Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1875
- 1876
- 1877
- 1878
- 1879
- …
- 2228
- chevron_right

A kur tu rauj ka kupeja ir plataka?kars rakstīja:Kupeju dēļ virsbūves proporcijām jau pa gabalu var atpazīt (no priekšas) a sedans/tourings/compots vienādi, šauri un augsti = nav tik smukimāriņš rakstīja:wowowow! Nenoliek kupejas!
Pr bamperi un brille visiem virsbuves variantiem ir vienadi.
Aizm bamperis ari ja ne vienads tad tik pat plats tochna ir ka sedanam.
Bet kas tur taja tizlaja bundza ir wrong es.nesaprotu, vrogi purns garaks, panelis sauraks, bet ieksa tapat nepis vietas nav... +vel motors paiet apaksa zem ta peckas bleka un pravodkas. Durvis ka laidara varti, lai iekaptu ja stajanka blakus kads tuvu noparkojies, jataisa kautkada akrobatika.

Loģi nekad nestrādā kā vajag, tek, saregulēt viņus vispār murgs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Kapteiņa kupejai bija tā,ka regulējām logu un izpūta galvas blīvi
nopietni.

Jā, totāli saistītas lietas.
Ko jūs ķieģeli uzlikāt uz pedāļa, kad motors rūca bez dzeses šķidruma, un tad regulējāt logu?
Ko jūs ķieģeli uzlikāt uz pedāļa, kad motors rūca bez dzeses šķidruma, un tad regulējāt logu?

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nezinu kādu jums nopisteņi bijuši, bet man nekad problēmu nebija ar iekāpšanu un izkāpšanu, logi netecēja, nečakarējās un viss strādāja. No aizmugures kupejai, kabrio daudz skaistāks dizains kā citām virsbūvēm. Touringa/kompakta lukturi vispār parodija par lukturiem.
Sedans tāds zelta vidusceļš. 

Nē,Kapteinis brauca,man bija jāklausās vai nepūš gar logu,tad es ieraudziju spogulī anormālu baltu dūmu mākoni,ko viņš vnk nebija pamanijis,bet iepriekš es ar nebiju ievērojis,pēctam jau iebraucot atpakaļ pagalmā viss pagalms bija baltos dūmos
pēctam mēs izlējām dzeses šķidrumu un likām to lūzni uz pļavas,maita nemira nost,ielējām ūdeni pie eļļas,griezām redlainā,reāli poh,piebērām šķebeni,pielējām vēl ūdeni,griezām vēl,tad gan noķīlēja,lūk tā beidzas parasta loga regulēšana kupejai,tāpēc vien kupeju nevar pirkt 

Kupejai aizmugures lukturi izskatās pēc e39 sedana lukturiem, braucu, domāju ka braucu aiz e39, a še tev ,aiz kaut kādas parodijasEmteks rakstīja:Nezinu kādu jums nopisteņi bijuši, bet man nekad problēmu nebija ar iekāpšanu un izkāpšanu, logi netecēja, nečakarējās un viss strādāja. No aizmugures kupejai, kabrio daudz skaistāks dizains kā citām virsbūvēm. Touringa/kompakta lukturi vispār parodija par lukturiem.Sedans tāds zelta vidusceļš.

pat manai winterbeater kupejai nekas netecēja un logi strādāja čotka

Hvz,esmu daudzās sēdējis kurām viss strādā,bet tas nemaina faktu,ka iesēžoties viņā es sajūtu tādu kā lētuma aromātu. 

Tā kā mana soma, iepirkumu maisiņi un reizēm suns, regulāri ir uz aizmugurējā sēdekļa, 2 durvis bija milzu sodība. Kaut gan tas vispār bija polo 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Tā kā manā autoparkā neplānoti parādijās e39 tourings , tad arī pret kūtiņām pamainijās viedoklis, bet e30 un e36 kūtiņu toč negribētuĢirts rakstīja:Hvz,esmu daudzās sēdējis kurām viss strādā,bet tas nemaina faktu,ka iesēžoties viņā es sajūtu tādu kā lētuma aromātu.

Kā arī kupeja izskatās nedaudz sportiskāk

Patīk..
Ieliku sludinājumu "Pārdod rezerves detaļas" topikā un domāju, kādēļ nav vispār nekādas intereses par to, ko tirgoju. Visu laiku bija, ka ik pa laikam kāds uzraksta.
Izrādās, ka kāds no jaukajiem censoņiem - Adminiem, vai moderātoriem ir izdzēsis sludinājumu.
Galvenais, ka noteikumus nebiju pārkāpis un pat nebiju divas reizes iepostējis vienu un to pašu. WTF?!?!
Ieliku sludinājumu "Pārdod rezerves detaļas" topikā un domāju, kādēļ nav vispār nekādas intereses par to, ko tirgoju. Visu laiku bija, ka ik pa laikam kāds uzraksta.
Izrādās, ka kāds no jaukajiem censoņiem - Adminiem, vai moderātoriem ir izdzēsis sludinājumu.

Galvenais, ka noteikumus nebiju pārkāpis un pat nebiju divas reizes iepostējis vienu un to pašu. WTF?!?!

Gaumes ir dažādas, man tieši no visām virsbūvēm sedani visvairāk riebjas...Ģirts rakstīja:Hvz,esmu daudzās sēdējis kurām viss strādā,bet tas nemaina faktu,ka iesēžoties viņā es sajūtu tādu kā lētuma aromātu.
E36 lukturi kā e39 sedanam ? Dod man arī to ko tu lieto, lai tev liktos vienādi.

Es atvainojos, bet ar stulbumu, jācīnas ar stulbumu.
Ja tev viņas neliekas vienādas, tad es pat nezinu... tās ir bmw lampas ar identisku formu.
Ja tev viņas neliekas vienādas, tad es pat nezinu... tās ir bmw lampas ar identisku formu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07

Nu pēc šitādas loģikas visu auto lampas ir vienādas. Kautkāds tur četrstūris ar apaļiem stūriem.

Ja man vēlkādreiz būs e36, tad noteikti sameklēšu e39 sedana lukturus un mēģināšu ielikt. Ja nederēs, tad būs smieklīgi. Es domāju par plug n play.

Emteks rakstīja:Ja man vēlkādreiz būs e36, tad noteikti sameklēšu e39 sedana lukturus un mēģināšu ielikt. Ja nederēs, tad būs smieklīgi. Es domāju par plug n play.

Kur var nobalansēt spararatu un maybe nedaudz atvieglināt? ASAP!!!!!
Pa ausu galam esmu dzirdējis, ka to var darīt pie HGK, bet nav nekāda apstiprinājuma.
+ ar kādu ciparu rēķināties
Pa ausu galam esmu dzirdējis, ka to var darīt pie HGK, bet nav nekāda apstiprinājuma.
+ ar kādu ciparu rēķināties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1875
- 1876
- 1877
- 1878
- 1879
- …