Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1891
- 1892
- 1893
- 1894
- 1895
- …
- 2228
- chevron_right

Uzliekot z3m kloķi sanāks mega shortshifts, tik neesmu pārliecināts vai neskrāpēsies pret kardānufunkyasshit rakstīja:Tipo tavo, jā. Nosacīts short shifts.

Mega short shifts nenāk par labu kārbas sinhronizatoriem. Z3 1.9 ir tipo "wanted" upgrade iekš USA forumiem.
E60 manuāļa shifteris arī esot ok, bet neesmu vēl pārbaudījis to info.

Man tagad uz touringa ir pirmais no kreisās puses, pierodot sāk gribēties vēl īsākus gājienus. Bet līdz kardānam ir kāds 0.5cmfunkyasshit rakstīja:Mega short shifts nenāk par labu kārbas sinhronizatoriem. Z3 1.9 ir tipo "wanted" upgrade iekš USA forumiem.
Iekāpjot kādā e36 ar stock kulisi, liekas vispār šausmas tos ātrumus slēgt

Uz ātru roku nevarēju atrast,atbilstošajā topikā,bet noteikti ir 100x izrunāts,bet tāda problēma,mainot visus šķidrumus,neizdevās atgaisot pečku,motors uzsilsts bet siltā gaisa nav,pečka ar krucilkām, dalitā cipa.Motors m43b18
Ja nu kādam kas ir aizķēries paldies jau iepriekš 

dzinejam jabut nedaudz stavumaa,es parasti pieleju pilnu,atskruveju mazo ventiliti un turu uz 2k apgrizieni,lai izdzen burbuljus,pieleju shkjidrumu un jabut kartibaa
ar kompatu pa brugji

Jā viss pēc tādas shēmas tiek darīts,bet nu pečka kā nesilda,tā nesilda,varbūt ,kādu pi pečkas pieejošu trubu noraut un ieliet tur tosolu?cipruss18 rakstīja:dzinejam jabut nedaudz stavumaa,es parasti pieleju pilnu,atskruveju mazo ventiliti un turu uz 2k apgrizieni,lai izdzen burbuljus,pieleju shkjidrumu un jabut kartibaa

Es atkal jūtu, ka man ir cita problēma. No bloka hujņa sarauta pečkas raģikā. Tikko kad ieliku motoru varēja gaļu cept uz ventilācijas, ja uzgrieza max, pagāja kāds laiks un ne pis vairs nesilda, nu silda, bet nav tāda pirts vairs. Spriežot pēc netīrā radiatora bačoka, hujņa raģikā palikusi visticamāk. Baigi negribās, bet laikam būs jāskalo. MOLLY bija labs radiator flush, tik lietošana liekas pilnīgi idiotiski bezsakarīga.

cipruss varbūt arī tā vaina,nav nevienas citas gaisošanas skurves tikai ta kas ir uz radiotora?
funky hz cik tie lidzekķi ir idarbīgi,bet domaju par skādi nenāks,un doma tur tik dauz sūdu varēja pieraut iekša?
funky hz cik tie lidzekķi ir idarbīgi,bet domaju par skādi nenāks,un doma tur tik dauz sūdu varēja pieraut iekša?

Nu man ir redzami daudz sūdu jau bačokā vien. Visādi nosēdumi un hujņa. Kad mainīšu ūdenssūkni, termostatu, uztaisīšu pirms ziemas flushu kārtīgu.

Nu noteikti izskalosi būs labi,manuprāt,crisfix bij youtube video ar visiem mērījumiem temperatūras,un tur bija pat diezgan lieli uzlabojumi pirms un pēc
Tev varbūt ir kadi varianti ar to gaisošanu jo pats esmu strupceļa...

Čau visiem kāds nezin kur var dabūt priekšējo stiklu opelim omegai ss.lv esmu visus apzvanijis nav vainu kosmosa cenas.
Atleca kapots vaļā dēļ lielās skanijas turbīnas

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... _id=106295bumer2 rakstīja:Čau visiem kāds nezin kur var dabūt priekšējo stiklu opelim omegai ss.lv esmu visus apzvanijis nav vainu kosmosa cenas.
neder?
Šitajam zvaniju navDa1ris rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... _id=106295bumer2 rakstīja:Čau visiem kāds nezin kur var dabūt priekšējo stiklu opelim omegai ss.lv esmu visus apzvanijis nav vainu kosmosa cenas.
neder?

Meklēju uz turbīnu vel šadu trubu der tādi pati vai ari no gumijas der arī homemade variants šo trubu iedeva tikai pārbaudīt.
Samekle te useri Podzinja-vinja nodarbojas ar auto stikliem
ar kompatu pa brugji

pamegini no opel Kadet ielimet tak derbumer2 rakstīja:Čau visiem kāds nezin kur var dabūt priekšējo stiklu opelim omegai ss.lv esmu visus apzvanijis nav vainu kosmosa cenas.

Vēl viens variants, pečkas vārsti čakarējas.Da1ris rakstīja:Nu noteikti izskalosi būs labi,manuprāt,crisfix bij youtube video ar visiem mērījumiem temperatūras,un tur bija pat diezgan lieli uzlabojumi pirms un pēc![]()
Starp citu, kā tā skalošana notiek, ar tiem spešel šķidrumiem? Vienkārši piegāž klāt, izgāzē pāris līkumus un nomaina šķidrumu visai sistēmai?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1891
- 1892
- 1893
- 1894
- 1895
- …
- 2228