Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1841
- 1842
- 1843
- 1844
- 1845
- …
- 2228
- chevron_right
Lācis rakstīja:Es tevi saprotu, ja es daritu to pašu es ari visu citu nodirstu lai tik ņem no manis70cc rakstīja:ne man pohuj vispar par to, lielakoties sasledzos ar viniem lai varetu sev kautko dabut, daudziem no foruma tas uzcenojuma procents ir loooti nieciigs, takaa nav mans maizes darbs, gribi brauc ar TA technix man pofig, es vairs negribu to ļerkatu setupu redzēt.ceru ka nevienu neaizvainoju. Un eksistē arī E36 aizmugurējie koili ko var uzlikt...
![]()
eksistē gan, redzets ir.
Nu ja kratīšanās ar viņiem ir, bet ta akmens amīsa tas koilas reali nav nekas
ja man baigi gribeetos lai jus no manis kautko nemat, tad butu reklameejies kaa klavins katru riitu 6.00 ieliekot sludinajumu, es pat to vairs nedaru jo man ir slinkums

kad apmeram bus sezonas noslegums? oktobris vai septembra beigas? 

gan jau ka septembra vidū vai beigās, oktobrī būs ziemas miseņu sezonas atklāšana. 

R15, baloni, stock bamperi, sāls pārklājums yeyeyeLawwr rakstīja:gan jau ka septembra vidū vai beigās, oktobrī būs ziemas miseņu sezonas atklāšana.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kikaps rakstīja:Es saprotu, kādēļ ar lētajām koilām tā - e36 koiloveri aizmugurē, pa lielam, neeksistē70cc rakstīja:jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums?un nav tā, ka viņi ir būvēti kā pilnvērtīgs sets.
Dārgie 'koiloveru' komplekti maybe, taču es arī Tev prasīju tikai priekšējos, jo aizmugurē man aptuveni ir tas, ko vēlos jau, nav vajadzības izmest +- 200e par overpriced amīti un kaut kādu atsperi, ja (manā gadījumā tikai amītis, gan) ir tāds, kā gribās jau.
Ir kas tirgo arī setup kā priekšā, arī aizmugurē. Neatceros vairs, kas tie bija, bet zinu, ka ir.

Kad plānojat likt savus rumakus ziemas miegā?

Tu lohs esi vai pieduries?70cc rakstīja:jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums?

Šogad būšu sālīts gurķis un braukšu ar touringu arī pa ziemu, par ko jau pārdzīvoju.Riks* rakstīja:Kad plānojat likt savus rumakus ziemas miegā?

- ikey07

Ja nebūšu pārdevis sedanu tad kā uznāks auksts laiks, sāks pirmie sali parādīties

Ziemas miegs ir laizītājiem, lol nau vērc. Es domāju mest nost uz ziemu vai nē, bet ziemas misene galā tāpat pie 1k nostājas.Riks* rakstīja:Kad plānojat likt savus rumakus ziemas miegā?

~septembra beigasAndzaK_LV rakstīja:kad apmeram bus sezonas noslegums? oktobris vai septembra beigas?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Uz ziemu kā katru gadu apstrādāšu sliekšņus un citas vietas, nodrošināšos pret ušakova balto.Riks* rakstīja:Kad plānojat likt savus rumakus ziemas miegā?
Kāds var piedāvāt man sliekšņu gumijas spraudņus, tie kas apakšā? Cik jauni maksā zinu. Vajag divus.
Vakar 'dēļ noplūdušās krasta ielas ,pazaudēju nummurzīmi EK-7541 ,varbūt kāds zin kautkādu info par viņu....?

Paldies,jau paspeju pirms tevim atrast. 

paplapasim par maniem diskiem,
pec ka tad jus spriezat kad nav orginali?
paradat kkadu lapu kur var redzet to.
pec ka tad jus spriezat kad nav orginali?

paradat kkadu lapu kur var redzet to.

Ok par taviem diskiem
sarežģīts fitments
der tikai stanceriem
smagi
nevajadzīgi plati (skat. 2)
skaitās reti?
dizains - subjektīvi
kāpēc viņi maksā 700e?
sarežģīts fitments
der tikai stanceriem
smagi
skaitās reti?
dizains - subjektīvi
kāpēc viņi maksā 700e?

2;4 un 5? 

It's all about the win

Ja reiz esi redzējis šos disku ss.lv [a 350 tad nu vairāk pa 400 es par viņiem nedotu. + nav riepu. Tā cena ir ppc. Labāk neko neteikšu, savādāk noēdīs. bet 700e, kā tev pašam nebij neerti pa viņiem tādu naudu atdot?kars rakstīja:Ok par taviem diskiem
sarežģīts fitments
der tikai stanceriem
smagi
skaitās reti?
dizains - subjektīvi
kāpēc viņi maksā 700e?

http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rondell/2502/
tas tiem kas gudri d... kad nav orginali
bet nu cena man bija savadaka un es neatdevu 700 :) bet ka jau mineju iemainiju pret konturam un nedaudz piemaksaju.
tas tiem kas gudri d... kad nav orginali

bet nu cena man bija savadaka un es neatdevu 700 :) bet ka jau mineju iemainiju pret konturam un nedaudz piemaksaju.
Pēdējais labojis AndzaK_LV - 24 Aug 2016, 20:19, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1841
- 1842
- 1843
- 1844
- 1845
- …
- 2228