Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

01 Sep 2016, 23:05

funkyasshit rakstīja:@RIks - joptva, kas pa milimetra catchu braucot uz apmales. :D :D

@Rob - video 53 sekundē tu esi lohs, ja apdzen, tad apdzen, nevis pis prātu un brauc uz 101km/h blakus viņam, ja viņš brauc uz 98km/h. Tālāk šobrīd slinkums skatīties. Noskatīšos, došu pilnu apskatu.
Tu pats esi lohs un idiots piedevām, jo lasīt nemāki. Es tos video netaisīju, jau kuro reizi rakstu. Bet skatīties arī nemāki, jo tur bija arī interesanti gadījumi, kad čaļi pie sašaurunājuma bānī mauc virsū, lai gan jādot ceļš. Un kur tu izrāvi km/h? tur videoreģistratoram bija km/h noteicējs, ka zini cik šis brauca?
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

01 Sep 2016, 23:07

seeingman rakstīja:A kadam vispar interesetu iegadaties restauretu vanosu ar jaunam gumijam un pareizu zazoru gultnim, apmeram sada izskata?
Attēls
Ja tas ir m50b25 tad uzmet pm ar cenu

Rob. Tas šoferis ir lohs. Pats vinns tur uz štraases pis*** kko un neuzsaaka braukt , kad fuure saaka tipināties. Ar tădiem "svëtuļiem" jasaskarās uz ceļa katru dirnu. Tak samierinies. Tas video ir sūds un autors lohs kurš 1x gadā izbrauc no savas ģerevņas uz ceļiem , kur ir satiksme. Ja man bùtu reģistrātors, tad katru dienu ar tādiem niekiem varëtu mest 20 minūšu video...
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

01 Sep 2016, 23:18

Rob rakstīja:
funkyasshit rakstīja:@RIks - joptva, kas pa milimetra catchu braucot uz apmales. :D :D

@Rob - video 53 sekundē tu esi lohs, ja apdzen, tad apdzen, nevis pis prātu un brauc uz 101km/h blakus viņam, ja viņš brauc uz 98km/h. Tālāk šobrīd slinkums skatīties. Noskatīšos, došu pilnu apskatu.
Tu pats esi lohs un idiots piedevām, jo lasīt nemāki. Es tos video netaisīju, jau kuro reizi rakstu. Bet skatīties arī nemāki, jo tur bija arī interesanti gadījumi, kad čaļi pie sašaurunājuma bānī mauc virsū, lai gan jādot ceļš. Un kur tu izrāvi km/h? tur videoreģistratoram bija km/h noteicējs, ka zini cik šis brauca?
Neraudi. Tur bija arī lohu gājieni - runājot par busu pirmajās sekundēs, bet es tev pateicu par sekundēm, kur šoferis ir lohs. Tas bija piemērs, beidz raudāt. Visi zin, ka tev sāp, cik ļoti ātri visi apkārt brauc.
Izdarīju pieņēmumu par ātrumu, jo viņš knapi kustas garām.
Neesmu lohs, atvainošos, ka aizvainoju tevi, domājot, ka video autors esi tu, jo tu parasti raudi par to, cik apkārt viss ir slikti. :gigigi:
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55
Reputācija: 5

01 Sep 2016, 23:21

funkyasshit, esi uzmanīgs!
Profila bilde
Rob

01 Sep 2016, 23:24

don't bullshit. Par tiem ātrumiem es te rakstīju pirms kādiem mēnešiem, un tas skaitās visu laiku? Tak lai skrien un sitas, tikai lai nepaķer citus. Sen skaidrs, ka te norma, pilsēta 80, ārpus 160. Neteikšu ka cienu, drīzāk .... , bet man vienalga. Pīs niga

Jonij, pats uzmanies....
Profila bilde
funkyasshit

02 Sep 2016, 00:17

Jonjis rakstīja:funkyasshit, esi uzmanīgs!
Nesapratu tavu domu gājienu. :D

Un Rob, atslābsti. Tā statistika nav tik drūma, kā stāsta. Uz ceļiem viss ir kārtībā. Vienkārši kruizē un viss. :hahaha:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

02 Sep 2016, 00:36

funkyasshit rakstīja:
Rob rakstīja:

Neraudi. Tur bija arī lohu gājieni - runājot par busu pirmajās sekundēs, bet es tev pateicu par sekundēm, kur šoferis ir lohs. Tas bija piemērs, beidz raudāt. Visi zin, ka tev sāp, cik ļoti ātri visi apkārt brauc.
Izdarīju pieņēmumu par ātrumu, jo viņš knapi kustas garām.
Neesmu lohs, atvainošos, ka aizvainoju tevi, domājot, ka video autors esi tu, jo tu parasti raudi par to, cik apkārt viss ir slikti. :gigigi:
Es ari noskatījos video un padomāju, ka lielākajā daļā gadījumu, pats filmētājs bija ja ne lielāks āpsis, tad vismaz ļoti līdzīgs...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

02 Sep 2016, 00:45

KasparsG rakstīja:Principā tas video ir kaut kāda huiņa. Viss izskatās ar vienu reģistratoru filmēts un pārsvarā sūdzās par tādiem, kas brauc ātrāk un apdzen, kaut gan pats filmētājs arī visur neievēro noteikumus. :doh:
Tak tur kaut kads butthurts, ka vins redz jau mauc uz 130 un omg jus sitam neticesiet: kads brauca atrak par vinu, ja ta bija, un variet iedomaties APDZINAAAAA... :o
Tak blin driz jau nobezdeties pie stures vairs nevares, nesanemot sodu par agresivu brauksanu un netiekot reportets youtuba, ka sabiedribas drauds. Reali agrak bija labaki laiki...
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

02 Sep 2016, 00:49

tak visi lohi utt, un Lv vajag visiem ar kajam iet. :hahaha:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Reputācija: 40

02 Sep 2016, 00:51

Kur es teicu, ka nav lohu? :gigigi:
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)

02 Sep 2016, 09:11

laicaans rakstīja:
normāls čalis rakstīja:Kāds zin, cik varētu izmaksāt pāršūt recaro pusādas beņķim vienu malu? Pārējais ir ok, tā mala tikai uzplēsta.

Uzzvani uz automix.lv tur labas cenas! :) Ātrs,un labs serviss. Tikai pašam vajadzētu patīrīt beņķim otru pusi,jo nu varēs manīt atšķirību,jo visticamāk Tev tā āda ir netīra,un baigi izcelsies jaunā daļa. Līdz 40eur domājams,ka Tev pāršūs tur! :super:
Paldies!
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
Rob

02 Sep 2016, 09:21

Kikaps rakstīja:
Es ari noskatījos video un padomāju, ka lielākajā daļā gadījumu, pats filmētājs bija ja ne lielāks āpsis, tad vismaz ļoti līdzīgs...
Skatījos, bet lielākā daļa neko tādu nemanīju, ikdienišķi, kā jau te daudzi lidinās. Kur viņš āpšojās? Vienīgā vieta, kur sekoja volvistam, kurš nesās kaut kur.
Vispār esmu ievērojis, ja runa aiziet par kultūru un likumiem uz ceļa, tas sāk pielīdzināties tautu naidam, katram uzreiz sava taisnība, dažkārt jau pat marazmā aiziet, kā piemēram tas, ka pilsētā te normāli skaitās 70, ārpus vismaz 140. Tikai nez kur tie lielie skrējēji ir, jo ikdienā nevienu nemanu, tik pa retam kāds uzrodas.
Profila bilde
funkyasshit

02 Sep 2016, 09:35

Tāpēc, ka tāda domāšana nevienam nemaz nav. :D
Visi brauc +10 virs atļautā pilsētā un aptuveni 110-120km/h ārpus.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz

02 Sep 2016, 09:45

Pilsētā 70kmh nav traki ogrē pa daugavpileni braucot es braucu 90-100kmh un neesmu vienīgais,atļautais tur 50-70-50 ,ārpus 110-120kmh ir ok,vienīgi pa tīnūžu šoseju lidoju 140kmh ;D un man reāli besī tie pasāti kas tur velkas uz 70 jo redz bedres ;D
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

02 Sep 2016, 09:49

Šumaheri ....
50-55 un 90-95 :dron:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga

02 Sep 2016, 10:14

ValtersZ rakstīja:Šumaheri ....
50-55 un 90-95 :dron:
Tak beidz dirst. Nah tu te vsp esi. Vel sodien atceros ka pavasari man pa brivibeni vilki uz 70+ preti. Tak netaisi to žvadzekli vaļā, nekas normāls tur ārā nenāk.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz

02 Sep 2016, 10:20

Ē šumaher,Tu tak saproti,ka tie ātrumi ir pārsvarā tādi taisnos posmos tikai?Ok uz šosejas po cik ej tik ej bet pilsētā jau diezvai krustojumā griezīsies uz 70 :hahaha:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

02 Sep 2016, 10:22

Kautkā neatceros pa brivibeni vilki uz 70+ :gigigi:

Nah tu te vsp esi :dron: :dron: :dron:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Rob

02 Sep 2016, 11:02

Ģirts rakstīja:Pilsētā 70kmh nav traki ogrē pa daugavpileni braucot es braucu 90-100kmh un neesmu vienīgais,atļautais tur 50-70-50 ,ārpus 110-120kmh ir ok,vienīgi pa tīnūžu šoseju lidoju 140kmh ;D un man reāli besī tie pasāti kas tur velkas uz 70 jo redz bedres ;D
Nu Ogres šoseja nav pilsētas centrs, tur parasti visiem eju garām, izņemot uz uzsākšanu, tad man streso aiz muguras, jo neiet man tas 1.6. :D
Ārpus arī īzī pīzī 100-120, bet tā pat iet man garām kā stāvošam, bet tas poh.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

02 Sep 2016, 11:41

Rob rakstīja:
Kikaps rakstīja:
Skatījos, bet lielākā daļa neko tādu nemanīju, ikdienišķi, kā jau te daudzi lidinās. Kur viņš āpšojās? Vienīgā vieta, kur sekoja volvistam, kurš nesās kaut kur.
Vispār esmu ievērojis, ja runa aiziet par kultūru un likumiem uz ceļa, tas sāk pielīdzināties tautu naidam, katram uzreiz sava taisnība, dažkārt jau pat marazmā aiziet, kā piemēram tas, ka pilsētā te normāli skaitās 70, ārpus vismaz 140. Tikai nez kur tie lielie skrējēji ir, jo ikdienā nevienu nemanu, tik pa retam kāds uzrodas.
Āpšojās viņš tur, ka pārdzīvo, ka kāds viņu apdzen. Un vēl mēgina vilkt līdzi. Un izpilda tādas 'aizvainotā mazmotor-golfa vadītāja' gājienus, ka visi, kuri brauc dinamiskāk, ir muļķi, un viņš vienīgais pareizais. Un pēc tam uzcepjot tādu video, burvīgi pierāda, ka ir āpsis. Un tas, ka viņš visus par "psiho", lai arī ko tas nozīmētu, dēvē, arī neko labu nesaka par viņu pašu :lol:

Kā jau teicu, lielākajā daļā, ne visos gadījumos, jo apdzīt un uzreiz nogriezties ir viens no pretīgākajiem gājieniem, kādu var izpildīt uz ceļa, tur piekrītu, tas bija nesmuki.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.