Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1896
- 1897
- 1898
- 1899
- 1900
- …
- 2228
- chevron_right

Negribu rīt uz Bausku braukt, tādēļ piedāvāju kādam rīdziniekam no foruma haltūriņu.
Nepieciešams nomainīt vienu bremžu cilindrīti trumuļu bremzēm, un novērst zemāk redzamās nepilnības.
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā. Kreisais apakšējais iekšējais balsta šarnīrs.
607 2 Priekšējais tilts. Atšķirīgu konstrukciju balstu šarnīri pretējās pusēs
Ja rīt ir brīvs laiks, dod ziņu PM. Tur arī apspriedīsim samaksu
Nepieciešams nomainīt vienu bremžu cilindrīti trumuļu bremzēm, un novērst zemāk redzamās nepilnības.
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā. Kreisais apakšējais iekšējais balsta šarnīrs.
607 2 Priekšējais tilts. Atšķirīgu konstrukciju balstu šarnīri pretējās pusēs
Ja rīt ir brīvs laiks, dod ziņu PM. Tur arī apspriedīsim samaksu

man vienigajam šķiet ka te ir kkas patits atrak?
vai es pali vnk jau
https://www.youtube.com/watch?v=qsV7373_DRM

https://www.youtube.com/watch?v=qsV7373_DRM

Ir, ir patīts.
Paldies par tiltu, bet amītim tas vītņstienis ir iedzīts tieši tajā pusē, kuru man vajadzēja veselu.

Paldies par tiltu, bet amītim tas vītņstienis ir iedzīts tieši tajā pusē, kuru man vajadzēja veselu.

ludzu.Nixon rakstīja:Ir, ir patīts.![]()
Paldies par tiltu, bet amītim tas vītņstienis ir iedzīts tieši tajā pusē, kuru man vajadzēja veselu.![]()
ja bet es saku - tur viss labi turas

Šonedēļ strādāju Rīgā , redzēju vairākus e36 , domāju ka gan jau kāds no foruma irMadyboy rakstīja:Es šodien izgaju apskati Rīgā savam E36 ar dažiem vieneniekiem. Pagājušo nedēļu Fordam gāju apskati, vispār novērtēja kā teicamā stavoklī, kaut bija kur piekasīties. Attieksme bij OK, gan pie benzīniekiem, gan pie dīzeļniekiem, tā ka nesūdzosZzevsS rakstīja:Man tieši pretēja attieksme laukiem ar Rīgu...Dj Plosky rakstīja:Mana pieredze - Rīgā piefisās par dajebko (zem haubes ilgāk kko pētīja, nekā laukos visa apskate laiku aizņēma + tur (laukos) arī pasaka, kas BŪTU jānomaina utt. vs Rīgā līdzīgā situācijā visa skate rit klusumā un beigās stāda fakta priekšā, ka maini to, to un to un brauc pēc mēneša vēlreiz). Divus vai trīs gadus gāju Rīgā, kopš tā laika tikai laukos eju.. Lkm jau tie cilvēki Latgalē tiešām sirsnīgāki!![]()
P.S. Kur lai pērk jaunas ziemas riepas par labām cenām (Rīgā, der internets)?!![]()
![]()

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07

Baumanis TA strādā ?
Šodien kā reiz braukšu, cerams ka tikšu tik tālu.
Vēl rodas jautājums, kāpēc forumisti nemitīgi kāds kādam kaut ko iesmērē. Protams ne visi. Piem iepirku reduktoru priekš Ta jāliek virsū, uz galda ieleju eļļu, un neesmu vel ticis līdz virsū likšanai un skatos ka gar šneka asi viss brutāli TEK ārā.
Nav jau problēma nomainīt blīvslēgu, bet par cik uz reduktora nebija pilnīgi nekādu pēdu ka eļļa gāzusies laukā tad arī rēķinājos ka tas ir plug and play. Es domāju ka vismaz forumam jau var pateikt ka ir tāds sīkums.
Vēl rodas jautājums, kāpēc forumisti nemitīgi kāds kādam kaut ko iesmērē. Protams ne visi. Piem iepirku reduktoru priekš Ta jāliek virsū, uz galda ieleju eļļu, un neesmu vel ticis līdz virsū likšanai un skatos ka gar šneka asi viss brutāli TEK ārā.
Nav jau problēma nomainīt blīvslēgu, bet par cik uz reduktora nebija pilnīgi nekādu pēdu ka eļļa gāzusies laukā tad arī rēķinājos ka tas ir plug and play. Es domāju ka vismaz forumam jau var pateikt ka ir tāds sīkums.

tak 35% cilveku viss ir pofig gan tas ko un ka vini pardo gan tas ka viss forums ka tads del vinim tiek sapists.Linc rakstīja:Baumanis TA strādā ?
tad te ir 2 individi kas velaizvien skruve e36 detaļu cenas tados kosmosos itkā tas butu aplietas ar zeltu.
Tadeļ jameklē vidusceļš, baumanis, edzis, patch, vladlen un ari tadi ka kļaviņš kas tirgo jaunas detaļas vnm ir atsuacigi, cenas adekvātas un nebus uzmetienu. ( ari nekad nekas nav dzirdets)

Lācis rakstīja:tak 35% cilveku viss ir pofig gan tas ko un ka vini pardo gan tas ka viss forums ka tads del vinim tiek sapists.Linc rakstīja:Baumanis TA strādā ?
tad te ir 2 individi kas velaizvien skruve e36 detaļu cenas tados kosmosos itkā tas butu aplietas ar zeltu.
Tadeļ jameklē vidusceļš, baumanis, edzis, patch, vladlen un ari tadi ka kļaviņš kas tirgo jaunas detaļas vnm ir atsuacigi, cenas adekvātas un nebus uzmetienu. ( ari nekad nekas nav dzirdets)
lietota detala var noiet 1dienu var noiet muzibu un nesapisisies, ar to jareikinas mazliet ir perkot kko lietotu.

Šodien man brīvdienaLinc rakstīja:Baumanis TA strādā ?

Vai tad e36 nāca arī 6l logu mazgājamā bačoki? Zinu ka ir 2.5 un 5l

Nekad nekur tāds nav redzēts, pieņemu, ka nenāk gan. ir 2.5 un 5laarchijs rakstīja:Vai tad e36 nāca arī 6l logu mazgājamā bačoki? Zinu ka ir 2.5 un 5l

Es arī nobrīnijos ka ieraudzīju 6l bottle priekš e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manam ex e36 tagadejam ejansons ir 6l bacoks ar 2 suknisiem prieks lampu apmizejiem

Tātad 2,5l ir sporta bačoks 

Sporta bačoks ir audi lukturu mazgājamajam. 0.7 l
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

0.7l. Ceļā no Rīgas uz ģerevņu būtu 3 reizes jāstājas malā pieliet, ja ārā kāds pavasaris vai ziemas šlura. 

Kā pārliecināties vai ūdens sūknis strādā?Motors m43b18

Atskrūvē radiatora korķi
Ar droseli uzgāzē un skaties radiatorā.
Ja ir strūkla / straume - tad griežās
Ja nekas nemainās - sūknis neko nedara.
Ar droseli uzgāzē un skaties radiatorā.
Ja ir strūkla / straume - tad griežās
Ja nekas nemainās - sūknis neko nedara.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left