Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

27 Nov 2012, 23:49

Nu krēsla izzūd, kad saule aust, bet ja ir biezi mākoņi, vai to var redzēt? :D
Profila bilde
mats
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 22 Nov 2011, 23:26
Braucu ar: Bavārijas palaistuli
Atrašanās vieta: Liepāja

27 Nov 2012, 23:49

uteo rakstīja:Kaut kā aizdomājos lasot par gaismām par to, kad ir diennakts tumšais laiks un kad gaišais. Noteikumos rakstīts: laiks no vakara krēslas iestāšanās līdz rīta krēslas izzušanai; Bet kā lai es zinu cikos plkst tas viss notiek? :doh: Sanāk, ka šoferiem katru rītu ir jāver vaļā internets un jāskatās cikos šodien attiecīgajā vietā izzudīs krēsla un cikos vakarā parādīsies :doh: Bet ko man darīt, ja nav iespējas to noskaidrot? Man liekas kkāds stulbums.
Par šito es pirms 2 gadiem izstrīdējos ar ekipāžu.Braucu mājās gabarīti+miglas,vakars,vasara.Pēkšņi menti aiz muguras ar mirgalkām,aptur,pienāk inspektors un saka,ziniet ,ka jūs braucat bez tuvām,gaismām.Es saku,ka zinu.šis man saka - ziniet,ka tagad ir diennakts tumšais laiks un sods braucot bez tuvajiem ir 40 LS . :o Es saku ,ka man vel neliekas,ka būtu diennakts tumšais laiks un vel ir gaišais,varu braukt ar miglām un kur tad tas ir rakstīts. Viņš saka,ka katru dienu ir kalendārā rakstīts,un šodien tas esot 21.45 .Es saku man kalendāra nav un tādas lietas es neskatos,man ir svarīgākas lietas dzīvē. Tad vel man sāka ne pa tēmu- saka ,ka redz esmu iedomājies,ka tā izskatās smukāk gabarīti+miglas. Tad es paliku dusmīgs un pateicu,lai labāk iet ķert dzērājšoferus :D un kur notiekumos ir rakstīts ,ka man jaskatās kalendārs,ja tāds punkts ir ,tad ,lai parāda. Vecais škirstija noteikumu grāmatiņu,sāka man lasīt par gaismu pielietojumu u.t.t,bet nekko par kalendāru man nevarēja parādīt.Kamēr mēs strīdējamies,tad jau tiešām palika patumšs,ko varētu nosaukt par diennakts tumšo laiku,un tieši tad pretī viens žopels brauc garām, gabarīti un miglas,es tam saku - inspektor rekur viens arī brauc ar miglām un tagad patiešām ir palicis tumšs,ko tad viņu neņemot ciet.Šis man saka,nevaram,strādājam ar tevi. Es šim saku,bet jūs tak esat divi :lol: .Visus viņu prikolus vairs neatceros,bet es ar viņiem zaudēju pusstundu sava brīvā laika un nepaspēju uz bodi pēc vakara aliņa un čipšiem,kuri to vakaru man ļoti kārojās. Beigu beigās pateica,ka dodot man mutisku brīdinājumu par lielo izrunāšanos,atdeva tiesības un novēlēja laimīgu ceļu.
Profila bilde
Rapakivi
Ziņojumi: 1748
Pievienojies: 22 Feb 2012, 22:25
Atrašanās vieta: Jūrmala

27 Nov 2012, 23:51

Mazāk vajag lasīt tādas lietas. :D :D
V1Beta
Ziņojumi: 2075
Pievienojies: 28 Jūl 2012, 13:36
Braucu ar: E36 Coupe
Reputācija: 1

27 Nov 2012, 23:56

Ja ments ir pieseejies tev, tad viss cits vinjam pie pakaljas. Pat ja kaadu blakus nogalinaas, vins vispirms izcakarees tevi un tad paskatiisies kas notiek apkaart. :doh:
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

28 Nov 2012, 00:32

Neesmu nekāds moču nīdējs, pat pats gribētu kādu skrienamo, bet nevarēju noturēties neko nepasakot tam čalim. :hahaha:
http://dra.lv/gJaQtv
Attēls
Profila bilde
Alps
Ziņojumi: 484
Pievienojies: 27 Okt 2011, 17:56
Braucu ar: Nissan 200sx
Atrašanās vieta: Teika, Centrs

28 Nov 2012, 04:22

Patīk negulēt. :lol:
Skatos, ka EBagatskis vēl augšā. - ko neguli?
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

28 Nov 2012, 04:29

Es jau tāds pats nakts putns. :hahaha:
Bet tagad gan pazūdu.
Attēls
Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36

28 Nov 2012, 04:31

Ir cilvēki, kuriem šad un tad ir nakts maiņas! :hahaha:
Profila bilde
Alps

28 Nov 2012, 04:41

zeltinsh rakstīja:Ir cilvēki, kuriem šad un tad ir nakts maiņas! :hahaha:
Kā tev ar jauna auto iegādi?
Būs, nebūs e36?

Ceru, ka smadzenes neiet sausiņā un ka kaut ko nejaucu. :gigigi:
Profila bilde
zeltinsh

28 Nov 2012, 04:50

Alps rakstīja:
Būs, nebūs e36?

Nu jau kādas 2-3 nedēļas ir E36. :D
Profila bilde
Alps

28 Nov 2012, 04:55

zeltinsh rakstīja:
Alps rakstīja:
Būs, nebūs e36?

Nu jau kādas 2-3 nedēļas ir E36. :D
Tad jau es retarted.
Kaut kur foto ir?
Profila bilde
zeltinsh

28 Nov 2012, 05:02

Plašākā sabiedrībā pagaidām netiks atrādīts. Redzēs, kas un kā tur izveidosies. :gigigi:
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

28 Nov 2012, 08:22

nixon es uz masalacu maucu delas :gigigi: gaidi ciemos :lol:
Profila bilde
Sabinchix
Ziņojumi: 1612
Pievienojies: 29 Jan 2012, 21:12
Braucu ar: Subaru&kawasakininja

28 Nov 2012, 09:01

Nixon rakstīja:Neesmu nekāds moču nīdējs, pat pats gribētu kādu skrienamo, bet nevarēju noturēties neko nepasakot tam čalim. :hahaha:
http://dra.lv/gJaQtv

Mjā...kkāds jocīgs čalītis kuram noskauda par skaistu auto :doh: :lol:
Profila bilde
mats
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 22 Nov 2011, 23:26
Braucu ar: Bavārijas palaistuli
Atrašanās vieta: Liepāja

28 Nov 2012, 09:13

Tāda ir latvieša būtība,citam noskaust. Ja būtu foto ar nošķiltu BMW,tad noteikti viņam būtu prieki,redz kā citam neveicas.
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: XC70/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni
Reputācija: 5

28 Nov 2012, 09:27

Latvieša mīļākais ēdiens - otrs latvietis...
It's sad, but it's true. :/
-HAPO-
Ziņojumi: 1292
Pievienojies: 21 Jan 2012, 22:29
Braucu ar: -KORCH-
Atrašanās vieta: Rīga

28 Nov 2012, 09:44

mats rakstīja:
uteo rakstīja:Kaut kā aizdomājos lasot par gaismām par to, kad ir diennakts tumšais laiks un kad gaišais. Noteikumos rakstīts: laiks no vakara krēslas iestāšanās līdz rīta krēslas izzušanai; Bet kā lai es zinu cikos plkst tas viss notiek? :doh: Sanāk, ka šoferiem katru rītu ir jāver vaļā internets un jāskatās cikos šodien attiecīgajā vietā izzudīs krēsla un cikos vakarā parādīsies :doh: Bet ko man darīt, ja nav iespējas to noskaidrot? Man liekas kkāds stulbums.
Par šito es pirms 2 gadiem izstrīdējos ar ekipāžu.Braucu mājās gabarīti+miglas,vakars,vasara.Pēkšņi menti aiz muguras ar mirgalkām,aptur,pienāk inspektors un saka,ziniet ,ka jūs braucat bez tuvām,gaismām.Es saku,ka zinu.šis man saka - ziniet,ka tagad ir diennakts tumšais laiks un sods braucot bez tuvajiem ir 40 LS . :o Es saku ,ka man vel neliekas,ka būtu diennakts tumšais laiks un vel ir gaišais,varu braukt ar miglām un kur tad tas ir rakstīts. Viņš saka,ka katru dienu ir kalendārā rakstīts,un šodien tas esot 21.45 .Es saku man kalendāra nav un tādas lietas es neskatos,man ir svarīgākas lietas dzīvē. Tad vel man sāka ne pa tēmu- saka ,ka redz esmu iedomājies,ka tā izskatās smukāk gabarīti+miglas. Tad es paliku dusmīgs un pateicu,lai labāk iet ķert dzērājšoferus :D un kur notiekumos ir rakstīts ,ka man jaskatās kalendārs,ja tāds punkts ir ,tad ,lai parāda. Vecais škirstija noteikumu grāmatiņu,sāka man lasīt par gaismu pielietojumu u.t.t,bet nekko par kalendāru man nevarēja parādīt.Kamēr mēs strīdējamies,tad jau tiešām palika patumšs,ko varētu nosaukt par diennakts tumšo laiku,un tieši tad pretī viens žopels brauc garām, gabarīti un miglas,es tam saku - inspektor rekur viens arī brauc ar miglām un tagad patiešām ir palicis tumšs,ko tad viņu neņemot ciet.Šis man saka,nevaram,strādājam ar tevi. Es šim saku,bet jūs tak esat divi :lol: .Visus viņu prikolus vairs neatceros,bet es ar viņiem zaudēju pusstundu sava brīvā laika un nepaspēju uz bodi pēc vakara aliņa un čipšiem,kuri to vakaru man ļoti kārojās. Beigu beigās pateica,ka dodot man mutisku brīdinājumu par lielo izrunāšanos,atdeva tiesības un novēlēja laimīgu ceļu.
1.oktobri atravu sodu par gaisman...30 lati un 1 soda punkts.Braucu pa brivibas ielu ar miglam un gabaritiem(zili engeli)...bla bla bla..saku,ka gaiss ir un redzamiba laba! tapat uzlika sodu. Aizgaju parsudzet..veiksmigi. Sods tika anulets
V1Beta

28 Nov 2012, 12:29

Es vel gaidu atbildi par savu sodu del lampinjas vienas. No CSDD pazuda 4. Dienaa pec parsudzesanas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

28 Nov 2012, 12:32

V1Beta rakstīja:Es vel gaidu atbildi par savu sodu del lampinjas vienas. No CSDD pazuda 4. Dienaa pec parsudzesanas.
viņi uz izskatīšanas laiku sodu noņem un tas csdd neparādas vairs, kamēr nēsi dabujis lēmumu. Man tā pat bija kad pārsūdzēju agresīvo :yes:
V1Beta

28 Nov 2012, 12:37

Zinu, ka nonjem uz meenesi. Tapec jau gaidu atbildi. :D