Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1893
- 1894
- 1895
- 1896
- 1897
- …
- 2228
- chevron_right
Ārprāts, ščampotkad , želežkas u.c śīti. Tak rakstat skaidrā valodā nevis kkādus nesaprotamus slengus

Beidz.Viņiem tā ir dzīves sastāvdaļaElvijsR rakstīja:Ārprāts, ščampotkad , želežkas u.c śīti. Tak rakstat skaidrā valodā nevis kkādus nesaprotamus slengus![]()

Šis noteikti nav īstais forums, kur bleķiniekus būtu jāsauc par štampovkām vai žeļezkām, tas lai paliek VAZ klubam 

un bmweastInferno rakstīja:Šis noteikti nav īstais forums, kur bleķiniekus būtu jāsauc par štampovkām vai žeļezkām, tas lai paliek VAZ klubam

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

+++++Kikaps rakstīja:un bmweastInferno rakstīja:Šis noteikti nav īstais forums, kur bleķiniekus būtu jāsauc par štampovkām vai žeļezkām, tas lai paliek VAZ klubam

bloka elementu tak var jaunu nopirkt pa 450-500 un tas vel ir torsionuch. rakstīja:blyaaat 2.5 žurka 3400eur, bloķis 450eur, style5 800eur![]()
![]()
![]()
tā vien gribas pajautāt vai nevar sarunāt dārgāk.

Čiv, kāds zina kur var pasūtīt depo tonētos pagriezienus kupejai?

Kļaviņu bodē noteikti atradīsiesSmileboy rakstīja:Čiv, kāds zina kur var pasūtīt depo tonētos pagriezienus kupejai?

Riks* rakstīja:+++++Kikaps rakstīja:un bmweastInferno rakstīja:Šis noteikti nav īstais forums, kur bleķiniekus būtu jāsauc par štampovkām vai žeļezkām, tas lai paliek VAZ klubam

Kāpēc tad šeit lieto tadus vardus, kā šaras?

Sanāca dabūt sodu par atruma pārsniegšanu,interesē cik lielā laika perioda tas ir jasamaksā? Mēneša vai gada laika?

Ja no CP nebija tagad tas prikols, ka ja atzīsti vainu un samaksā 14 dienu laikā jāmaksā tikai puse?
Es parasti maksāju reizi gadā pie tehniskās apskates un nekādas sankcijas nav bijušas.

Laigan nu jau kādu laiku nav sanācis nopelnīt valstij naudu, moš kaut kas mainijies.
Es parasti maksāju reizi gadā pie tehniskās apskates un nekādas sankcijas nav bijušas.

Laigan nu jau kādu laiku nav sanācis nopelnīt valstij naudu, moš kaut kas mainijies.

Da1ris rakstīja:Sanāca dabūt sodu par atruma pārsniegšanu,interesē cik lielā laika perioda tas ir jasamaksā? Mēneša vai gada laika?
30 dienu laikā, kopš sprieduma stāšanās spēkā.
Pēc tam vnk nevarēsi neko darīt ar mašīnu līdz nenmomaksā. ( TA/Pārrakstīt )
- ikey07

Ja nav sods samaksāts 30 dienu laikā kopš stāšanās spēkā, tad soda īpašnieks nevar veikt nekādu darbību iekš CSDD. Ja nesamaksā gada laikā, tad transportlīdzekļa vadītāja apliecība kļūst nederīga. To man pastāstīja, kad bija jāiet parunāt par sodu vienu 

Labi un lēti ir divi nesavienojami jēdzieni!chillhouse rakstīja:Kur Rīgā labāk/lētāk uztaisīt savirzi?

+++++++++Riks* rakstīja:Labi un lēti ir divi nesavienojami jēdzieni!chillhouse rakstīja:Kur Rīgā labāk/lētāk uztaisīt savirzi?

mriepas 15e man vnm ir viss bijis ok
pie kalnciema tilta - lielirbes 7 dzekins skruve tadaa pabriesmigaa servisaa bet arii liekas ka viss ok, visus darba kablukus tur noregulejam shodien
pie kalnciema tilta - lielirbes 7 dzekins skruve tadaa pabriesmigaa servisaa bet arii liekas ka viss ok, visus darba kablukus tur noregulejam shodien

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Jātaisa tur kur liek custom pod racing dangerous oversteer setup'u
Nekādā gadijumā tur kur liek pēc rūpnīcas iestatijumiem
Nekādā gadijumā tur kur liek pēc rūpnīcas iestatijumiem

Beidzot kāds lasāms viedoklis, paldies!Fashion rakstīja:mriepas 15e man vnm ir viss bijis ok

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1893
- 1894
- 1895
- 1896
- 1897
- …
- 2228