Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1884
- 1885
- 1886
- 1887
- 1888
- …
- 2228
- chevron_right
Ir te kāds kurš arī nedrifto?
Šodien @333 ir trackday, braukšu pagāzt pa slapju. Varbūt kāds vēlas pievienoties? 

Pie kura te foruma par Saldu ciparu rīt Koilas varētu iegādāties?

Zurka,naklenes paņēmi jau?zurkae36 rakstīja:Pie kura te foruma par Saldu ciparu rīt Koilas varētu iegādāties?

Rīt pēc csdd savākšu.vitjazz rakstīja:Zurka,naklenes paņēmi jau?zurkae36 rakstīja:Pie kura te foruma par Saldu ciparu rīt Koilas varētu iegādāties?

Uzsit pm userim - r3servedzurkae36 rakstīja:Pie kura te foruma par Saldu ciparu rīt Koilas varētu iegādāties?

Klau kads mosk zin. Cik maksa tranzita nr Norvegija?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

m57 swapi vel jo projam maksa 1k eiro? 

Es arī kaut kā esmu gadījies ka esmu iesacējs, man vajag sponsoru kā Tokio Driftteklavs rakstīja:Ir te kāds kurš arī nedrifto?Šodien @333 ir trackday, braukšu pagāzt pa slapju. Varbūt kāds vēlas pievienoties?

Ir arī tādi, kas skolu pabeiguši - nav daudz, bet tomēr ir!teklavs rakstīja:Ir te kāds kurš arī nedrifto?Šodien @333 ir trackday, braukšu pagāzt pa slapju. Varbūt kāds vēlas pievienoties?

d[-_-]b
Tas priecēDj Plosky rakstīja:Ir arī tādi, kas skolu pabeiguši - nav daudz, bet tomēr ir!teklavs rakstīja:Ir te kāds kurš arī nedrifto?Šodien @333 ir trackday, braukšu pagāzt pa slapju. Varbūt kāds vēlas pievienoties?

Tie, kam interesē braukšana - trijniekos bija diezgan labs treniņš! Pa 13 eur varēja izbraukt visas 3 paredzētās konfigurācijas. Es braucu pirmās divas, kopā trasē pavadot 50min. Tauta bija diezgan daudz, trasē 10 min, gaidīšana 20min. Bet tā kā sporta auto pašlaik nav, lai brauktu sprintus un tml, varēja labi rokas pataisnot! :)
Trasē bija arī zaļš sedans ar minišosejas uzlīnēm, melna kabris un divkrāsaina kupeja

Drifts vai time attack?

Atkarīgs kurš. Vecais nē, 150kW sākot no 1k pilns swaps, bez kārbas.AndzaK_LV rakstīja:m57 swapi vel jo projam maksa 1k eiro?
Time attack. Drifterus ņem nost no trases.kars rakstīja:Drifts vai time attack?

Pie kā var piebraukt noraut 4 riepas nost no diskiem pa 2 aliņiem? Jugla/purvciems/pļavnieki/mežciems un tas gals
22009058

22009058

kuru vieglak ieswapot? zinu to kad no e46 janemfunkyasshit rakstīja:Atkarīgs kurš. Vecais nē, 150kW sākot no 1k pilns swaps, bez kārbas.AndzaK_LV rakstīja:m57 swapi vel jo projam maksa 1k eiro?

teklavs rakstīja:Time attack. Drifterus ņem nost no trases.kars rakstīja:Drifts vai time attack?

esmu papisis čoma 6cyl ģenerātora skrūves, vajag dabūt vietā jaunas, varbūt kāds zina detaļu kodu?
varat arī piedāvāt, iespējams nopirkšu.
varat arī piedāvāt, iespējams nopirkšu.

Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?

Uzraksti iesniegumu policijā varonis atradies. TO taču Tu vislabāk māki izdarīt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1884
- 1885
- 1886
- 1887
- 1888
- …