Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1868
- 1869
- 1870
- 1871
- 1872
- …
- 2228
- chevron_right

Īsti nekas, ar šito touribg Baltija izbraukāta jau.
Bet piemērām sāremā uz pāris vietām neaizbraucām jo tur bij grantene, un 205/40/17 + grantene = visslikti.
E36 arī nekad nebūs 5 uz simtu. Ja nu vienīgi gāze.
Sent from my iPhone using Tapatalk

E36 arī nekad nebūs 5 uz simtu. Ja nu vienīgi gāze.

Volvo d5Finks rakstīja:Viens e36 touring jau ir, kam 3 ziemas bez jebkādiem darbiem virsbūvei ir atstājušas bēdīgu skatu. Ir doma čubināt augšā, bet nu tad jau redzēs kas no tā sanāks.kars rakstīja:Kāpēc ne e36 daily? Kkāds tourings, nepārsēdināts, ar r15/r16 + oem mizu, ar normālu izplūdi, normālas attiecības reduktoru, ir perfekts dailynoteikti baudāmāks par tiem pensionāru, bezpiedziņas auto.
Vienīgi ja tev vajag baigāko ietilpību
Un rūsa, daudz ziemas nenobrauksi
Par to € jau sanāk 'sterils' e36 torurings,cipruss18 rakstīja:Vards mazliet nebus pareizais vards .tur viss ir dargi bet auto ir ljoti ok.pa 3k var dabut normalu 3.0d e39,tik japameklee
un eksplutācijas izdevumi noteikti būs lētāki 36tajam
Gribas kautko nedaudz jaunāku, mīkstāku un ekonomiskāku, un kas nerūsē tik traki. Būtībā jau esmu noskaņojies uz pasūdu, vnk volviķis vairāk piesaista.

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

205/40/17 arī uz asfalta visslikti, salīdzinot ar 225/45/17 kur nu vēl ar 205/55/r16 vai granteņu pavēlnieka 195/65/r15Finks rakstīja: Bet piemērām sāremā uz pāris vietām neaizbraucām jo tur bij grantene, un 205/40/17 + grantene = visslikti.
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis kars - 22 Sep 2016, 15:34, kopā labots 1 reizi.

Personīgi es laikam nekad nepirktu dīzeli pat ja vajadzētu daily auto. Ir teiciens nekad nesaki nekad, bet ja tomēr kāptu pāri sev tad tikai d5.

visi tie d5 jau nodzīti 90%

Ko stāsti ka 205/40/17 slikti uz grantenes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Braukt jau var, bet ārējais diametrs ir nožēlojams, visus nelīdzenumus/trepi jūt daudz izteiktāk.

Atkarīgs no cilvēka.
3 gadi uz laukiem braucu un nav bijušas problēmas.
3 gadi uz laukiem braucu un nav bijušas problēmas.

Fiziku nepiečakarēsi
vari sevi vienīgi mānīt
100x redzēta bilde, bet vienk perfekts sēdinajums/riepu izmērs, nezaudējot ne grama praktiskuma
bet redz tas nav gana stilīgi 

100x redzēta bilde, bet vienk perfekts sēdinajums/riepu izmērs, nezaudējot ne grama praktiskuma

Tad jau man reāli pakaļa jāpaceļ gaisā kādi 2cm un jāuzmontē 235/45 aizmugurē un 225/40 priekšā 

Bija style 32 ar 3er iznesumu uz e36 kupejas un 225/50 riepām+ sedinatās atsperes priekšā/pakaļă. Nebija ne vainas ikdienā un apmēram tāpat kā ar 195/65/15 bija braukt.kars rakstīja:Fiziku nepiečakarēsivair sevi vienīgi manīt
![]()
100x redzēta bilde, bet vienk perfekts sēdinajums/riepu izmērs, nezaudējot ne grama praktiskumabet redz tas nav gana stilīgiSlēpts saturs: Parādīt

225/50 vai ValteraZ 235/45 jau ir oversized 

Nu bet es gribu lai pakaļa pēc dragstera izskatās 

ValtersZ rakstīja:Nu bet es gribu lai pakaļa pēc dragstera izskatās

...
Pēdējais labojis Jānis.P - 21 Nov 2016, 07:58, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

zinu,ka 46to nevaru salikt...e39 budzu lidz 100km/varu salikt tad vinjs iet garam,tad jau semaku vajadzetu par kadu korpusu..
Girt,uz kada pamata Tu doma,ka ar 1.8tds vari izkost 3.0d?
nesaku,ka man ir rakjete utt,bet jaudas attieciba ir dalama uz pusem
nesaku,ka man ir rakjete utt,bet jaudas attieciba ir dalama uz pusem

ar kompatu pa brugji

uz tada pamata ka jau nez cik ir izlikti.. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1868
- 1869
- 1870
- 1871
- 1872
- …
- 2228