Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1912
- 1913
- 1914
- 1915
- 1916
- …
- 2228
- chevron_right

Ļoti aplamas cenas.Inferno rakstīja:Motoriem cenas mēdz būt divu veidu - par pliku dzelzi vai par motoru sborā. Retos gadījumos kāds izvirtulis tirgo pusaplasītu. Pirmā cena ir par pliku dzelzi un otrā par visu motoru sborā, orientējoties tikai pēc tā, kas ir redzēts tepat forumā:
M52B20 - 60-150e
M52B25 - 230-500e
M50B25 - 200-500e (bija gan viens pa 700)
M52B28 - 700-900e par pilnu, ja vispār sanāk atrast, pliku neesmu redzējis vēl.
M52b20 - 60-150
M52b25 -150-350
M50b25 - 100-400
M52b28 - 250-600
M54b30 - hvz-850

Kāds kkur slīpē? Ar čoma kvatru vieniem garlaicīgi
Braucat uz Plakanciemu 

kas tur?

Kurš no administrācijas ir galvenais par auto topikiem?
Vajag parunāt par kompota topika atvēršanu.
Vajag parunāt par kompota topika atvēršanu.

Labākais dops Rīgas tuvumāRENIO rakstīja:kas tur?

Konkrēti M Contour replikas. Bet nu noskaidroju apmeram jau pats. Kādi 10-12kg

btw, paturpinot disku tēmu, biju nedaudz šoķēts par style 46 svaru ar visām riepām.
ļoti viegli diski, konkrēti runāju par r15. tipa skaitās kaltie, hvz
anyway ideāli diski ziemai 

jeep, ar vienu pirkstu var panest 

Kas varētu būt par broblēmām? Uzsākot ātrāk braukt kaut kāda kladzoņa no kreisās motortelpas puses nāk, ja bremzē, nereāli sit pa pedāli atpakaļ. Brīvgaitā viss ok, var gāzēt un nekas nav, bet kā sāk straujāk braukt, tā kladzina un sit pa pedāli. ABS man neiet jau kādi 2 gadi, var iztikt, bet kas šī par problēmu, nu pirmo reizi tādu manu. ABS sāk atdzīvoties un taisa problēmas?

Man šitāda pati problēma foresteram bija. Bet nu tas parādījās pēctam kad uzravu uz kukurzņa tā arī neatradu vainu.Rob rakstīja:Kas varētu būt par broblēmām? Uzsākot ātrāk braukt kaut kāda kladzoņa no kreisās motortelpas puses nāk, ja bremzē, nereāli sit pa pedāli atpakaļ. Brīvgaitā viss ok, var gāzēt un nekas nav, bet kā sāk straujāk braukt, tā kladzina un sit pa pedāli. ABS man neiet jau kādi 2 gadi, var iztikt, bet kas šī par problēmu, nu pirmo reizi tādu manu. ABS sāk atdzīvoties un taisa problēmas?

Tas vēl saprotams, ja kaut kur būtu uzbraucis, bet iepriekšējā dienā viss bija ok, šodien notīru sniegu, sāku braukt un še tev.

Bet man izteiktāk bija bremzējot uz slidena seguma sita atpakaļ pedāli tā kā bezmaz vai jābrauc taisni grāvī.Rob rakstīja:Tas vēl saprotams, ja kaut kur būtu uzbraucis, bet iepriekšējā dienā viss bija ok, šodien notīru sniegu, sāku braukt un še tev.
Čau visiem!
Esmu jauniņais šaj forumā, intresē vai ir iespēja iegādāties E36.Lv T kreklus jakas utt.?
Esmu jauniņais šaj forumā, intresē vai ir iespēja iegādāties E36.Lv T kreklus jakas utt.?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1912
- 1913
- 1914
- 1915
- 1916
- …
- 2228