Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1871
- 1872
- 1873
- 1874
- 1875
- …
- 2228
- chevron_right

Kāds ir licis kompaktā sedana paneli varbut kads zin kur ir kads topic ar infu par to

Ar paneli problēmas vispār nebūs. Radīsies problēmas ar pečku, obc u.t.t.

A pecku ar no sedana jaliek ? Obc man nevajag tur var parasto pulksteni ielllikt lai nav tuksa vieta

Fašij, gaidam razkladu par Tavu turbo compactu 

braaaaaapt pts pts pts, maģis nah nav vajadzīgs, šļifuet kko arī, bik jāparegulē un pēc pāris nedēļām razklads, mok pat video

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

kulise sapista nevar normaali traapit, tapec pisaas visa slipeshana pagaidam, samainis visu ta visam jabut chotkacipruss18 rakstīja:ko noziime,sliipe arii kko nedaudz?tev ir turbo

Tas tāds yolo turbo? Jeb +- normāls?Fashion rakstīja:Normals cipars beigas bij not miizt![]()

yolo4lifeRiks* rakstīja:Tas tāds yolo turbo? Jeb +- normāls?Fashion rakstīja:Normals cipars beigas bij not miizt![]()
2.5tds turba

kamēr nekādas poņas par to visu nav neko nemainīšu, ka vēl nesapisu endžinu ta būs sad story.. jāpakonsultējas ar zinošiem par uzlabojumiem ko un cik var pūst iekšā tur lai nekas neuzprāgtu

Nopirki vietējā jelgavas uzmetēja kompaktu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nē viņš bij paspējis notirgot kkādam skolniekam
ar šito nesatikos, bet bildi jau redzēju 

Kādā cenā šis tirgojās? Smuka krāsa liekas.

krāsaa kodu tok aizmirsu paskatīties
cena pagaidām nav publikai zināma jo mazums sagribēs notirgot vēl 
pārdevējs gribēja 1150
es piedāvāju 400 un tur kkur pa vidu mēs arī izdomājām

pārdevējs gribēja 1150

Pie tirgošanas, nav vienalga pa cik auto ir nopirkts? Tipa no sērijas, ja vectēvs tev pārdod e30 pilnībā sterilu par 100eur, tad jāpārdod viņš par līdzīgu cenu kā nopirki, nevis reālo tirgus cenu?Fashion rakstīja:krāsaa kodu tok aizmirsu paskatītiescena pagaidām nav publikai zināma jo mazums sagribēs notirgot vēl
pārdevējs gribēja 1150
Tipa ja pa haļavu dabūn, tad par haļavu arī jādod prom - nerakstīts likums

kko baigi gudru tu te šhēmoValtersD rakstīja:Pie tirgošanas, nav vienalga pa cik auto ir nopirkts? Tipa no sērijas, ja vectēvs tev pārdod e30 pilnībā sterilu par 100eur, tad jāpārdod viņš par līdzīgu cenu kā nopirki, nevis reālo tirgus cenu?Fashion rakstīja:krāsaa kodu tok aizmirsu paskatītiescena pagaidām nav publikai zināma jo mazums sagribēs notirgot vēl
pārdevējs gribēja 1150
Tipa ja pa haļavu dabūn, tad par haļavu arī jādod prom - nerakstīts likums

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1871
- 1872
- 1873