Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1905
- 1906
- 1907
- 1908
- 1909
- …
- 2228
- chevron_right

Piekare ir mazākais par ko uztraukties e36 gadijumā, saremontēt maksā kapeikas un ja visur saliek polly, + novērš vājās vietas (mondeo stabil. utml.) un neliek smagus r17 diskus (ja grib braukāt pa granteni)ZzevsS rakstīja: Ar e36 uz zemes ceļiem ir pilnīgā dirsā... visneizturīgākā piekare no visiem auto ar kuriem esmu ilgstoši braukājis.
Pēdējais labojis kars - 28 Okt 2016, 18:26, kopā labots 2 reizes.

Kad tev reizi 3 mēnešos būs jāmaina pilnīgi visa priekšējā piekare domāsi savādāk...kars rakstīja:Piekare ir mazākais par ko uztraukties e36 gadijumā, saremontēt maksā kapeikas un ja visur saliek polly, + novērš vājās vietas (mondeo stabil. utml.) un neliek smagus r17 diskus (ja grib braukāt pa granteni)ZzevsS rakstīja: Ar e36 uz zemes ceļiem ir pilnīgā dirsā... visneizturīgākā piekare no visiem auto ar kuriem esmu ilgstoši braukājis.

Btw gāju skati šogad kupeja (2x manā īpašumā) un pa 2 gadiem pilnīgi nekas nav izbeidzies piekarei, neviena aizrādijuma TA
Tiesa man tur pirms tam vis bija polly un auto ir sēdināts, bet nav stancēts, braukāju tikai pa gludiem ceļiem
Kompotam pa 2 gadi nomainīta viena stabil. atsaite un 1 stūres pirkts, kompots dabū visas grantenes, visus sūdīgos ceļus kur ar kupeju žēl braukt, gan ziemā, gan vasarā
oem piekare + r15 = 
Tiesa man tur pirms tam vis bija polly un auto ir sēdināts, bet nav stancēts, braukāju tikai pa gludiem ceļiem

Kompotam pa 2 gadi nomainīta viena stabil. atsaite un 1 stūres pirkts, kompots dabū visas grantenes, visus sūdīgos ceļus kur ar kupeju žēl braukt, gan ziemā, gan vasarā

Gads ir ļoti stiepjams jēdziens, man gadā ar e36 max. 5k km ar max 200km kopā pa zeminiekiem, citiem tie 20k, un kādi 5k pa granteni
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Taisnība
Kupejai 6,2k - 0 grantenes
Kompotam ~10k 10% grantene
Kupejai 6,2k - 0 grantenes
Kompotam ~10k 10% grantene

Bet jā, e36 piekarei nav ne vainas, vismaz ne tik maz braucot kā es to daru. Pa šiem gandrīz 4 gadiem (20k km kopā varētu būt) maksimāli izvairoties no zemes ceļiem, 1x nomainīti stūres pirksti un atsaites priekšā, šogad tikai sailentblokus prasās nomainīt, bet profilakses pēc uz nākamo sezonu visu jaunu jāsaliek, jo nav tāds kosmoss, lai to nedarītu.
It's all about the win

ZzevsS rakstīja:Kad tev reizi 3 mēnešos būs jāmaina pilnīgi visa priekšējā piekare domāsi savādāk...kars rakstīja:Piekare ir mazākais par ko uztraukties e36 gadijumā, saremontēt maksā kapeikas un ja visur saliek polly, + novērš vājās vietas (mondeo stabil. utml.) un neliek smagus r17 diskus (ja grib braukāt pa granteni)ZzevsS rakstīja: Ar e36 uz zemes ceļiem ir pilnīgā dirsā... visneizturīgākā piekare no visiem auto ar kuriem esmu ilgstoši braukājis.
nu nu.salidzinajuma ar e39 un e38,.e36 hadene ir dieva davana
ar kompatu pa brugji

Izmaksu vai izturības ziņā?

Lai neaizkakātu pērk topiku, ierakstīšu šeit:
Man ļoti žēl, bet nav gan. Vanosa galvai, piemēram, ir vieglāki vārsti ar ja nemaldos 6 mm kātu.
It's all about the win

TU galvām vēl dzeses kanāli pilnīgi nesaderīgi ar vienvanosa bloku 

Tā vispār
m52b25 un m52b28 galvas ir pilnīgi vienādas.
m50b25tu galva ir tāda pati, kā augstāk minētās tik vroģi blīvējums sadalenes devējam atšķiras, bet uzlikt var un viss der, vēl ir savādākas atsperes un čaškas
m50b25 galva ir tāda pati kā m50b25tu tikai vārsta kāts ir 7mm, nāk dubultās atsperes.
Uzlikt var arī m50b20, m50b20tu un m52b20 galvas dotajam motoram.
m52tu un m54 galvas ir nesavietojamas, dzeses kanālu dēļ
m52b25 un m52b28 galvas ir pilnīgi vienādas.
m50b25tu galva ir tāda pati, kā augstāk minētās tik vroģi blīvējums sadalenes devējam atšķiras, bet uzlikt var un viss der, vēl ir savādākas atsperes un čaškas
m50b25 galva ir tāda pati kā m50b25tu tikai vārsta kāts ir 7mm, nāk dubultās atsperes.
Uzlikt var arī m50b20, m50b20tu un m52b20 galvas dotajam motoram.
m52tu un m54 galvas ir nesavietojamas, dzeses kanālu dēļ

Uzlikt protams, ka var, par to es jau neko nesaku, bet apgalvot, ka viņas ir vienādas arī nevajag. Negribēju izraisīt diskusiju, tik piezīmēt, ka īsti tā nav.
It's all about the win

Citruss huļi tirgo diskus ar plaisām ? 

1k+ jūdžu ceļojumā m3 3.2l - 8.8l vid. patēriņš
braucot uz 110-120km/h ar jumta bagāžnieku + laivu (atpakaļceļā) + riepas platākas aizm. kā oem un tas stulbais spoilers kurš neko nedod
https://www.youtube.com/watch?v=92YIA_FiDi0

https://www.youtube.com/watch?v=92YIA_FiDi0

Nu ja viņam slodze nav. un 6.tais robs atļauj.
2.8 ar rūpnīcas paredzēto 2.93 arī patēriņš ir mazs.
Slodzes nav un ripinās.
2.8 ar rūpnīcas paredzēto 2.93 arī patēriņš ir mazs.
Slodzes nav un ripinās.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kursh skatas uz ruonicas rakstiito 20 gadus vecam dzinejam? Man kabrim pilsetaa ir visi 16l uz 100km
ar kompatu pa brugji

Es skatos. Man reāli ir rūpnīcas patēriņa.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1905
- 1906
- 1907
- 1908
- 1909
- …