Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 2228
- chevron_right
Man ienāca prātā doma, ka gribētos sms signālu uzlikt tādu kā mana e36 aizdedzes signālu! Nevar man kāds palīdzēt to "BINNNNNG" skaņu atrast mp3? Man nesanāca atrast! Bet tas būtu baigi forši!
Paņem pats ieraksti un būs Tev tieši Tava skaņa
Es gribētu ierobežotāja zvanu. ututututututututtttttututut.
Izskatās diezgan plata trase, varētu būt riktīgi interesanti.
divus gadus novizinājos ar r15 bleķiniekiem no e34 ar 185/60 - ļoooti patika, gan vizuāli, gan kā uz ceļa turējās - komfortablāk nekā vasarā uz r17 braucot noteiktiRuu rakstīja:dogMa rakstīja:Cik skatos, tad pat rūpnīca neiesaka likt 185/65, t.i., nav pieminēts, pirmais izmērs, kas pieminēts - 195/65 Lab, lab, katram savs komforta līmenis.
Protams, ja pirktu sev ziemenes arī gan jau liktu 195, bet nu nav jau tā ka NEDRĪKST likt 185.
šoziem ar r16 205/55 - pagaidām nesūdzos - palicis nekur neesmu... tfu-tfu-tfu
nāfig puse no lietotājiem bāž tos komplektācijas sarakstus, tulīt man liekas visi saliks.nepietiek ka pats paskaties un miers
sodien pats atdzinu autinu no aezemjiem! cena mainas atkariba no gada jata ka man 96 gada tad ar visu skati un registraciju 350lvl tev jamaksa latvijas csdd!Martinez rakstīja:hmm tīri priekš info,cik izmaksātu reģistrēt LV kkādu 95-98 gada 1.8 kūtiņu? un kurš ir pats dzīnis,cik lvl aiziet ceļā un kukuļos polijā?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
vakar manā pilsētā bij traki
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/70865/s ... izdegusies
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/70865/s ... izdegusies
ejam pl.21 spelet cs 1.6 v42 ---> http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=13&t=741
vot tas ir traki, cik saprotu tas Nibiru lidos kkad tuvakaja nakotne garaam zemei
Nedzer vairs shovakar
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šitā filma jāredz ik vienam
Ko Tu piipee??????????????????
Pacienaasi??????????
Pacienaasi??????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vnk dzeru CocaCola
Taa jau zinaaju ,ka Cola ir kaitiiga
Paarstaashu dzert rumu un paarieshu uz tiiru colu
Paarstaashu dzert rumu un paarieshu uz tiiru colu
Iedvesmojoša
taka tagad ir modee luureet komplektacijas sarakstu ,izdomaju savam krasainajam diamondam arii paluureet :)
ieintereseja sitais te navarots :
S704A Спортивная ходовая часть M
ko isti tas nozime ,tobish ,kas ietilpst sitaja punktaa ,tiiri taa intereses peec ?! :)
ieintereseja sitais te navarots :
S704A Спортивная ходовая часть M
ko isti tas nozime ,tobish ,kas ietilpst sitaja punktaa ,tiiri taa intereses peec ?! :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Bremzes atsperojums un amortizaacija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 2228