Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1885
- 1886
- 1887
- 1888
- 1889
- …
- 2228
- chevron_right

Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?

Es piedāvāju gaidīt citu krāsu, bet izrādās, ka Sony Z5 compact vairāk neražo un, kas noliktavā ir, tas ir. :( Pirms tam bija melns.vitjazz rakstīja:Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?

a kur ir problēma nopirkt maciņu telefonam ? man ir Melns Z1, stāv telefona maciņā, un tikai kārtīgi ieskatoties var pateikt ka viņš ir melns.CaK rakstīja:Es piedāvāju gaidīt citu krāsu, bet izrādās, ka Sony Z5 compact vairāk neražo un, kas noliktavā ir, tas ir. :( Pirms tam bija melns.vitjazz rakstīja:Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?
- ikey07

Lietoju telefonus bez maciņiem. Tā ērtāk.

Vienīgais variants ir runāt ar pārdevēju. Varbūt tajā cenu amplitūdā var paņemt citu telefonu vai arī ar piemaksu citu, jo patērētāju tiesību aizsardzības likums (PTAL) to īsti neregulē, ka ir jāmaina pret identisku.

Puikas, sitas te gumijas no 46 deres 36 kuzovam vai ne ?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-3-Ser ... 1543294822
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-1998- ... 1543294822
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-3-Ser ... 1543294822
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-1998- ... 1543294822

Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu? 

es jautaju vnk vai deres vai ne? Es ven neizlemju pirkt vai ne. Tu manu naudu neskaitiValtersD rakstīja:Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu?

Kur pa labu ciparu var iegādāties sveces benzīniekam?

Ja pareizi atceros, tad aizmugurējās atperes bija vienādas, līdz ar to tiem ar jāder.Lomax rakstīja:es jautaju vnk vai deres vai ne? Es ven neizlemju pirkt vai ne. Tu manu naudu neskaitiValtersD rakstīja:Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu?
Lētākās sveces pirku IC pa 3.7e/gbPauwer rakstīja:Kur pa labu ciparu var iegādāties sveces benzīniekam?

Es kad ņemu NGK BKR6E man izmaksā kaut kādi 17eur 6gab.

Ej uz citu garantijas servisa filiāli, neticu ka neviens cits z5 compact LV noliktavās nav. Pat ja nav, lai pasūta.CaK rakstīja:Es piedāvāju gaidīt citu krāsu, bet izrādās, ka Sony Z5 compact vairāk neražo un, kas noliktavā ir, tas ir. :( Pirms tam bija melns.vitjazz rakstīja:Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?
Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt.

Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang

r3served rakstīja:Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt.

Serde sūCĢirts rakstīja:r3served rakstīja:Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt.![]()
![]()
tieši tāpēc tikai iphone(sedans,unīts,tobiš
)

Andrīts labāks

Jā, zinu, aizsākšu tagad karu "serdes:android"

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Ir bijuši vairāk andrīša telefoni,viss jau ok,kamēr jauns,tagad lietoju vecu iPhone 4S un darbojas bez problēmām,nemaz nerunāsim par ražošanas kvalitāti,iebūvēto labu DAC utml,pamatā jau tomēr tas,ka tas telefons iet ļoooti ilgi,ja salīdzina ar andrīti.Tas pats ar win vs. mac,protams var dabūt ļoti labu win datoru,bet man ir 10 gadus vecus macbook pro,tas pats stāsts,viss strādā,piezvaniju brālēnam pa skaipu uz norvēģiju,šis prasa vai man gopro pieslēgts pie kompja,jo esot nereāli labs attēls.DAC arī ļoti labs iekšā.hvz,kopš tā laika man ir savi iemesli lietot apple produkciju,tas,ka jaunajam iphonam nav jack ligzdas un viss pārējais protams ir debīlisms...bet man tas 4s ies vēl ļoti ilgi,ja ne,paņemšu piekto,krč līdz septītajam tālu 

Uzskatu ka kauties par to kas labāks ir aplami. Apple savu produkciju ražo savai mērķauditorijai, kamēr Android apmierina visus pārējos. Ja iet runa par telefona "zirgspēkiem" pret eiro, tad vidējā gala androidi noteikti ir krietni pārāki, pašam ir bijis gan ābols, gan android, pēc pirmā ābola otru vairs nepirkšu, jo patīk ķimerēties ar firmware un visādi citādi savu aparātu veidot priekš sevis - ja būtu jāizvēlas aparāts omei, noteikti ņemtu iOS, vienkāršības dēļ.Ģirts rakstīja:Ir bijuši vairāk andrīša telefoni,viss jau ok,kamēr jauns,tagad lietoju vecu iPhone 4S un darbojas bez problēmām,nemaz nerunāsim par ražošanas kvalitāti,iebūvēto labu DAC utml,pamatā jau tomēr tas,ka tas telefons iet ļoooti ilgi,ja salīdzina ar andrīti.Tas pats ar win vs. mac,protams var dabūt ļoti labu win datoru,bet man ir 10 gadus vecus macbook pro,tas pats stāsts,viss strādā,piezvaniju brālēnam pa skaipu uz norvēģiju,šis prasa vai man gopro pieslēgts pie kompja,jo esot nereāli labs attēls.DAC arī ļoti labs iekšā.hvz,kopš tā laika man ir savi iemesli lietot apple produkciju,tas,ka jaunajam iphonam nav jack ligzdas un viss pārējais protams ir debīlisms...bet man tas 4s ies vēl ļoti ilgi,ja ne,paņemšu piekto,krč līdz septītajam tālu
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang

Tieši tā,tur katram ir savas vēlmes un vajadzības,kamēr man vajag vienkāršu telefonu ar dzidru skaņu un kas ir ilgmūžīgs,citiem lai viss ir tweakojams. 

8.5 Et13 Divi 10 ET15
shadus izmerus ddisku vr dabut uz e36?
shadus izmerus ddisku vr dabut uz e36?
ar kompatu pa brugji

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1885
- 1886
- 1887