vietā.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Tas jau tikai normali. Nav par ko brinities!Ruudolfs rakstīja:Kā pamanīju sludinājumu ss.lv tā gaidīju perekupu uzreiz

Kas gribes nopirks tos diskus tapat!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1825
- 1826
- 1827
- 1828
- 1829
- …