Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1845
- 1846
- 1847
- 1848
- 1849
- …
- 2228
- chevron_right

Cik zinu visiem benzīniekiem vienādas, atšķiras tikai ZF vai Getrag, getrags maksā kapeikas, ZF būs dārgākās un grūtāk atridams.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Normālā gadijumā Tev tur vajadzētu būt muftai ar lielo kardānu,ja stāv lielais reduktors un kardāns,tas tākā būtu būtiskākais un man kaut kā liekas,ka jābūt zf,iesaku pirms pirkšanas paskatīties un nopirkt tādu,kāda tur ir,lai nav problēmu.Kristaps27 rakstīja:Kādas kārbas nāk uz M52B25? Pēc kā atšķirt kura būs istā, vai der jebkura e36 6cyl kārba? Un cik aptuveni maksā?
Vakar manējai pazuda 2. atrums

Sveiki! Kāds var pastāstīt kā ievietot attēlu sadaļā perk-pārdod, man kaut kā nesanāk!

Cik apmēram izmaksā reģistrēt mašīnu kas atvesta no Vācijas?

cik zinu līdz 500 euro.Ziemelis23 rakstīja:Cik apmēram izmaksā reģistrēt mašīnu kas atvesta no Vācijas?
- ikey07

Vis ok, sapratuivciks rakstīja:Sveiki! Kāds var pastāstīt kā ievietot attēlu sadaļā perk-pārdod, man kaut kā nesanāk!

Varbūt ir kāds, kas var palīdzēt pārpresēt stūres pastiprinātāja šķīvi no esošā uz citu stūres pastiprinātāju Purvciemā, Teikā vai kaut kur netālu? Pm lūdzu

māriņš rakstīja:Pa cik iet priekšējās stupicas?

Es pārmetinātas iepirku pa 20 eurmāriņš rakstīja:māriņš rakstīja:Pa cik iet priekšējās stupicas?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Aizdomīgi lēti.litrinjsh rakstīja:Es pārmetinātas iepirku pa 20 eurmāriņš rakstīja:māriņš rakstīja:Pa cik iet priekšējās stupicas?

Priekš pārmetinātām.

Nu viņas ir sapistas.māriņš rakstīja:Priekš pārmetinātām.

Tāpat kā metināts reduktors.
Var jau likt uzcenojumu par to, ka taisi leņķi, bet vai darbs ir tik kvalitatīvs, lai galvu liktu ķīlā par kvalitāti? Hujzin.

TYC vs Depo miglas ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Fuck...steidzami vajag atrestauret saras e46 plauktiem...kur to var izdarit?

Man to pašu teica pazīstams CSDD darbinieksValtersZ rakstīja:Ar restaurētām TA nelaiž cauri

E46 ir diva veida .restaurejamas un netestaurejamaas.teva a6 visu laiku gaju ar restauretaam.
ar kompatu pa brugji

Man ar iepriekš gājacipruss18 rakstīja:E46 ir diva veida .restaurejamas un netestaurejamaas.teva a6 visu laiku gaju ar restauretaam.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1845
- 1846
- 1847
- 1848
- 1849
- …
- 2228