Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1897
- 1898
- 1899
- 1900
- 1901
- …
- 2228
- chevron_right
Shodien kads kkur vizinasies pa riigu?gribas kko vakara padariit
ar kompatu pa brugji

Es šodien dzeršu vari pavizinātcipruss18 rakstīja:Shodien kads kkur vizinasies pa riigu?gribas kko vakara padariit

Ko varat ieteikt no gāzveida sitldītājiem garažai?! 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Kur dosies? es te sūcu pirmo aļaku mājās ar štukoju ko darīt, palikt mājās vai izmest kādu līkumucipruss18 rakstīja:Shodien kads kkur vizinasies pa riigu?gribas kko vakara padariit

Čau visiem. Var kāds izlīdzēt ar servisu vai ko tādu un šodien nomainīt sajūgam izspiedēju to kas stiprinās kārbā no ārpuses? Rīga. Detaļa ir,vajag tikai nomainīt.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Tiešām nevar neviens izlīdzēt?elvis' rakstīja:Čau visiem. Var kāds izlīdzēt ar servisu vai ko tādu un šodien nomainīt sajūgam izspiedēju to kas stiprinās kārbā no ārpuses? Rīga. Detaļa ir,vajag tikai nomainīt.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

https://youtu.be/0Vlw__L71Y0
Motoram ar atvērtu eļļa korķi tak nau šitā jāuzvedas vaine?
Motoram ar atvērtu eļļa korķi tak nau šitā jāuzvedas vaine?
Sveiki visi cilvēki. Vēlējos pajautat, varbūt kaads ir dzinis auto no anglijas? aktualais jautajums ir tads ka es domaju dzīt auto, bet es nezinu, ka ir ar tadam lietam, no briža kad iegadajos. vai ir kkadi termiņi tur ka jauzliek uzskaite vai kka ta? vai es vnk ta sakot samaksaju, pardevejam naudu un mierigi varu izbraukt no valsts? Vnk domaju cik tas sanak izdevigi... Cik te meklēju neta info, neko sakarīgu nevar atrast. Intresejos te pie agļu draugiem šie saka kad uzreiz jamaksa rod tax un tur visadi insurance utt. un tas ir baigas naudas.. bet doma ir tada, kad es vnk noperku auto, un nedeļas laika taisos viņu aizdzīt.. vnk intrese kadaam problemam veru saskarties??? 

Jāsagaida teh pase pa pastu, visu info var uzzināt vietējā POST OFFICEBmwlife rakstīja:Sveiki visi cilvēki. Vēlējos pajautat, varbūt kaads ir dzinis auto no anglijas? aktualais jautajums ir tads ka es domaju dzīt auto, bet es nezinu, ka ir ar tadam lietam, no briža kad iegadajos. vai ir kkadi termiņi tur ka jauzliek uzskaite vai kka ta? vai es vnk ta sakot samaksaju, pardevejam naudu un mierigi varu izbraukt no valsts? Vnk domaju cik tas sanak izdevigi... Cik te meklēju neta info, neko sakarīgu nevar atrast. Intresejos te pie agļu draugiem šie saka kad uzreiz jamaksa rod tax un tur visadi insurance utt. un tas ir baigas naudas.. bet doma ir tada, kad es vnk noperku auto, un nedeļas laika taisos viņu aizdzīt.. vnk intrese kadaam problemam veru saskarties???

Te nav kads Jekabpilietis kam var uzticet apskatit auto uz pacelaja par noteiktu samaksu?
PM please
PM please

Kas par auto? Es vnk uz divām dienam braucu uz Jēkabpili. 

subaru.Galvenais vajag ziņu kā ar rūsu.

Vajag pacelt uz pacēlāja.Noteikti

tas jau ir cits stastscipruss18 rakstīja:Subars jau no rupnicas nak ar ruusu

Te ir kadam iznjemot sabini bijusi saskarsme ar bmw e65 3.0d?
ir doma par tadu auto iegadi.2005 gada apmeram
ar kompatu pa brugji

E65 jāpērk kā minimums V8cipruss18 rakstīja:Te ir kadam iznjemot sabini bijusi saskarsme ar bmw e65 3.0d?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1897
- 1898
- 1899
- 1900
- 1901
- …