Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1864
- 1865
- 1866
- 1867
- 1868
- …
- 2228
- chevron_right

Nē tieši ja neskatīties uz 3x6 garažām, kko lielāku kur ar to autosu var kko arī brīvi darīt, pajaukt, nolikt stūrī detaļas un talāk darboties un nekas netraucēs..ValtersD rakstīja:Kas tev skaitās "normāla auto telpa" ?Fashion rakstīja:Tā ir taisnība ka normālu auto telpu nevar atrast vai arī ir jābraukā pa garažām un katrā korparatīvā jāprašņā apsargiem vai nav kkas uz pārdošanu? ssā neviena adekvāta piedāvājuma.. ir variants Jēkabpilī, bet KĀRL, Jēkabpils <-> Rīga
Parasta 4x6m kooperatīvu garāža, vai kaut kas lielāks un nopietnāks?
Lai doma taptu skaidrāka

kko līdzīgu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tādi piedāvājumi parasti nav daudz un ja ir, tad arī maksā atbilstoši.
Nezinu kapēc divi, varbūt tapēc, ka pagājušogad neiedeva, jo apdrošinātas dienas par maz bija un šogad ir vairāk kā nepieciešams?

Nezinu kapēc divi, varbūt tapēc, ka pagājušogad neiedeva, jo apdrošinātas dienas par maz bija un šogad ir vairāk kā nepieciešams?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ne nu es vienu sapāroto laivu garažu brauks papētīt šodien, bet tā ir laivu garaža, tb viņās ir kkas specifisks kas jāskatās, un diemžēl bedre arī ir .. nu mitrumu bedrē droši varēs sajust tur ja viņš ir.. vai tās laivu garažas labāk neizskatīt kā variantu auto ieziemošanai ? 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tajā pašā kompānijā ar BM7 bija 36€, tagad ar BM8 49€...
Sent from my iPhone using Tapatalk

tip tas ir lētākais piedāvājums uz 3mēnešiem? 

Man arī kāpj cenas,kautgan klase man nav samazinājusiesFinks rakstīja:Tajā pašā kompānijā ar BM7 bija 36€, tagad ar BM8 49€...

Lētākais 43, tas vnk bija salīdzinājums ta pašā kompānijā. Nav jau grūti piemest tos 6€, vienkārši gribas saprast kapēc? Ar lielāku BM tak būtu jābūt lētāk. 

mistika, man ar BM8 lētākā bija 18eurr
izskatās kopā ar klasēm, paaugstināja arī apdrošināšanas cenas.

izskatās kopā ar klasēm, paaugstināja arī apdrošināšanas cenas.

es arii mekleju sausu garazhu kabrim uz ziemu.butu velams lai var abas durvis attaisit utt
ar kompatu pa brugji

Kāds varbūt zin kur manu aizsargpannu var iztaisnot ?
P.S to galu kas bilde ir augsa vajag pilniba uz otru pusi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

dzirdēju kad esot tādi čaļi kā kuvalds un āmursedawards rakstīja:Kāds varbūt zin kur manu aizsargpannu var iztaisnot ?

Man pagājšgad bij 104 dienas un šogad 568 bet iedeva tikai vienuValtersD rakstīja:Tādi piedāvājumi parasti nav daudz un ja ir, tad arī maksā atbilstoši.![]()

Lācis rakstīja:dzirdēju kad esot tādi čaļi kā kuvalds un āmursedawards rakstīja:Kāds varbūt zin kur manu aizsargpannu var iztaisnot ?

Pat ar kuvaldu nelokas ! Ir meginatsLācis rakstīja:dzirdēju kad esot tādi čaļi kā kuvalds un āmursedawards rakstīja:Kāds varbūt zin kur manu aizsargpannu var iztaisnot ?

Skrūvspīlēs pamēģini saspiestedawards rakstīja:Pat ar kuvaldu nelokas ! Ir meginatsLācis rakstīja:dzirdēju kad esot tādi čaļi kā kuvalds un āmursedawards rakstīja:Kāds varbūt zin kur manu aizsargpannu var iztaisnot ?
P.S to galu kas bilde ir augsa vajag pilniba uz otru pusi.Bija doma ar rezaku pasildit bet vai lokot neparluzis

jocigi esat
tak riktigi jasildaar rezaku ta aluminija loksne ir un tad varbut ar kuvaldas palidzibu izlocisies. savadak neka

tak riktigi jasildaar rezaku ta aluminija loksne ir un tad varbut ar kuvaldas palidzibu izlocisies. savadak neka

Ja ir pieejams alumīnija metinamais tad var iezaget tas vietas kur vaijg izlocīt tas ļoti atvieglina visu to čakarēšanos ar sildīšanu jo alumīniju ļoti viegli ir parsildit un tad iezageto vietu aizliet ciet.

ValtersD rakstīja:Tādi piedāvājumi parasti nav daudz un ja ir, tad arī maksā atbilstoši.![]()
Kur tu šo te atradi?
es arī gribētu redzēt sev šādu tabulu, jo man tagad arī pielika +2 klases. No astotās uz desmito.

Man arī 1x bija +2, nez. par ko
Tabulu var redzēt te https://services.ltab.lv/lv/BonusMalus
Tabulu var redzēt te https://services.ltab.lv/lv/BonusMalus

Sapratu!
Man bija divi auto, abi apdrošināti, tādēļ arī ir salasījušās apdrošanāšanas dienas.
Man bija divi auto, abi apdrošināti, tādēļ arī ir salasījušās apdrošanāšanas dienas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1864
- 1865
- 1866
- 1867
- 1868
- …
- 2228