Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1878
- 1879
- 1880
- 1881
- 1882
- …
- 2228
- chevron_right

Ar pelējumu grūti tikt galā. Var mēģināt likt mitrumu savācēju vai pie sienas kādu lampu ar kvēlspuldzi, kas silda/sausina gaisu, ir tam speciāli domāti sildītāji, vispār kvarca lampas var mēģināt saka, ka labi palīdzot + attīra gaisu no pārējiem mikrobiem.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Kā ar logu ventilāciju? Stāv pakešu logi, zinu, ka daudziem pēc pakešu logu ielikšanas ir problēmas, jo tiek ielikti bez ventilācijas.
Logiem ir hidro notekas delj kuram nevajadzetu veidoties kondesatam,tai skaita ta ir ventilacija.pa lielam nesmu redzejis logis bez centilacijas un ja ir tadi tad noteikti nenjemt.
ar kompatu pa brugji

Visiem viņiem ir ventilācīja, citiem vairāk, citiem mazāk. Un problēmas ar pelējumu mājās sākas, nevis no pakešu logiem, bet gan ventilācījas trūkuma pašās mājās, jo gar tiem koka logiem tur viss pūš un elpo. 

Sliekšņu uzlikas visām virsbūvem vienādas?
Mans viedoklis protams ir tikai subjektīvs no manas pieredzes un tā, ko kaimiņi runā, bet man kad puva istaba bija koka logi. Apakšējie kaimiņi salika visam dzīvoklim plastmasu un palika daudz sliktāk... 

zurkae36 rakstīja:Sliekšņu uzlikas visām virsbūvem vienādas?

Tie plastmasas logi ir hujņa, paziņa strādā vienā no kompānijām kura ražo un pārdod.. Teica, ka nekas nav labāks par koku, tikai koka logi maksā daudz vairāk

Jā, jo pašā mājā ventilācija ir dirsā. Man patēvs agrāk strādāja logu montāžas firmā, gadus 10. Šitais viss ir zināms krustu šķersu. Mājā visi plastmasas logi. Nekur nav pelējuma. Draudzenes mājā arī viss plastmasas, bet tieši viņas istaba tā pelē, ka jobanij rod, tikai tā iemesla dēļ, ka vecs, jobans PSRS projekts, kur viss ir dirsā, kā parasti.Reinholds rakstīja:Mans viedoklis protams ir tikai subjektīvs no manas pieredzes un tā, ko kaimiņi runā, bet man kad puva istaba bija koka logi. Apakšējie kaimiņi salika visam dzīvoklim plastmasu un palika daudz sliktāk...

Garumā jā, bet donkrata cokši nē.Grunte rakstīja:
Runājot par plastmasas logiem, jā, visa vaina ventilācijā. Padomju bloku vai ķieģeļu mājā ja ko sapiš, ātri būs pelējums. Reiz vienā mājā dzīvoju, kur ventilācija no psrs laikiem, viss ok, tad tajā pašā mājā pārcēlos uz remontētu dzīvokli, kur ventilāciju umņiki bija aiztaisījuši. Uz logu ailēm ūdens pat krājās.
Nu ari koka logi nav nekada davana.ljoti biezhi jaatjauno.
Pelejums neveidojas pa lielam logu delj,bet gan mitrums izsucas cauri sienam.runa iet par vecajam maajaam,hrushchovkam.lietus,salji,tas viss laika gaidaa sasucas kjiegjelii un tad sucas cauri apmetumam un sakas problemas.tadelj pa lielam,jakalj nost apmetums lielaa radiusaa,siwna janostradaa ar ljooooti smirdigu kjimiju.istabai javedinas 24h.un tad betonkontakts un jauns apmetums un tad uz kadu laiku aizmirstam par pelejumu tanii vietaa.plastmasas logi jaa,ja njem letoa,tad bus sudi ar kondensatu utt.man ieteikums scucho logi.ljoti dargi,vacu razhojumw,bet kvalitate,nav ieksh lv neka lidziga vinjiem .razho un izplata skonto plans
Pelejums neveidojas pa lielam logu delj,bet gan mitrums izsucas cauri sienam.runa iet par vecajam maajaam,hrushchovkam.lietus,salji,tas viss laika gaidaa sasucas kjiegjelii un tad sucas cauri apmetumam un sakas problemas.tadelj pa lielam,jakalj nost apmetums lielaa radiusaa,siwna janostradaa ar ljooooti smirdigu kjimiju.istabai javedinas 24h.un tad betonkontakts un jauns apmetums un tad uz kadu laiku aizmirstam par pelejumu tanii vietaa.plastmasas logi jaa,ja njem letoa,tad bus sudi ar kondensatu utt.man ieteikums scucho logi.ljoti dargi,vacu razhojumw,bet kvalitate,nav ieksh lv neka lidziga vinjiem .razho un izplata skonto plans
ar kompatu pa brugji

LT jaunais projekts ar PVC logiem, sencim identisks dzīvoklis ar vecajiem logiem, strādā vēl aizvien perfekti, siltumu nelaiž cauri, no pelējuma ne smakas.cipruss18 rakstīja:Nu ari koka logi nav nekada davana.ljoti biezhi jaatjauno.
http://www.scclogi.lv/logi/air-box-comf ... s-sistema/ Rekur ķip kaut kādi ventilācijas rīki, ar visiem video.

toč zini? man šķiet ka visām virsbūvēm uzlikas ir vienādas!Rob rakstīja:Garumā jā, bet donkrata cokši nē.Grunte rakstīja:

Jap visām vienādasLawwr rakstīja:toč zini? man šķiet ka visām virsbūvēm uzlikas ir vienādas!Rob rakstīja:Garumā jā, bet donkrata cokši nē.Grunte rakstīja:![]()
Interesē cik traki ir ikdienā vizināties ar metināto reģi?
šoseja,ziema,grants ceļi, ikdienas režīmā, ne sānslīdē 

Priekškam metināt ja neslidināsies?BE36 rakstīja:Interesē cik traki ir ikdienā vizināties ar metināto reģi?šoseja,ziema,grants ceļi, ikdienas režīmā, ne sānslīdē

labāk sakrāj naudu un lsd ieliecmāriņš rakstīja:Priekškam metināt ja neslidināsies?BE36 rakstīja:Interesē cik traki ir ikdienā vizināties ar metināto reģi?šoseja,ziema,grants ceļi, ikdienas režīmā, ne sānslīdē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1878
- 1879
- 1880
- 1881
- 1882
- …
- 2228