Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1880
- 1881
- 1882
- 1883
- 1884
- …
- 2228
- chevron_right

Bet kā, vai tad 195/40 uz 9J nav adekvāta izvēle, ja vēlies justies droši un stabili uz ceļa?kars rakstīja:Nav bijis problēmu ar r17, tiesa bedrēs cenšos nebraukt un no sūdīgiem ceļiem izvairos![]()
Viena problēma varētu būt sūdīgas kvalitātes diski, vai arī tādi kas jau n x ir valcēti, otrs nepareiza riepu izvēle kas šajā portālā ir populāra

intereses pec,pec kadiem kriterijiem jus izvelaties kluba biedrus?
un par temu par biedriem bez e36
nu tiri mans viedoklis,tas ir tas pats,iet uz trenezhier zaali,kachaties un atnakot majas est atkal bulkas

nu tiri mans viedoklis,tas ir tas pats,iet uz trenezhier zaali,kachaties un atnakot majas est atkal bulkas

ar kompatu pa brugji

Nez, es ikdienā braukāju ar r18 un nav nekādu problēmu. Un braucu es daudz un nedomāju diži par to kāds segums apakšā.5STAR rakstīja:Sāku apsvērt domu, ka laikam tomēr R17 neder pa Rīgu braukšanai. Jūlijā tika izvalcēti diski, riepas nobalansētas un lidot pa šoseju bija vienkārši ideāli, a tagad uz 90 brauc un jūti, ka stūre rokās negrib mierīgi turēties. Atkal disks uzsists vai? Mošk uz baloniem jāiet sēdēt? Itkā neizskatas, ka uzsists, bet nu šaubos ka atsvars paņēmis un nokritis nost no riteņa.

Varbūt entuziasti kuri nevar atļauties e36?cipruss18 rakstīja:intereses pec,pec kadiem kriterijiem jus izvelaties kluba biedrus?![]()

Nē! Bet 205/40 uz 9J gan ir!

matgaris rakstīja:Bet kā, vai tad 195/40 uz 9J nav adekvāta izvēle, ja vēlies justies droši un stabili uz ceļa?kars rakstīja:Nav bijis problēmu ar r17, tiesa bedrēs cenšos nebraukt un no sūdīgiem ceļiem izvairos![]()
Viena problēma varētu būt sūdīgas kvalitātes diski, vai arī tādi kas jau n x ir valcēti, otrs nepareiza riepu izvēle kas šajā portālā ir populāra

Sterilu E36 jau tagad reti kurais var atļauties :naakotnes_klasika:Riks* rakstīja:Varbūt entuziasti kuri nevar atļauties e36?cipruss18 rakstīja:intereses pec,pec kadiem kriterijiem jus izvelaties kluba biedrus?![]()

Zem 3k nav reāli neko jēdzīgu atrastInferno rakstīja:Sterilu E36 jau tagad reti kurais var atļauties :naakotnes_klasika:Riks* rakstīja:Varbūt entuziasti kuri nevar atļauties e36?cipruss18 rakstīja:intereses pec,pec kadiem kriterijiem jus izvelaties kluba biedrus?![]()

seeingman rakstīja:Pa ziemu prieksa obligati labas riepas un sataisi ruci vai hidru uzliec, var gadities, ka aizmugurejie rati trapa uz labaka seguma neka prieksejie likuma un tad sakas pistaisni racing team. Ta var ieraut mazakais gravi, sliktakais preteja josla kadam purna. Bet nu tie ir sikumi zem sadalas "braucam ar metinato"

Kāds negrib rītvakar padalīties ar telpām bik žurku paskrūvēt, par samaksu kko sarunāsim
pm

pm
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Eiropas un/vai UK E36 automātiem nāk 188 reduktors ar 3.07 attiecību?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Cik daudz un kas ir jānoravē nost, lai kupejai izņemtu paklāju? Gribas sevi nogruzīt.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Cipruss kas tad Tev?Inferno rakstīja:Sterilu E36 jau tagad reti kurais var atļauties :naakotnes_klasika:Riks* rakstīja:Varbūt entuziasti kuri nevar atļauties e36?cipruss18 rakstīja:intereses pec,pec kadiem kriterijiem jus izvelaties kluba biedrus?![]()
Kas pa jautājumu?
man viss labi
es tik taa,intereses pec uzjautaju
sutishu pieteikumu par kluba biedru
es tik taa,intereses pec uzjautaju
sutishu pieteikumu par kluba biedru

ar kompatu pa brugji

sūti, tikai Tu jau neko negribēsi darīt, kas ir jādara...
+ nekādu labo piemēru arī nerādi
+ nekādu labo piemēru arī nerādi

nu beidz,es esmu labojies
vairs nevienam virsu nedirshu 
un 99.9% tur visi kliegs nee par apstiprinashanu

un 99.9% tur visi kliegs nee par apstiprinashanu

ar kompatu pa brugji

nu to jau manīs
Vēl pa siltajām zemēm atpūties?

Vēl pa siltajām zemēm atpūties?
jap,vel 2vas dienas,bet nedaudz jau
3 dienas izbraukaju te ar rolleri un sapratu ,ka uz nakamo vasaru vajag vai nu rolleri vai moci
kur kas jasuuta?
3 dienas izbraukaju te ar rolleri un sapratu ,ka uz nakamo vasaru vajag vai nu rolleri vai moci
kur kas jasuuta?

ar kompatu pa brugji

ZB saule?
viewtopic.php?f=2&t=876
viewtopic.php?f=2&t=876
RENIO rakstīja:ZB saule?
viewtopic.php?f=2&t=876
esmu parcepies un sak gribeties ar deeli jau paslidinaties
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left