Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1900
- 1901
- 1902
- 1903
- 1904
- …
- 2228
- chevron_right

kādam ir bijusi pieredze ar ķīnas lētajiem bluetooth obd ( android ) , pats apzinos ka tas nav nopietns pasākums , bet varbūt kāds var dalīties pieredzē ar bluetooth obd kas strādā e36. Interese radās , lai varētu auto ik pa laikam profilakses pēc pats pārbaudīt basic mezglus ,zinu ka padziļinātai ķirurģijai ir vajadzīgs kas jaudīgāks 

bouncin' with 68' chevy

Nē, es vienkārši prasīju, kas tev uz mašīnas ir sakarināts, tik tā pajautāju. Shifters pa 500$ noteikti ir tikai tāds ķeksis uz i, kad jau vairs nav ko darīt.kars rakstīja:Tu man gribi ieteikt ko citu shiftera vietā? Es tā pat viņu nepirkšu, jo ir vēl dafiga ko uzlabot pa 500$funkyasshit rakstīja:kars, kāds ir tavs mašīnas setup, kopumā? Ne kompostam.![]()
Bet ka kāds tādu nopērk tad tikai

Pašam līdz šim nav vēl bijusi saskarsme ar reduktoriem, bet tagad tas brīdis ir pienācis. Kādu laiciņu nebiju braucis ar savu e36 328, bet draudzene braukāja, tagad vēl nostāvēja pāris mēnešus un izdomāju izbraukt
un sapratu, ka mans bloķis vairs nav pilnvērtīgs, reizēm it kā ir, bet pa lielam truls vienritenis
Kāds var ieteikt kur var salabot un kādas tam cenas? Cik saprotu, tad tur pāršeibo vai kaut kā tā. pats esmu mehāniķis, bet ar reduktoriem nekad nekāda darīšana nav bijusi, tikai ttrula nomaiņa

Ved pie kāda spečuka un palūdz lai tev uztaisa ar 4 šaibām
Kāda tur atšķirība?
Patreiz vēl nav bijis laiks internetu izlasīt un sākt mācīties reduktoru
Patreiz vēl nav bijis laiks internetu izlasīt un sākt mācīties reduktoru

Updreimanis_lv rakstīja:Te nav kads Jekabpilietis kam var uzticet apskatit auto uz pacelaja par noteiktu samaksu?
PM please
Varbūt kāds var ieteikt kādu e36.lv jūzeri kam pajautāt.

Iemet info Jēkabpils topikā. Kad pirku savu auto liet. vilks25 bija no Jēkabpils var mēģināt uzjautāt, tik iekš e36.lv reti ienāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Sk,mēģināšu atrast to Jēkabpils topic 

hi
pat isti nezinu kur lai jautaa.
isak sakot, gribu uz sava e36 uzlikt kruizu.
auto ir bomzh komplektaacijaa, tapec nojausu, ka vadi nebus pievilkti.
kas man prieks taa prieka ir japerk, un vai pats bez specu palidzibas tikshu gala ?
varbut ir kads manualis ?
paldies
pat isti nezinu kur lai jautaa.
isak sakot, gribu uz sava e36 uzlikt kruizu.
auto ir bomzh komplektaacijaa, tapec nojausu, ka vadi nebus pievilkti.
kas man prieks taa prieka ir japerk, un vai pats bez specu palidzibas tikshu gala ?
varbut ir kads manualis ?
paldies

Jāsāk ar to - dīzelis vai benzīns?
It's all about the win

Dīzelim kloķis ?
Bendzīniekam
Sajūga slēdzis
Kruīza motorīts
Kurīza vadība
Ja M50 var gadīties ka drosele
Slēdzis uz stūres kalonkas
Bendzīniekam
Sajūga slēdzis
Kruīza motorīts
Kurīza vadība
Ja M50 var gadīties ka drosele
Slēdzis uz stūres kalonkas
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
benz m43b18 automaats
varbut kads var piedavat pilnu kompl. ? labprat iegadasos
varbut kads var piedavat pilnu kompl. ? labprat iegadasos
butu labi, ja kads kadu manuali iemestu :)

Pievilkt viņu nekas traks nav,bet ja nav bijusi darīšana ar vadiem tad var būt problēmas.
Sajūga slēdzis nav obligāts,var abus tos vadus salaist īsajā,tikai tad derētu atcerēties,ka viņa nav.
Sajūga slēdzis nav obligāts,var abus tos vadus salaist īsajā,tikai tad derētu atcerēties,ka viņa nav.
Varat ieteikt kur varētu nopirkt labu turbīnu priekš m62b44 motora?Cenai nav nozīmes!

Cmoon silti iesaku nopirkt remkomplektu par sešiem eiro un visu to satīrīt un samainīt nevis meklēt vecu suportu ar labi gumiju,bet ja nu kas,ir man tie suporti.DN-848 rakstīja:meklēju kreiso priekšējo suportu ne ventilējamu, galvenais lai cilndrītis labi strādā nav ieēdies un gumijas ap viņu nav saplīsušas.
ar cenām PM.

Ģirts rakstīja:Cmoon silti iesaku nopirkt remkomplektu par sešiem eiro un visu to satīrīt un samainīt nevis meklēt vecu suportu ar labi gumiju,bet ja nu kas,ir man tie suporti.DN-848 rakstīja:meklēju kreiso priekšējo suportu ne ventilējamu, galvenais lai cilndrītis labi strādā nav ieēdies un gumijas ap viņu nav saplīsušas.
ar cenām PM.
pašas gumijas tikai vajag nomainīt ,jo tās pēc oem koda meklējot maksā tikai 5euro.

bet kā var pašu cilindri iztīrīt utt? neēsmu to darijis, vai saskāries ar to.
jo mainiju diskus un bremzes visiem suportiem normāli varēja cilndrīti iespiest atpakaļ, bet pē'dejo mainot nevarēja(apkārt pašam cilndram gumija saplīsusi, nezinu cik ilgi tas tā bijis), vienalga cik lielu spēku izmanto.
neēsmu mehāniķis, bet šo to jau saprotu.
Varbūt kādam ir 100audis bez dokomentiem apdauzits utt vai zin kur dabut iznemot ss.lv lidz 200€ prieks jelgavas drebija vajag

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1900
- 1901
- 1902
- 1903
- 1904
- …
- 2228