Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1848
- 1849
- 1850
- 1851
- 1852
- …
- 2228
- chevron_right

Šie ir vienīgie, kas izkatās kaut cik kvalitatīvi, bet es ražoju pats.ValtersZ rakstīja:http://www.933motorsport.lv/
Lietoju biezākus materiālus, kā šeit nopērkamajiem.

Gribas salikt kompotam spuldzes ar baltu vai zilu toni. Ir kaut kādi varianti zināmi par saprātīgām cenām spuldzēm? Vai arī jāskatas ebay varianti?

Pilni autoveikali ar dažādām spuldzēm.zurkae36 rakstīja:Gribas salikt kompotam spuldzes ar baltu vai zilu toni. Ir kaut kādi varianti zināmi par saprātīgām cenām spuldzēm? Vai arī jāskatas ebay varianti?

Nezinu, ko domā, gabarītus, tālos, vai tuvos. Bet es gabarītos ieliku 5w led, kas ir balti, velk uz zilu toni. Spožāki kā kvēldiegu gabarīti. Te bildes, un saite kur iegādājos. http://www.aliexpress.com/item/2pcs-T10 ... 119.iGupzazurkae36 rakstīja:Gribas salikt kompotam spuldzes ar baltu vai zilu toni. Ir kaut kādi varianti zināmi par saprātīgām cenām spuldzēm? Vai arī jāskatas ebay varianti?
Tuvajos stāv philips statoil pirktās kvēldiegu lampačkas, kopā maksāja uz 15eur, ir ļoti labas par savu cenu, nevar salīdzināt ar lētučiem no auto veikala 2.50€ gab, kur gaisma bija dzeltena un tik tālu nespīd.

Viņu atsaites ir tiešām naiss!māriņš rakstīja:Šie ir vienīgie, kas izkatās kaut cik kvalitatīvi, bet es ražoju pats.ValtersZ rakstīja:http://www.933motorsport.lv/

Arī skatījos aliexpres piedāvātos variantus. Es gribu tā lai gan tuvie gan tālie gan gabarīti ir vai nu zilgani vai balti.
funkyasshit rakstīja:Viņu atsaites ir tiešām naiss!māriņš rakstīja:Šie ir vienīgie, kas izkatās kaut cik kvalitatīvi, bet es ražoju pats.ValtersZ rakstīja:http://www.933motorsport.lv/
+933

Ja runājam par atsaitēm, tad pakaļējās atsaites ir/nav to vērtas, ka puse no bagana kļūst neizmantojama? 

Kā reiz gribēju šo jautāt!funkyasshit rakstīja:Ja runājam par atsaitēm, tad pakaļējās atsaites ir/nav to vērtas, ka puse no bagana kļūst neizmantojama?

Iedod man uztaisīšu tā, ka bagāžniekā litrāžu nezaudēsi.
Varēsi benķus nolaist un slēpes iemest, vai vienalga ko.
Varēsi benķus nolaist un slēpes iemest, vai vienalga ko.

Parasta e36 gadijumā not that bad, bet kompota gadijumā tiešām puse baganam iet pāri atsaite.Riks* rakstīja:Kā reiz gribēju šo jautāt!funkyasshit rakstīja:Ja runājam par atsaitēm, tad pakaļējās atsaites ir/nav to vērtas, ka puse no bagana kļūst neizmantojama?

Ar touringu tas pats. Nestādos priekšā tur to fakino atsaiti pa vidu, tad ledusskapis vairs neielien :srad:funkyasshit rakstīja:Parasta e36 gadijumā not that bad, bet kompota gadijumā tiešām puse baganam iet pāri atsaite.Riks* rakstīja:Kā reiz gribēju šo jautāt!funkyasshit rakstīja:Ja runājam par atsaitēm, tad pakaļējās atsaites ir/nav to vērtas, ka puse no bagana kļūst neizmantojama?

ir kāds lietotajs no sejienes kam jautat 933 produkciju?
Sirmais

Ar touringu tas pats. Nestādos priekšā tur to fakino atsaiti pa vidu, tad ledusskapis vairs neielien :srad:[/quote]Inferno rakstīja:Parasta e36 gadijumā not that bad, bet kompota gadijumā tiešām puse baganam iet pāri atsaite.funkyasshit rakstīja: Kā reiz gribēju šo jautāt!
baigā problēma vajadzības gadījumā 4 skrūves atskrūvēt, ne jau katru dienu ledusskapji jāvedā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Touringam tur mazliet vairāk jāšanās kā 4 skrūves, ja visi apšuvumi ir saglabāti originālieLinda rakstīja:baigā problēma vajadzības gadījumā 4 skrūves atskrūvēt, ne jau katru dienu ledusskapji jāvedāInferno rakstīja: Ar touringu tas pats. Nestādos priekšā tur to fakino ataiti pa vidu, tad ledusskapis vairs neielien :srad:

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1848
- 1849
- 1850
- 1851
- 1852
- …
- 2228